. Чета темите от известно време и си е доста странно, че и страшно понякога. Осмелих се да напиша и аз нещо странно или страшно - не знам. Баба ми почина преди около година и започнахме голям ремонт в къщата, в която тя живееше. В момента в кухнята, където тя почина и може би изцяло живя около 10-15 години няма никакви контакти, но е монтирана една крушка на тавана. Преди 2-3 дни, около обяд двама мъже дойдоха да почистят комините в тази стая и без никой нищо да пипа, включва или изключва (то и няма как без ключ и конакт) крушката на тавана светна .... Дори единия от коминочистачите взе да разпитва кой живее тук, от кога не живяно и беше леко смутен и уплашен. Тя баба много, много не обичаше ремонти и промени и може да е дала знак посред бял ден...
Не искам да звучи така, сякаш не е възможно да е Вашата баба, но в апартамента на една от най-добрите ми приятелки, едната крушка в кухнята непрекъснато прави този номер и когато стана пред мен за първи път, тя ми даде логично обяснение, което не помня, но вече дори не ми прави впечатление като нещо паранормално.