Сватба 2018 - XIII част

• 40 164
  • 540
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте момичета,
Омъжвам се през май 2019 и имам нужда от вашата помощ.
Може би това не е подходяща тема, но имам нужда от някакъв онлайн помощник за организацията на сватбата си.
Моля ви помогнете, защото се отчайвам!

# 481
  • Варна
Спокойно, имаш доста време. Едва сватба може да се организира и за месец, а тук момичетата ще ти помагат и отговарят на въпросите. Във фейсбук има много информация и групи за булки. Намери тази на Дар птица "Булките на 2018-2019". Препоръчвам ти и страничката "Цветна сватба" за аксесоари и подаръчета за гости. Първо запази ресторант, /църква/, диджей, /видеооператор/,/сватбена агенция/, а за рокли и т.н имаш достатъчно време.

# 482
  • София
Спокойно, имаш доста време. Едва сватба може да се организира и за месец, а тук момичетата ще ти помагат и отговарят на въпросите. Във фейсбук има много информация и групи за булки. Намери тази на Дар птица "Булките на 2018-2019". Препоръчвам ти и страничката "Цветна сватба" за аксесоари и подаръчета за гости. Първо запази ресторант, /църква/, диджей, /видеооператор/,/сватбена агенция/, а за рокли и т.н имаш достатъчно време.

Благодаря! А дали има някъде някакъв онлайн помощник или нещо подобно?

# 483
Без да искам да звуча грубо и се извинявам, ако греша, но ми изглежда много съмнително точно след като бяха премахнати публикации с реклама на един конкретен онлайн помощник, да се регистрира нова потребителка, която твърдо да желае да ѝ се препоръча онлайн помощник Simple Smile
Ако греша и наистина си бъдеща булка - извинявам се и без паника, няма нужда от шок и ужас - започва се поетапно - ресторант, фотограф, диджей, ритуална зала/изнесен ритуал и така малко по малко, из темата/темите има страшно много инфо, изчети го и няма да имаш нужда от онлайн помощник Simple Smile

Едит: сега видях, че в две други теми вече са препоръчали на потребителката рекламирания онлайн помощник, но тя упорито иска и тук да бъде постнат Simple Smile Вече съм убедена, че е опит за реклама и не, не е хейт, аз също отвреме навреме разцъквам рекламирания от вас сайт и е симпатичен Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 17:04 от _Рапунцел_

# 484
  • София
Без да искам да звуча грубо и се извинявам, ако греша, но ми изглежда много съмнително точно след като бяха премахнати публикации с реклама на един конкретен онлайн помощник, да се регистрира нова потребителка, която твърдо да желае да ѝ се препоръча онлайн помощник Simple Smile
Ако грешка и наистина си бъдеща булка - извинявам се и без паника, няма нужда от шок и ужас - започва се поетапно - ресторант, фотограф, диджей, ритуална зала/изнесен ритуал и така малко по малко, из темата/темите има страшно много инфо, изчети го и няма да имаш нужда от онлайн помощник Simple Smile

Моя приятелка каза, че от тук е прочела за някакъв помощник, но тъй като се омъжи отдавна, не си спомня как се е казвал, затова търся конкретно. Тя ми препоръча и БГ - МАМА като форум, аз съм много зле със социалните мрежите като цяло и затова може би звучи директна.

Смятате ли, че е добра идеята да се венчаем в църква преди датата на самото празненство ?

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 15:56 от Silvia Spasova

# 485
Има ли булки от Бургас, които са били в "Приморец" може ли мнения за храната ..знам че куверта е 50 лв .

# 486
Има ли булки от Бургас, които са били в "Приморец" може ли мнения за храната ..знам че куверта е 50 лв .

Всички мои гости останаха много доволни. Аз лично даже не успях да я опитам Simple Smile Но цялостно съм доволна от обслужване и кухня,макар при дегустацията да се бях притеснила,че нищо не ми допада,всъщност изборът ни се оказа много сполучлив.

# 487
Рапунцел, какъв е проблема с въпросния помощник, че се трие. На мен много ми помогна планера. Много удобно приложение/сайт. А за умишлената реклама няма да се изказвам, защото и аз търся мнения на 101 места. Днеска съм задала запитване за прахосмукачка робот на всички възможни места.

# 488
За мен лично е едно някой да препоръча услуга от собствен опит и да знаеш, че отсреща стои истински човек, и съвсем друго новорегистрирани потребители да си препоръчват един на друг нещо. Второто е очевидна реклама, при това тя много неприятно злоупотребява с репутацията на форума като място за обмяна на реални мнения.

# 489
Роузи го е казала много добре Simple Smile Щом и модераторите го трият, то явно не само аз смятам, че е некоректна реклама. Едно е истински потребител да потърси мнение и да му се даде отговор от човек, използвал услугата/приложението/предмета - съвсем различно е когато е очевидна реклама. Мен лично ме дразни подходът - спрямо самото приложение нямам против, както и написах. Въпросната потребителка в единия ден търсеше онлайн помощник, защото не знаеше откъде да започне, а след един ден вече казваше, че е поръчала покани от въпросния помощник, които дошли за 6 дни или нещо такова. Simple Smile

# 490
Рапунцел, какъв е проблема с въпросния помощник, че се трие. На мен много ми помогна планера. Много удобно приложение/сайт. А за умишлената реклама няма да се изказвам, защото и аз търся мнения на 101 места. Днеска съм задала запитване за прахосмукачка робот на всички възможни места.

Ще се постарая довечера да накарам мъжа ми да даде информация и ще ти пиша. Той много време проучва тези прахосмукачки, защото и аз исках, и в понеделник ме изненада с една такава и, според него, била най-доброто, което може да се намери на пазара в момента, а цената също е доста приемлива. Вече 2 дни я пускаме и сме доволни от резултата. Simple Smile

# 491
Sunflower92 ееее точно това ми трябваше. От повече от 2 месеца събирам мнения, препоръки, чета форуми... И сега тъкмо се реших какво искам и мъжа ми ми показва в метро най-реномираната марка роботи на скандално ниска цена... Да ама тоя модел го няма в официалния сайт на бранда... Явно не знаят, че съществува. Много ще съм ти благодарна да споделиш.

А този сайт "забранения" и аз съм го препоръчвала и тук и във ФБ, защото бях много доволна от него. Да взема да им пиша да ми заплатят рекламата ли ?! Grinning Толкова съм наивна понякога, че не ми се вярва, че някой ще си регистрира профил, за да прави някакви тъпи коментари за сайт...

# 492
  • София
Правят си и то доста често. Бяха пуснали в началота на вашата тема един сайт за булченски рокли така, не знам дали помните. Просто много си личи кога е препоръка и кога реклама.

# 493

Здравей, следя темата за сватбите понеже ще съм булка 2019. Simple Smile
Мога да ти дам мнение за прахосмукачките робот -- имаме такава от почти една година и смея да твърдя, че това е най-добрата ми покупка за тази година. Simple Smile Имаме куче - от по косматите породи е, еми справя се отлично с космите, събира и финия прах. Жилището ни е около 80 квадрата без прагове, ламинат и гранитогрес. Единствено не се качва върху килима, но нашия е от по рошавите, ако беше от мокетените нямаше да има проблем.

# 494
Момичета, ще ходите ли на сватбеното изложение този уикенд в София?

Общи условия

Активация на акаунт