Спам тема (да събудим заспалите чуФства) от 31.08. до когато.

• 26 685
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
  • Euskal Herria
Ух, изтрих, че почнах да пиша наново... Но нищо.
Няма да сбъркате, където и да отидете -  има за всекиго по нещо.
Аз въобще не мислех, че  друго място за живеене така ще ме грабне, както Барселона, ама не съм била права. Мадрид не го харесвам, просто ми е спирка от пътуването и толкова.

# 691
# 692
  • София
А, аз не бих живял там. Кефи ме в много отношения, но не знам дали ще изкарам дълго.
Виж, ако не съм много далече, та да отскачам често е Ок. Тарагона или Жирона е съвсем добре. Simple Smile

# 693
  • Euskal Herria
Къде не би живял?
Полетът от Мадрид и този от Жирона/Барселона е с едно и също времетраене.
Иначе за живеене - човек не знае кога какъв избор ще му се наложи да прави.

Ето я и "колежката" ми от нощната смяна. Как си, Барелинке?

# 694
Бивам душицо. Нямах много време за форума и съвсем я изтървах темата. Ти как си?
Другата година ако дойда ще ме водиш ли на фиеста?  FlutterBlush

В сряда имам рожден ден и нещо ми е едно такова...странно

# 695
  • София
На много места не бих. Не че са лоши, просто мен не ме кефят. Едното е Франция, с мнооого малки изключения. Simple Smile
Имах предвид, че Барса ми харесва и ми е от любимите, но не бих се наврял в лудницата. Някъде наоколо, на 50-100км. и може да се прескача, когат ти кефне. Simple Smile
Да, така е, никой не знае утре кво ще му се случи, но аз съм вече дрът, а и така съм се окопал тука, та......надали.

Уф, аре гонете ме, че стана никое време....

# 696
  • Euskal Herria
Барелинке, заповядай! Ще те водя, фиести да искаш.

Онзи, Барса е лудница през туристическия сезон. През другото време по- бива. Но човек свиква с почти всичко. Откакто сме тук, разстояния от 100-200 км ги смятаме за нищожни.
Бих ти препоръчала да заведеш фамилията в Сан Себастиян, разкошен град е. Там винаги с удоволствие отскачаме. Наричат го баската Ривиера. На 20 км от Франция е.

# 697
Супер! Никога не съм била в Испания, но явно обичат да се забавляват хората и си падат малко мързеливи, точно мой тип Party

# 698
Добро утро птиченца и пичове. Време е за кафе и да стартираме нова седмица на плантацията. Хайде ставайте Simple Smile

# 699
# 700
Добро утро! food010
Аз се зачетох в новата тема в СО и съм меко казано втрещена Shocked

# 701
  • Варна
Коя точно? За онази дето се чуди как да каже на дъщеря си, че пак е бременна ли? Бая се посмях аз там.

# 702
Коя точно? За онази дето се чуди как да каже на дъщеря си, че пак е бременна ли? Бая се посмях аз там.
Тя, да Whistling

# 703
много съм щастлива - роди ми се племеничка! Heart Eyes
чаках я вчера цял ден (много исках точно вчера Stuck Out Tongue Winking Eye ), но момата не бързаше за никъде и чак тази сутрин мама и тати са я гушнали Kissing Heart

# 704
Бубе, честито! Прекрасна новина! Много да е здрава и послушна малката душичка Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт