Лакове за нокти - 124

• 59 312
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Здравейте! Бихте ли ме насочили към марка дълготраен лак или нещо, с което да не се разваля на 2ри ден. Благодаря!

# 526
Здравейте, момичета! За първи път се включвам в темата, но ви чета отдавна. Покрай вашите красоти и аз днес реших да се налакирам. Последните месеци не се лакирах често, защото съм бременна и нещо не ми понася миризмата, но сега се вдъхнових. Попринцип избягвам черен лак, но сега заради ваденките го избрах.

# 527
  • София

Още един стар форумен любимец
Перфект К23

# 528
  • София
Искам да покажа един от любимите си есенни лакове.
Sally Hansen Amber ruby
Колкото различни ъгъла, толкова цвята

# 529
Пепе, наистина е много красив.

# 530
Аз да намина, като стара свекърва да не пропусна да кажа- много красиви неща показвате, дами! Страхотни сте! А чайната на Леми и ваденките на Кристина са ми подействаха като истинско вдъхновение в тези есенни октовмрийски дни!   Heart Eyes

Лаковият ми "пост", усещам, е към края си.  Laughing Но трябва да отдам дължимото- новата формула на Микросел също е много добра. Не съм се интересувала с какво точно са заменили формаалдехида и с каква друга съставка се постига търсеното заздравяване на ноктите, но със сигурност при мен работи!  Wink

# 531
  • София
ТиЛи, доволна ли си от Микросела?

Pepe, много е красив!

# 532
Pepe, ооооо! А как ли ще изглежда матиран!?!? Дали би пробвала преди да го свалиш!?! Моля!
Агент, жестоки са ти маникюрите, дори Дудъла ме радва😁 Целият Вашингтон ли имаш😍
Ммм, не, не цялата колекция не, но след 3 мин броене наум ги докарвам до 9 бр (най-тъмните не съм купувала, че пак ще ме освиркат... то само да свиркаха, а те директно искат да си сменя лака Rolling Eyes)
Сatalano - и аз от твоята порода минимализъм бижутериен, дори халката и годежния нося 3/год пред хора. Но поне излязох от черния период, който ме държа 10-ина год поне, а дори нямам червена коса за акцент!

PS Най-официално пред цялата тема като свидетели се заричам да спра да купувам кафяви / около кафяви / кални / лайняни / шоколадови / мляко с кафе и какао / нюдове / бежови /серо-буро-золотые / taupe / бронзови / старозлатни и подобни лакове, че съм се заринала до шия и за капак не ги нося и не изпитвам желание да ги нося!
Може би все пак да грабна PP Amber преди да се закълна!?!?

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 18:16 от Agent Provocateur

# 533
  • София
Агент, отгоре е с топ лак, та нЕма да стане. Не мога да спра да си зяпам ноктите. Ама точно зяпам, не ги гледам Simple Smile Веднъж е с цвят на мед (разбирай метал), веднъж е зеленикъв, веднъж е оранжев, веднъж избива жълто или тъмно червено даже. Няма хващане на снимка. Прилича точно на есенна гора с всичките й цветове.

# 534
Най-официално пред цялата тема като свидетели се заричам да спра да купувам кафяви / около кафяви / кални / лайняни / шоколадови / мляко с кафе и какао / нюдове / бежови /серо-буро-золотые / taupe / бронзови / старозлатни и подобни лакове, че съм се заринала до шия и за капак не ги нося и е изпитвам желание да ги нося! Може би все пак да грабна PP Amber преди да се закълна!?!?

В момента го слагам.
ГРАБНИ ГО! Непременно го грабни!  Grinning

# 535
Агентче, като колега теленце подкрепям напълно клетвата ти с уговорката че преди това си купиш Амбър! Heart Eyes

# 536
  • София
Ама, моля ви се, защо ще си давате такива обещания? Като ти го иска душата, дай й го! Много били кафявите/лилавите/пембените...много на душманите. Човек трябва с любов да отглежда лудостите си.

# 537
Е начи....ама ...! Това златисто есенно нещо, тъкмо днес започнах нов живот и реших че НЯМА да се поддавам и ето го..язовеца от горния пост.
ПС. Страхотно златистозеленикавокафяво Heart

# 538
  • София
Е начи....ама ...! Това златисто есенно нещо, тъкмо днес започнах нов живот и реших че НЯМА да се поддавам и ето го..язовеца от горния пост.
ПС. Страхотно златистозеленикавокафяво Heart
Скункс, много моля Wink

# 539
ТиЛи, доволна ли си от Микросела?

Да!

Общи условия

Активация на акаунт