Отговори
# 300
Решение смяната да отпадне.
За съжаление!

# 301
  • ВАРНА
Добре де - погледнете втрещяващият факт от неделя 28 октомври  преминаваме на зимно часово -  стъмване 17.20ч.  - пък температурите над 23 градуса 28-29 октомври!

29 октомври на зимно часово  - съмване посред нощ 06.30 ч.  по крайбрежието и стъмване 17.20 часа -
- и това е в самото начало на смяната!   
А към 17-18 ноември става страшно....стъмване 16.40 ч. по крайбрежието.

Кому е нужно???

# 302
  • София
За мен всъщност лятното време е много по-удобно. Да му мислят тия, които са на работа от 8. Simple Smile

# 303
Решение смяната да отпадне.
За съжаление!

Може ли линк към това решение?

Всъщност въпросът ми е реторичен, защото такова решение няма.

# 304
И аз не мисля, че тази смяна ще е последна.
Не, че не може наистина да остане астрономическото време, но засега няма окончателно решение.

# 305
Мисля, че последна е смяната март месец.
Чек, искаш да кажеш, че няма окончателно решение да се спре смяната така ли? Не разбирам какъв е смисълът да пускаш два поста с реторични  въпроси вместо да напишеш директно, че сме в заблуда.

# 306
  • София
Няма окончателно решение и доста държави в Европа все още не искат да отпадне смяната на времето. Аз не вярвам, че в скоро време ще спрем да въртим стрелките.

# 307
Надеждата умира последна. Знае ли човек. Дано пък да се вразумят и да се откажат да премахват смяната.

# 308
  • Русе
Интересно!
96% от гласувалите българи искат смяната на времето да отпадне.
51 % от гласувалите българи искат да остане лятното часово време.

Дай боже и така да стане!  Praynig

# 309
  • в кукувиче гнездо
Сега завъртаме стрелките и дай Боже така да си останем. Без повече промени, ако няма да има смяна.

# 310
Интересно!
96% от гласувалите българи искат смяната на времето да отпадне.
51 % от гласувалите българи искат да остане лятното часово време.

Дай боже и така да стане!  Praynig

Къде гледаш?
На сайта на правителството е друго. Гласували са за зимното.
То аз искам лятно, но дали ще имам късмет? Simple Smile

# 311
  • София

Според в. Сега са го съобщили от Нова тв.
Но в статията има и друго проучване със съвсем други резултати, та какво точно искат българите реално не се знае.
С изключение на мнението на Печикамъков, който ни проглуши с повтаряне като латерна през пет поста на едно и също.

# 312
Малко след дъжд качулка, но да питам защо е прието стрелките да се местят в неделя, а не петък срещу събота?
Сега прочетох, че понеделник и вторник хората не се чувствали добре след смяна. Не е ли по логично тогава да им се дадат почивните дни, за да свикнат?

# 313
  • ВАРНА
Сега завъртаме стрелките и дай Боже така да си останем. Без повече промени, ако няма да има смяна.

Не - ще въртим и на 31 март 2019г. 1 час напред и оставаме на лятно дай Боже!

Всички в Евро съюза въртят стрелките на 30-31 март 2019 г.

На 1 април 2019 г. се обявява официално от Брюксел всяка членка на ЕС какво решение е взела.

Явно наистина има нужда на всяка страница да се пише.  Като остане назад - пак се пита едно и също.

# 314
  • София - Рим и обратно

Не - ще въртим и на 31 март 2019г. 1 час напред и оставаме на лятно дай Боже!

Всички в Евро съюза въртят стрелките на 30-31 март 2019 г.

На 1 април 2019 г. се обявява официално от Брюксел всяка членка на ЕС какво решение е взела.

Явно наистина има нужда на всяка страница да се пише.  Като остане назад - пак се пита едно и също.

Еми ти пишеш едно и също, ама си противоречиш във всеки пост. Как така "всяка членка" ще върти за последно, пък всеки щял да пише какво е решил? Значи, да речем, ние искаме зимно и въртим сега и оставаме така. А в Италия, примерно, искат лятно и трябва да въртят последно март... Това не е "всички".
И после, егати недомислието - ако ние останем на зимно, а Германия и Италия на лятно примерно - 2 часа разлика ли ще имаме? Това е абсурд просто.

Общи условия

Активация на акаунт