Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 5

• 62 657
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • Countryside
Инстант пот в английския Амазон днес е на цена 79,99 лири.
Аз даже и за 49,90 паунда гледах, доставката обаче е 65. Явно ще трябва през Грабко.

# 136
  • София
Аз даже и за 49,90 паунда гледах, доставката обаче е 65. Явно ще трябва през Грабко.
Това не ми се струва да е реално, освен ако не говорите за долари $ и не се опитвате да си го поръчате от Щатите

# 137
И в емаг има промо на добър според мен мултикукър на цена 100 лв, много се чудя.

# 138
И в емаг има промо на добър според мен мултикукър на цена 100 лв, много се чудя.
да не е Heinner и аз него гледам. и е под налягане. няма опция за кисело мляко обаче.

# 139
На Инстант пот в стоманената купа загаря ли храната? За един друг мултикукър със стоманена купа четох такива оплаквания.

# 140
На Инстант пот в стоманената купа загаря ли храната? За един друг мултикукър със стоманена купа четох такива оплаквания.
Не.

предимно мисля да готвя в него варива - ориз, леща, боб; яхнии с картофки и месо и други пит манджа работи. също и квасенето на мляко би ми било полезно.

мислите ли, че за тези ястия е оправдана инвестиция? насочила съм се към филипс HD4749/70.  newsm78
По-добре инстант пот - ще стават много по-бързо нещата. На Филипс базовия, според мен, е по-добър от този, който си харесала (ако все пак решиш да останеш на него).

# 141
Оправдана си е инвестицията ..този филипс ми е първият кукър ..чудих се между него и базовия на филипс ,но се спрях на първия заради повечето програми и най вече заради функцията  за бавно готвене. Вече точно 2г го имам, ползвам го всеки ден и работи безупречно..единственият проблем е че купата си залепва и загаря ...проблема отчасти го реших като с триста зора търсене си намерих силиконова купа която да пасне на купата на филипса ..ИП го следя от миналия месец беше на 114 лири ама докато се наканя да поръчам и стана out of stock. Днес е 80 лири докрая на деня и 26 лири доставка до Бг ..та се възползвах. Филипса го купих за 290лв преди 2г ..ИП излиза към 250лв. на сметка в отвсякъде.

# 142
Не.

предимно мисля да готвя в него варива - ориз, леща, боб; яхнии с картофки и месо и други пит манджа работи. също и квасенето на мляко би ми било полезно.

мислите ли, че за тези ястия е оправдана инвестиция? насочила съм се към филипс HD4749/70.  newsm78
По-добре инстант пот - ще стават много по-бързо нещата. На Филипс базовия, според мен, е по-добър от този, който си харесала (ако все пак решиш да останеш на него).
Абсолютно подкрепям! Купата на базовия модел е по качествена! На този модел е с някакъв керамичен прах за покритие, който се скапва и ми изглежда много некачествена! То като ще му търся вътрешни допълнителни  приспособления работата се обезсмисля!

# 143
благодаря много, повечето функции и керамичната купа ме изкушиха, но щом базовия е по добре, ще се прехвърля на него.

а този дали е по добре, понеже е под налягане. и е намален за черния петък.
https://www.emag.bg/multikukyr-za-gotvene-pod-naljagane-heinner- … P-2199_2147_23139

# 144
благодаря много, повечето функции и керамичната купа ме изкушиха, но щом базовия е по добре, ще се прехвърля на него.

а този дали е по добре, понеже е под налягане. и е намален за черния петък.
https://www.emag.bg/multikukyr-za-gotvene-pod-naljagane-heinner- … P-2199_2147_23139
Този е нискобюджетен под налягане, за тази цена и на тази марка качеството е под въпрос!

# 145
  • Countryside
Това не ми се струва да е реално, освен ако не говорите за долари $ и не се опитвате да си го поръчате от Щатите
Права си, в долари е. Инстант пота в английския амазон е 79.90 паунда. Уф, нещо не ми излиза сметката....

# 146
аз много благодаря за помощта, горе долу се ориентирах и избрах какво да си взема.

много благодаря. дано и аз да се похваля с придобивка скоро.

# 147
  • Стара Загора
Поръчах си инстант пот  току що. Имах първия филипс мултикукър, ползвах  си го до миналата година, купата се надра и така и не си купих друга.
Надявам се и с този да се спогодим.

# 148
Да ви попитам - някой случайно да има кукъра на тефал - https://www.olx.bg/ad/multikukar-tefal-rk8121-CID632-ID7EeO6.htm … yccGn8#6a1e5d38c0 и на Мулинекс тези двата -https://www.olx.bg/ad/multikukar-moulinex-mk708810-CID632-ID7yev … lS1pNs#f3bb43f13c и https://www.olx.bg/ad/multikukar-mulineks-CID632-ID7xH28.html?fb … ot65Q4#6a1e5d38c0 .
За Мулито ми казаха в едната група мултикукърската, че бил от старо поколение, а на мен прилични ми изглеждат наистина. Черния на Мулито има повече програми - гледала съм ютуб рецепти с него и много качествено готви. Белият на Мулито не знам дали е качествен, но се надявам да е. Тефала за пръв път го виждам и не му знам програмите. На мен ми трябва за студентско готвене, няма да забърквам велики манджи.

# 149
Много малка мощност ми се струват тия Мулинекси.

Общи условия

Активация на акаунт