Сватба 2018 - XIII част

• 40 169
  • 540
  •   1
Отговори
# 105
Да, хубаво е да знаете какво искате и какво НЕ искате. Ние се срещахме три пъти с водещия, като втория път писахме сценарий .. то грубо казано сценарий, ами по-скоро ей тез работи - на коя песен, по кое време горе долу., имена на всичките главни герои. Той подчерта, че е хубаво да се уточни кумове, свекъри, тъстове в какви отношения са като двойки, щото случаи всякакви - кой разведен, кой скаран, кой т.н
Третият път уточнихме нещата за които ние се чудехме, той даде нови идеи, върху които беше мисъл и така.

Фотографката единствено на фотосесията определяше какво се случва- през другото време беше като сянка ..изобщо не се забелязваше.

Ние имахме двама видеооператори и един фотограф също само на фотосесията определяха нещата,после даже забравих че имаме такава екстра Grinning

# 106
Ние с водещата сме се виждали около 3-4 пъти и сме говорили много по телефона. Тя ни прави и украсата и така се получи много добре. Със самият ди-джей се видяхме точно веднъж и в нейно присъствие. Казахме какво искаме да има, какво да няма. Изговорихме какво ще е нужно за определените ритуали. Предварително му бяхме направили списък с песни, които искаме да звучат, освен първия сватбен блус и човекът ни разбра точно от първия път. Ако нямаше водеща обаче, не знам дали щеше да мине толкова гладко всичко. Затова аз продължавам да си държа, че на сватбата е добре да има ди-джей и водещ. Ди-джеят си гледа музикалната част, водещият - риатуалите, игрите и контактът с младоженците, кумовете и гостите.

# 107
Ооо Ди_ и ние имахме драма с цветята и флористката миналата седмица ( точно една седмица преди сватбата), уж уточнихме нещата, но се видях в приключение Simple Smile. И все пак си имам едно на ум, че каквото е - такова и няма да се ядосвам ако не се получи толкова добре колкото е в моята глава.
За децата- ние ще имаме 10 дечица между 3 и 10 години. Ще имаме аниматор и се надявам да си ги забавлява с разни игри.
С дж-я ще сме се виждали веднъж преди 100 години като го избрахме, писали сме в месинджъра и днес ще се видим финално Simple Smile
Момичета, остават 2 дни - а аз съм олипийското  спокойствие Simple Smile. Не знам това добре ли е, не е ли. Разни хора ми звънят, пишат- вълнувам ли се, има ли драми , скандали с младоженеца .....а аз още съм на  вълна “има време” Simple Smile

# 108
  • Варна
Момичета, остават 2 дни - а аз съм олипийското  спокойствие Simple Smile. Не знам това добре ли е, не е ли. Разни хора ми звънят, пишат- вълнувам ли се, има ли драми , скандали с младоженеца .....а аз още съм на  вълна “има време” Simple Smile

О, да. И аз бях така, но в самия ДЕН.. Много е вълнуващо и готино Relaxed

# 109
  • София, България
Аз бях много нервна дните преди сватбата, чааак в деня на сватбата когато влезна младоженецът се успокоих. После изобщо не помня кой ми е държал букета, кой е носил свещите, къде и в кого са ни били халките... Добре, че все някой е мислил за това Satisfied Живи и здрави да са, че ако имаше някакво недоразумение щях да стана кълбо от нерви Satisfied

Скрит текст:
Ох за пореден път се убеждавам, че не трябва да се включвам в групата във фейсбука... как се включа и веднага някой тръгва да се опитва да ми променя моето си мнение Sweat Smile К'ъв е тоя зор, к'ви са тия хора, не знам... споделиш си мнението и отдолу като лешояди. Rolling Eyes

# 110
Момичета, не мога да ви изчета, а бях на море за има-няма 4 дни. Grinning Гледам, че сте зачекнали темата за децата... Май и аз ще изляза Круела де Вил, но ужасно ме напрягат детски лиготии, крясъци и тръшканици. На моята сватба имаше 4 деца и едно бебе (на което гласчето не се чу) и по едно време се наложи да казвам на две от тях да не търчат из ресторанта, защото могат да бутнат някоя от сервитьорките или да паднат. Иначе проблеми не сме имали с тях, държаха се добре. Не харесвам невъзпитани и шумни хлапета, които истерясват и се тръшкат за какво ли не, но май вина за това имат родителите, не те. Сватбеният ден е мечтан и планиран толкова много от младоженците, не е редно да им бъде развалян от когото и от каквото и да е. Simple Smile

Аз бях много нервна дните преди сватбата, чааак в деня на сватбата когато влезна младоженецът се успокоих. После изобщо не помня кой ми е държал букета, кой е носил свещите, къде и в кого са ни били халките... Добре, че все някой е мислил за това Satisfied Живи и здрави да са, че ако имаше някакво недоразумение щях да стана кълбо от нерви Satisfied

Скрит текст:
Ох за пореден път се убеждавам, че не трябва да се включвам в групата във фейсбука... как се включа и веднага някой тръгва да се опитва да ми променя моето си мнение Sweat Smile К'ъв е тоя зор, к'ви са тия хора, не знам... споделиш си мнението и отдолу като лешояди. Rolling Eyes
Аз във фейсбук почти съм спряла да пиша точно по тази причина. Каквото и да напишеш, винаги ще се появи някой да ти обясни как НЕ си прав. Grinning

# 111
       Радвайте се на самото събитие, бъдете лъчезарни и усмихнати. Пък и някой детайл да не се получи съвсем както го очаквате, не е от значение.

Преди около 20 г. когато се омъжвах, нямаше чак такива водещи и т.н.-каквито цветя ми поставиха в ресторанта- такива.С Д.дж. се разбрахме предварително какво задължително да има и какво задължително да няма, коя ще е песента на младоженците и коя- на кумовете. Толкова. Едни наши приятели, като подпили, ходили да го карат да пуска чалга, да ни гледат реакциите/ бяхме категорично забранили/, обаче Д. дж. казал да дойде младоженецът, той да ми иска чалга- тогава. Simple Smile

Роклята ми беше доста дълга, не зная защо така се получи и си я поодърпах с токчетата, ама не се забеляза много.

Аз имах едни много елегантни високи сватбени обувки- самата аз не съм много висока. Обаче те бяха до ритуалната зала и църквата. После си обух едни бели "лодки", по-нисички и се натанцувах до насита.

Един от най-хубавите дни в живота ми, въпреки че се получиха разни дребни несъответствия.

Не забравяйте да поздравите родителите си с някоя песен!Мен това ме посъветва братовчедка ми и се получи много добре Беше много трогателно 

Весела и успешна подготовка, аз след седмица ще търся картичка и съответно, ще си търся някаква нова рокля. Grinning

# 112
И аз изобщо не пиша във фейсбук групата, само ги чета и харесвам някоя друга снимка или публикация. Grinning Бях се изказала преди време за една водеща на една сватба, тя е и диджей, та на мен не ми допадна как се представи, но се оказа, че била в групата и веднага ме започна защо не съм била доволна.... ами не съм, цяла вечер хората си стояха на местата и не станаха да танцуват, а музиката беше хубава, но беше много скучна вечер, изобщо не създаде настроение. Та чак започна да ме пита коя е тази сватба, за да си припомнела, но аз не исках да се свърже с булката и да каже нещо, тъй като ми е приятелка, а и тя си беше доволна от сватбата, макар че на моята сватба дойде и ми каза, че била по-хубава от нейната. Grinning А въпросната водеща дори ми изпрати покана за приятелство, сигурно искаше да види коя е била сватбата, на която съм ходила, или пък да продължим дискусията в лични съобщения...

# 113
Видяхме се ние с DJ. Всичко изговорихме. Направихме си и нещо като сценарии, кое след кое следва. Той каза, че на място ще следи за настроението на хората и така ще прецени дали нещо да не отпадне или да добави (за игрите специално).
С декораторките уж пооправихме нещата, макар че все пак си мисля, че ще направят това което те искат, а не което аз искам.
Майната й на декорацията... ще гледам да се забавлявам и да не мисля за цветята и покривките...

# 114
Всичко ще е супер, на деня няма да обръщаш внимание на украсата, а на емоцията, която ще ви е споделена с любимия човек Simple Smile

# 115
Пфу и ние днес цял ден сме по срещи - с жената за тортата, с агентката в агенцията, с дж - ея и през хотела минахме за някои неща да обсъдим Simple Smile.
Сега се чух и с флористката.
Уж всичко е наред с всички Simple Smile))
Хайде да минава сватбата, след това заминаваме с кумовете за 3 дни в Гърция ( това ни е подаръка за сватбата, много приятна изненада) и после октомври - сватбеното в Мексико ( нямам търпение вече).
За фейсбук групата и аз не съм много активна там....има 2/3/4 дами, чиито сватби са минали и се изявяват като сватбени гурута, журита и тн и недай си боже да не правиш нещата по техния калъп, те заклеймяват ( очаквам да подгонят чесън някоя булка)

# 116
Аз и групата спрях да гледам. Вече съм в час, но като цяло ми беше полезна. Дразни ми неграмотността и това, че пишат точки за следене...

# 117
Като ви слушам се радвам,че дори не се присъединих към фб групата Simple Smile
За децата - и аз не съм хич от търпеливите и само се надявам, че родителите ще си гледат техните на сватбата. Поне не са много, само 3,та се надявам да е спокойно от тази гледна точка Simple Smile
Ние с дж изготвихме нещо като сценарий,за да се знае кое след кое следва и ориентироръчни часове, както и да го ориентираме в желаните музикални стилове.
За украсата не съм се притеснявала, но ме олекна,че вчера най-сетне избрахме меню (10 дни преди сватбата).
Мина и моминското парти. Шаферките се бяха постарали страшно много! Всичко беше изпипано до най-малките детайли

# 118
Мина и моминското парти. Шаферките се бяха постарали страшно много! Всичко беше изпипано до най-малките детайли
Снимки, снимки! Stuck Out Tongue

Момичета, недейте се вглежда толкова в декорацията. Изобщо няма да ви пука за нея в тоя ден. Grinning Да има там някакви китки, свещи, мидички - не ви трябва повече.

# 119
Момичета чета ви,но нямам време да пиша.Остават ни около 4 дена ,дано всичко е наред,вече ми е напрегнато,колкото и да се опитвам да и е спокойно.
Не знам дали ще ми остане време, за това,от сега пожелавам на всички тазседмични булки приказна и безпроблемна сватба.
Аничка декорацията за моминското е супер,вие също.Страхотни сте.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 23:01 от blond_wimp

Общи условия

Активация на акаунт