Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Случи ми се нещо странно XVIII

 • 86 906
 • 734
 •   1
Отговори
# 720
 • Мнения: 793
Алергия от прах, разни висящи паяжини. Това ми идва на ум веднага. Но и с това мравучкане по тялото, може би трябва да посетиш невролог, знам ли.. Или поне иди при личната и тя би трябвало да те насочи.

# 721
 • Мнения: 1 547
В този дом умирал ли е човек?

# 722
 • Мнения: 3
Да, баба ми преди повече от 20 години почина в този дом. А това нещо ми се случва от близо две години. Спя до стена, а стената ме разделя пък с една съседка която почина преди 5-6 години но не познавам жената само съм чувала гласа й когато беше жива през стената.
Снощи след като писах и пак си легнах се случи още по-странно нещо от което много се притесних. Значи запалих си ароматна свещ и забелязах, че пламака трепери само когато затворя очи и леко се унеса, а когато отворя очи пламъкът се успокояваше и си стоеше без никакво трепване. Един час гледах пламака и нямаше трепване. После един час правих експеримент да затварям очи и да отварям и винаги когато затварях очи и аха да се унеса пламака започваше яко да играе. Отварям очи взирам се и той спира. Когато правех този експеримент не помръдвах и отникъде не духаше. Щях да полудея. Дали аз самата не създавам някакво електромагнитно поле, когато изпадна в състояние на унес? Какво се случва? Мина някъде 4 часа сутринта и пламъка спря да се влияе и усетих успокоение и заспах. Откакто ме тормози това нещо не мога да заспя по-рано от 4-5 сутринта.
Притеснявам се да споделям тези неща защото хората ще ме сметнат за луда.

# 723
 • Sofia
 • Мнения: 17 429
Защо не включиш някаква камера за през нощта?На компютъра или телефона..Thinking

# 724
 • Мнения: 8 218
Как виждаш със затворени очи?

# 725
 • Мнения: 5 801
Аз мисля, че се получава някаква оптична илюзия. Всяка запалена свещ, погледната с премрежени очи, все едно трепти.

# 726
 • Мнения: 3
Свещта беше такава, че пламъка беше висок и много добре изразен. При затворени очи през клепачите долавях как започва трептенето, а като отварях очи все още яко си трептеше и стоейки с отворени очи  и взирайки се се успокояваше пламъка и седеше спокоен.  Сякаш ума ми в полуунесено състояние караше свещта да трепери. Не знам обаче дали е собствения ми ум или някаква външна намеса. Няма оптична илюзия за съжаление.

# 727
 • Мнения: 11 520
За мравучкането посети невролог.
А това за свещта според мен е оптическа илюзия от това, че отваряш и затваряш често очите.

# 728
 • Варна
 • Мнения: 41
Дишането също раздвижва въздуха и влияе на пламъка, относно мърдането на косата провери за паяци и други насекоми

# 729
 • Мнения: 2 860
Ще ти обясня за усещането вечер по лицето.И аз го усещам, но от както знам причината не го отрязявам,колкото повече се вторачваш в нещо, се задълбочава. Причината за тези усещания е, че вечер студения въздух пада надолу и го усещаме върху лицето си,точно като погалване,докосване
И да се оплача,забекязах,че когато ми е нервно,нещо да ми е притеснено " удрям ток" без значение от облеклото , Joy

# 730
 • Мнения: 7
Здравейте, мили момичета.
Вчера ми се случи наистина нещо много странно, мислих си за бившият ми приятел, когото все още обичам.. И етоо мисля си аз за него, какво ли прави, как ли е и дали в най-скоро ще го срещна някъде отново..И вече на прибиране към селото ми в което живея се засичаме, по-точно се разминахме на прелеза..😁😁😁 и си викам ее тва вече не е случайност 😂😁😁

# 731
# 732
 • Мнения: 1 002
Понякога и аз усещам полъх по лицето си вечер,при уж затворен прозорец на стаята.Но може и да се промъква от някоя невидима дупчица въздух отвън,кой знае.Иначе на моменти усещам и нещо да ме лази,по крака,без реално да се вижда нищо,което също може да се обясни с някакви много мънички буболечки,невидими с просто око.

# 733
 • Мнения: 807
Здравейте, веднага ми пиши на лично. Това което усещаш като студено и ти пипа веждите не е на добре. Имате ли починали хора, дядо, баба, мъж, любовник или е бяс? Какви неща правиш в живота си. Дали не ходиш по врачки, или нещо друго което обижда Бог и привличаш бесовете. Ужасно звучи, аз изкъсах всички неща които бяха литература нумерология, карти, дори да играеш не е хубаво. Джош Чембърс се казва момчето. Има Божия дарба. Започваш с посвещение в Христос и се изповядваш и се молиш после му заповядва на духа да изчезне. Ако чуеш нещо в себе си, възклицания, няма или смях, значи е от беса. Аз чух и се уплаших но изкара много неща за мен. Моли Светия Дух и Той чу казва най-големите ти грехове. Не ги отричай. Моя най-голям го каза и се засрамих. При мен има проблем че като не ходя на църква съм имала лошия късмет сутрин да чувам името на звяра и се опитва да ме подлуди, само обаче Бог ме спаси. Затова бързо намирай евангелистки пастор да освети дома ти. И да се изповядаш и ако можеш да се кръстиш истински от евангелисти. Те могат дс изкарват зли духове със вярата си.За децата не е нещо впечатляващо. Аз пък съм една от най-малките деца. Аз познавам съучениците си само по учите или усмивката. Интересно. А знам че хора от предишни животи също може да ти се сторят много чаровни привличащи и сякаш си го виждал преди и си го познавал.

# 734
 • Мнения: 7 725
Имa новa темa, бе хорa, не четете ли.

Общи условия

Активация на акаунт