Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 93 267
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
При мен на 12 ден на два тридневни резултата беше 200,бяха се хванали и двечките.Така,че за мен твоя резултат си е положителен.И моите урунарни бяха положителни,но с бледа чертичка.Успех.

# 496
Аз на 10 ден за 5-дневен имах ЧХГ 168,така че за 3-дневен стойността е чудесна.Успех и занапред!

# 497
Здравейте , момичета! На 12 ден от трансфера препишках един тест и е силно положителен надявам се всичко да е наред за напред , а на момичетата след мен пожелавам същия резултат

# 498
Момичета днес 4 ден от ет вече нищо не ме боли но от вчера почна едно оригване което не ми се случвало никога и изпотяване незнам какво става

# 499
  • София
Момичета днес 4 ден от ет вече нищо не ме боли но от вчера почна едно оригване което не ми се случвало никога и изпотяване незнам какво става
Аз съм 3 ти ден след ет и нито ме е боляло, нито ме боли, освен че ми се мотае главата от лекарствата.

# 500
Момичета утре ми е 11ден от трансфера,смятам да направя кръвен,за да видя какво се случава,по прицип ми казаха на 5.11,но не издържам ще се побъркам от мислене.Незнам дали е рано и дали избързвам,но ще отида.Пожелавам ви много късмет,и дай боже много +++от тук нататък.

# 501
Момичета от вчера съм с кашлица и течащ нос притиснано ми е дано не е страшно ще се побркам
От каде се появиха не се събирам с многу хора ужас дано моите ледени бебета да се држат здраво
Криска успех на теста стискам палци

# 502
Криска успех на теста утре на 11 ден от трансфер би трябвало да покаже

# 503
  • Варна
Момичета от вчера съм с кашлица и течащ нос притиснано ми е дано не е страшно ще се побркам
От каде се появиха не се събирам с многу хора ужас дано моите ледени бебета да се држат здраво
Криска успех на теста стискам палци
Тези дни и аз много се чудех какво да взема за предпазване, тъй като тръгвам на работа, сред много хора и потенциални болни 😂🤣 Засега ползвам едно спрейче Куикс се казва с червени водорасли, пише, че може и от бременни да се използва. Пия много фрешове и взимам витамини за бременни, въпреки че док не ми ги е казвала Simple Smile Някой друг съвет

# 504
Момичета, на някой случвало ли му се е след положителен тест да има кафеникаво зацапване. На 8и9ия ден имах, лекарката ме извика за инжекция хориомон, но не я направихме защото спря. Сега, няколко дни по-късно, в деня на предполагаемия цикъл отново се събудих със зацапване. Не мога все още да преценя дали продължава.

# 505
Аз получих зацапване ,даже си беше течение след положителния тест.Биха ми три инжекции Хориомон през три дни.Зацапването продължи още две седмици.

# 506
  • София/Севлиево
Досега имам 4 бременности-3 ,завършили с мисед, и 1 ,от която е синът ми.При всички получавах зацапвания ,но в по-късни седмици-7-8, при успешната със Станислав бях до 13 г.с. през 3 дни на терапия с Прегнил(Хориомон), при бременността след първия ЗЕТ също слагах и дори съжалявам, че не исках повече от 3 инжекции,но минало-заминало...
Честито на всички момичета с положителните тестове.На другите-ще успеете,не се отказвайте.Надявам се и аз скоро да се наредя сред чакащите след трансфер,но ще видим дали изобщо ще е тази година или направо догодина...

# 507
  • София
Здравейте, момичета. Имам спешна нужда от съвет и мнение...  Cry
На 13 ден слет ЗЕТ - ЧХГ - 603.20
Записаха ми час за първи преглед на 6.11. Тази сутрин се събудих в 6:00 от усещане за течение. Помислих си, че ми е от свещичките, но реших все пак да стана и да си сменя ежедневната превръзка, тъй като го усетих доста силно.
Отидох до тоалетната и там видях, че всичко е червено-кафяво. Дори имах и по бельото и потече още доста в тоалетната. Преди малко като отидох пак ми потече само кафяво, но доста по малко. Не знам какво да мисля и какво да правя. Отчаяна съм!!! Sob Моля ви кажете ми, има ли някой с такъв случай, какво да правя???? Cry

# 508
Отиди на лекар в клиниката да те прегледа. Повечето жени получават зацапване след положителен тест, хубавото е, че е кафява тази кръв, т.е. е някаква стара. По-лошо е да е алено-червена. Ако имаш фраксипарин го спри, както и всички вагинални лекарства ги приемай през устата. Но иди задължително на спешен кабинет.

# 509
10 дни след теста прокървих много обилно.Точно като цикъл.Веднага се изстрелях в болницата и доктора предположи ,че първоначално са се захванали и двете и кървенето е от отпадането на едното ембрионче.Биха ми три инжекции Хориомон през три дни.Кървенето спря,но зацапването продължи две седмици.Не знам дали при теб случая е такъв.Най -добре отивай на преглед възможно най-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт