Случи ми се нещо странно XVIII

• 101 489
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Да, в тази тема се обсъждат. Поне аз тук съм чела и тук съм писала за сънната парализа.

# 511
Преди две нощи имах доста неприятно изживяване по време на сън. Отдавна не ми се беше случвало да получа сънна парализа или поне на такова го определих. Обикновено това състояние ми се е случвало докато спя по гръб, но сега беше докато спях на дясната си страна. Започнах да усещам, че нещо много силно ме натиска към леглото, а цялото ми тяло се тресеше и се "опитваше" да се освободи. Чувах силни смехове и крясъци, и сякаш някой скачаше отгоре ми. Усещах силна вибрация от "подскоците". Освен това усещането ми беше не за едно "същество", а за няколко. Отворих са секунди очи, надявайки, че това ще спре, но то продължи. Така няколко пъти. Не видях някакви сенки или каквото и да било друго, както пишат някои хора, но чувах смехове, идеше ми да крещя, размърдах се, но подскоците отгоре ми продължиха, докато не събрах сили да се обърна на другата страна. Обърнах се и това продължи още известно време. След това вече не помня нито съня, нито нещо друго, освен усещането за подскоците.

# 512
  • София
Ужас, изплаших се само докато те чета. На какво ли се дължи това състояние?

# 513
Някой по-напред в темата беше препоръчал филма "Мара". Там се разказва за сънната парализа. Много е интересен и реалистичен. Има го във filmi2k.com

# 514
мисля,че споделит тук преди няколко дни както съм сама в  къщата чух да падах стотинки във всекидневната. чувак и станни щумове.После ми изчеснаха 2 захарни розички,които изсушавах ... и малко бях в паника.Не че вярвам много много в духове (и то крадящи захарни рози,но.....)
 Та развръзката: седим с мъжа ми на фотьойлите и аз виждам нещо червеничко напъхано между облегалката и долната възглавница- бъркам и вадя 2 от розичките и едно мини шоколадче,всичките нахапани от малки зъбки.
Оказа се,че имаме Chipmunk в къщата.
Сега се опитваме да го разкараме (за жалост с миши капани и вероятно фатален край за катаричока,ако не се изнесе или се прикрие много добре)

# 515
Някой по-напред в темата беше препоръчал филма "Мара". Там се разказва за сънната парализа. Много е интересен и реалистичен. Има го във filmi2k.com
Ох, и аз много искам да го гледам, но в момента е невъзможно. Имам абонамент за Amazon Prime, но филмът не е качен. Търся го, откакто прочетох в темата за него... Последният път, когато изпаднах в състояние на сънна парализа, беше преди няколко месеца. Лятото, бях си вкъщи в България. Интересно, че и аз като Witchcraft не бях заспала по гръб, а на лявата си страна. В стаята имаме две ъглови легла, бях заспала с лице към стената. Когато се "събудих", ясно виждах отражението си в дървената плоскост на леглото, в реалността това няма как да стане. Опитвах се да се изправя, да "избягам" от тялото си, бях в ужас. Успявах с доста усилия леко да се повдигна от кръста нагоре, но краката ми не помръдваха. Знаех, че след малко ще се събудя и че усилията ми са безсмислени. Най-интересното е, че, след като се събудих, изпитвах лека болка в кръста в ляво. Както писах, бях заспала на лявата си страна и се опитвах да се "изправя" от това положение. Чувството беше, че сякаш етерното тяло "наистина" се е опитвало да напусне физическото:) И предвид, че преживяванията по време на сънна парализа не са реални, защо почувствах болка и с физическото тяло?.Simple Smile

# 516
  • Viena
Много страшно звучи.

# 517
  • Варна
При нас лятото почти всяка вечер около  1-2 през нощта отвън се чуваше някакво бучене, без ясен произход.

# 518
Аз от лятото се чудя дали да пиша за една история, която възрастна съседка ми разказа.
Скрит текст:
Става дума за излекуване от рак и не знам дали е удачно да я разказвам.

# 519
  • София
Аз от лятото се чудя дали да пиша за една история, която възрастна съседка ми разказа.
Скрит текст:
Става дума за излекуване от рак и не знам дали е удачно да я разказвам.
Давай, че това ми е любимата тема, почти всичко ми е много интересно. А такива победи на човека над разни болести особено.

# 520
То да е победа, ще се излекуват хората. Звучи като приказка и фантасмагория, слагам в скрит текст, неудобно ми е от хората, които имат болен от рак в семействата.
Скрит текст:
Преди около 30 години мъж, познат на съседката се разболял. Рак. Чакали го да почине.Снаха му чула отнякъде за лек и го направила. Събрала диви круши, които сложила в бъчва. На дъното трябвало да има смок. И започнала да носи на свекъра си всеки ден да пие крушовица. Пил човекът, без да знае какво точно му дават, отишъл на преглед след време и лекарите се шашнали. Нямало и следа от болестта. Звучи налудничаво, да. Зачудили се какво е станало и отишли  в дома им да разпитват. Снахата избягала, и не помня вече края, но човекът си живял години наред. Моя баща беше болен и той. Рак на простата. Излекува се, почина падайки по стълби. Не съм питала майка, но тази ни съседка е като вещерка- е ли възможно да са направили нещо подобно като крушовицата.
Пак казвам- неудобно ми е да го пиша, но ме гризеше отвътре.

# 521
  • Велико Търново
Дари, много страшно звучи! Аз си мисля че е възможно, но не всеки може да направи. И не за всеки , също така, може да се направи.

# 522
  • софия
А не ли е възможно човекът да е влязъл в ремисия просто и да не е имало разсейки. Исках да питам, не знам дали е подходяща темата, но какво знаете за "кармичните" връзки, казаха ми за един човек, към когото имам интерес ще ми е кармичен и съдбата винаги ще ме среща с него.

# 523
Не знам дали е бил в ремисия, но едва ли. Чакали са да почине, толкова е бил напреднал стадия.

В кармичните връзки вярвам, макар и нищо да не знам по темата.

# 524
На дъното на бъчвата имало змия ли? 😮

Общи условия

Активация на акаунт