Лакове за нокти - 124

• 59 313
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • Prismatica Aerie

Абе Пепе, бе! Dizzy Face Broken Heart

Ммм, не, не цялата колекция не, но след 3 мин броене наум ги докарвам до 9 бр (най-тъмните не съм купувала, че пак ще ме освиркат... то само да свиркаха, а те директно искат да си сменя лака Rolling Eyes)
Сatalano - и аз от твоята порода минимализъм бижутериен, дори халката и годежния нося 3/год пред хора. Но поне излязох от черния период, който ме държа 10-ина год поне, а дори нямам червена коса за акцент!
Точно за тъмните имам  чрезвичайно вдъхновение Smiling Imp

АгентHeart ти излъчваш женственост, мекота, сексапил -  аз съм мноОго далеч от тия неща, черният ми период не е период, но оптимистично си чакам рюшчето Blush Халката ми е някъде в Скандинавието, а косата ми от загадъчен auburn се превръща в крещяща рижавина с възрастта, защото изсветлява, вместо да побелява!

В тази връзка - си поръчах Cityscape и Missed Calls на ILNP, както и Darcy на PP. Поогледах си наличностите и  почувствах остър дефицит на черни лакове Simple Smile

# 541
  • София

Аз после видях последното ти изрече и там си пишеше, че си доволна. Но избързах с въпроса.
Аз ползвах Евелин SOS, както и някакъв за бърз растеж, не мога да кажа че съм очарована.
Търся си сега някакви витамини за Нокти. Препоръки?

# 542
  • София
Solgar витамините за нокти работят добре за мен, както и Vitamax (не съм сигурна за името - българските с кичур медна коса на опаковката). И двете марки ги купувам с надежда да заздравят косата, но резултатът е по-видим при ноктите Simple Smile

# 543
  • Полша, Варшава

# 544
Ау, жестоко! Ваденки или печати?

# 545
KiTtEn_BG, много хубаво се е получило. Ако позачистиш кожичките отгоре, ще е още по-красиво  Peace

# 546
  • Полша, Варшава
Lemy, благодаря за съвета, но за жалост като ги изрязване по плътно кожичките и започват да кървят Sad. Маникюристката ми каза, че са прекалено чувствителни.

Печат е Simple Smile
Ау, жестоко! Ваденки или печати?

# 547
Имам предвид лака, не самите кожички.  Blush
Ако искаш, пробвай да не ги режеш, само ги избутвай.

# 548
  • Sofia, Bulgaria
Миналата седмица ако не се лъжа Агент беше питала какво фолио съм ползвала... Ето ги

Купувала съм ги от Алиекспрес преди поне 2 години. Доста са ефектни, но някак си не ми се получава дълготрайно. Ползвам топ на водна основа,който уж е специално за фолио и след 2-3 часа по връхчетата на ноктите е толкова изтъркано, че си трябва нов маникюр. Ако сложа и друг топ е малко по- добре. Издържа около ден... Ако някой има по- успешен опит от моя моля да сподели Simple Smile
Качвам и няколко снимки на маникюр с лакове Faby.

# 549
# 550
  • София

Точно такъв цвят си търся. Благодаря че сподели. А ноктите ти са произведение на изкуството Heart Eyes

# 551
Ох, благодаря, но съм далеч от съвършенството Heart Grinning
Лакът го няма в магазините вече, аз  го поръчвам от beautycosmetics. Мисля, че от серията им Ice chic има двойник, ама нямам идея за номерчето...

# 552
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2025539334398528/2 … ype=3&theater

Лака е Perfect S22, на 64665 пласта, върху бяла основа.

# 553
  • Полша, Варшава
Аха, благодаря ти Wink

Имам предвид лака, не самите кожички.  Blush
Ако искаш, пробвай да не ги режеш, само ги избутвай.

# 554
Кой е най-добрият топ, с който мога да се сдобия от дрогерия Лили ?

Общи условия

Активация на акаунт