Лакове за нокти - 124

• 59 306
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Виж на Перфект gel look.

# 556
Виж на Перфект gel look.
Този при мен се напуква на втория ден и не съхне бързо. Може да е бил от лоша партида.
За мен най-добър е speed dry на Пърфект:

Също Quick dry на Голден Роуз:

както и топа им в черно шишенце от Продиджи серията им, без печене е:

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 13:45 от Джаста Праста

# 557
UV топовете, предназначени за "нормални" лакове могат и да се пекат с цел по-бързо съхнене. Техните полимери реагират на УВ дължина на вълните, независимо дали в атмосферата или в печката за нокти. Маникюристката ми в Младост редовно го прави, при нея го видях за пръв път преди години.

От последните дни:
https://www.instagram.com/p/BoeUvn_gJZ4/?taken-by=agent_provocateur_maitresse

https://www.instagram.com/p/Bob9XGqgSAd/?taken-by=agent_provocateur_maitresse

АгентHeart ти излъчваш женственост, мекота, сексапил -  аз съм мноОго далеч от тия неща, черният ми период не е период, но оптимистично си чакам рюшчето ...
Поогледах си наличностите и  почувствах остър дефицит на черни лакове Simple Smile
Това е много мил и много незаслужен комплимент за мен, Catalano Hug
И заради теб се престраших на Shhhh... It's a TOP Secret!
PS Престраших се да си го купя, снимката не е моя!

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 16:10 от Agent Provocateur

# 558
Агент, прекрасни снимки и лакове.

# 559
Агентче, това зелено...само разни джуджета и борова гора с вълшебства си представям Heart

# 560
Agent страхотен е този Top Secret! Напомня ми на Black Dress Not Optional, който още не съм пробвала - чакам да застуди Simple Smile Много обичам такива тъмни и почти черни цветове Cupid

# 561
Чета назад...
.... и ето го..язовеца от горния пост.
ПС. Страхотно златистозеленикавокафяво Heart
Скункс, много моля Wink
.... и плача от смях!!! Grinning
Мили ми Скунксе, Агентката да си признае, че матира к'а и г'а и падне - преди топ, след топ, след кафе също, най-вече от незнание как е правилно, но се получава там нещо матово де Simple Smile
Веднага матирах за теб един пример, пардон нокът, почти до Шанел мат го докарах, прости ми самоиронията, сега ще се довърша, че може ли 24 часа с един цвят да ходя! Върху лака имах Bourjois Le Top Coat GEL, а отгоре сложих Sephora by OPI Matte Top Coat.

Lemy, Breedlove, Crystal Noir - топлите ми душата, девойки мили!
Зеленото беше коментирано много присмехулно и презрително от щерката! То пък да очакваш 10-годишното женско да се повпечатли малко от толкова блясък, ама на! Като се престраша да сложа Топ Сикрет очаквам ММ да реагира Grinning
Крайният резултат:

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 20:51 от Agent Provocateur

# 562
  • някъде
И на мен много ми хареса зеленото. Отварях снимката няколко пъти, за да му се любувам.Heart Eyes

# 563
  • Бургас
Кой е най-добрият топ, с който мога да се сдобия от дрогерия Лили ?
Много харесвам топа на Ревлон.

# 564
  • София
Зеленото е трепач, Агент. А аз с един замах онзи ден не просто счупих, ама направо отбрулих единия нокът до живец, опитвайки се да отворя заключената врата на колата...Такива ми ти драми.

# 565
Оф, Агентче, бива ли бременна жена тъй да дразниш Joy
Пълниш ми душата, сега ще се чудя как да ти го върна Kissing Heart

# 566
  • София
С радост забелязвам, че освен красотите, които показвате, близките ви също имат отношение към цветовете на ноктите Simple Smile. И при нас е така, но слава богу с двама мъже у нас, няма никакъв проблем с тъмните нюанси, които наистина много обичам Simple Smile

# 567
Скункс, да, като писах ми беше пор в главата, така ми дойде,ама прецених че не отговаря.
10 годишните те нищо не разбират. Още малко и ще ти стане ортак на лаковете, тогава няма да можеш да избягаш.
А моите красиви ваденки ги няма никакви ...чакам ...чакам вече час/месец. Мрън.

Я кажете за лаковете на H&M  какво ще кажете? Нещо ги загледах, доста интересни цветове имат, любопитно ми е като устойчивост как са

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 17:52 от Breedlove

# 568
  • София

Два техни имам, и двата са добри - добра покривност на 1 слой, добра трайност, не боядисват ноктите, бързо съхнат и лесно се махат. Даже в момента съм с единия, който е почти 2-годишен, и не му трябва разтворител.

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 20:01 от milenaka

# 569
  • Prismatica Aerie
И заради теб се престраших на Shhhh... It's a TOP Secret!
Tова е комплимент Blush Дано усетиш необяснимия уют, който създава черен лак.
Изрядни маникюри и много креативни композиции си направила!

Някой няма ли да слага Пух? Наде?Yellow Heart Че се чудя какво да мажа..

Общи условия

Активация на акаунт