Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 93 216
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
Слънце, много съжалявам. Попитай за медикаментозен аборт, също може да се опита да се вземе материал за изследване. Ако имаш въпроси, пиши ми. Аз правих такъв в 8 г.с. и съм доволна, че ми го назначиха вместо абразио. Имаш ли риск от тромбофилия?
Успех на момичетата с положителни тестове, а на останалите кураж и сили.
И аз имам въпрос - когато има назначен ЧХГ препарат (Прегнил 100), знаете ли кога най-рано е уместно да се направи кръвен/уринарен тест? Слагат се 7 броя инжекции през ден след ЕТ като кръвният е определен за 14-ти ден.

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 15:33 от Малага

# 241
Казаха ми за медикаментозния аборт, но няма да могат да вземат материал и лекарката ми препоръча абразиото. Знам, че после възстановяването е по-бавно, но ние ще кандидатстваме отново по фонда, че сме и с мъжки фактор, и докато чакаме заповедта ще се минат 3-4 месеца. Дано АМХ не ми е паднал много след стимулацията, уж не падал така лесно според докторката. Иначе имам риск от тромбофилия и след трансфера бях на аспирин и фраксипарин всеки ден.

# 242
Ами, аз правих медикаментозен вкъщи и от Геника ми бяха обяснили как да процедирам, само че в крайна сметка не успях заради болката и обилното кървене. Възможно е при теб да е много мъничко и затова. А АМХ пада много бързо при мен, за няколко месеца почти двойно. Но говорим за стойност под 1.

# 243
  • sofia

Здравейте, днес направих кръвен тест, на 11 ден от трансфера на 2 петдневни, това е резултата:
Дали има надежда , и смисъл да продължавам с лекарствата според вас
Име на теста (изследване)   Резултат   Единици   Референтни стойности
total hCG ( общ бета ЧХГ )   <0.100   mU/ml   Ж:пременопауз. небрем.<1; постменоп.< 7; М:<2

# 244
  • София
не, по-добре е да спираш лекарствата.
напълно отрицателен е резултата.

# 245
krisi007, много съжалявам. Sad
И моите резултати бяха такива -  на 8-ми и на 9-ти ден. Напълно отрицателен е. Говори с лекаря и спираш всички лекарства.

# 246
Здравейте. Току- що получих резултатите от кръвния тест ( на 9-ти ден след трансфер) 87.6
Положителен ли е?
Моля ви за мнение...
Благодаря

# 247
Положителен е, да и то хубава стойност за 9ден, Повтори го след 48ч, за да видиш как нараства Simple Smile

# 248
Момичета да сте получавали бяло течение след трансфер днес 4 ден от датата на трансфера ??

# 249
  • Варна
Момичета да сте получавали бяло течение след трансфер днес 4 ден от датата на трансфера ??
Ако имаш Утрогестан или Кринон е от него Simple Smile

# 250
Ако имаш Утрогестан или Кринон е от него Simple Smile
пия утрогестан не е вагинално слагане на хапчето

# 251
  • sofia

Здравейте, днес направих кръвен тест, на 11 ден от трансфера на 2 петдневни, това е резултата:
Дали има надежда , и смисъл да продължавам с лекарствата според вас
Име на теста (изследване)   Резултат   Единици   Референтни стойности
total hCG ( общ бета ЧХГ )   <0.100   mU/ml   Ж:пременопауз. небрем.<1; постменоп.< 7; М:<2

За съжаление  теста е отрицателен , от болницата ми казаха да отида на 10 ден , така била казала доктор Персенска, тъй като ми е за пурви път , исках да попитам дали на всички така казват и каква е причината, аз си мисля че е по логично на 2 ден от цикъла например.

# 252
Може за ЗЕТ или за проследяване на литавицата или за биопсия ?

# 253
Здравейте момичета , днес е 11 ден от трансфер. Вчера не издържахме и направих два теста които за щастие са ++++. Много съм щастлива това е 5 ти трансфер всички други опити бяха отрицателни. Преди малко дадох и кръв и чакаме за резултатите от hcg. Страхувам се да се радвам много , дано всичко върви добре . Пожелавам на всички момичета двете чертички и след това бебчетата в ръцете ♥ Ето и снимките от тестовете.

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 15:15 от AnMary

# 254
Браво, много хубава черта ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт