Август си отива вече, хайде идвай мъничко човече!

• 41 556
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
И ние бяхме с лоша морфология. След 3 спонтанни аборта, сега съм 4 месец. Най после се улучиха здрава яйцеклетка и здрав сперматозоид, но ММ си промени леко начина на живот... цигари, алкохол се сведоха до минимум и пиеше витамини и добавки .

# 76
Здравейте и от мен!
Отдавна следя форума и се реших да се запиша. Желая Ви този месец да е вашият. Същото желая и на себе си😊🤞

# 77
Момичета днес се роди нашето съкровище Яна. 3,105кг 50см естествено. Минавам да ви замеря с първите наакани памперси и да ви пожелая на всички скоро към отчетни. ❤

# 78
Срети, честита дъщеричка! Здрава и щастлива да расте! А на теб бързо възстановяване:)

# 79
Честита да е Яна, Срети!
Бъдете здрави и бързо вкъщи ❤️

Момичета някоя от вас да се е сблъсквала с висок пролактин?
Под висок разбирайте първи резултат 35 при горна граница 23.5 и втори резултат 48 при същата граница.
Днес бях при ендо и ме праща на ЯМР, изписа и бромокриптин. Леко се ошашках, та ще съм благодарна, ако чуя и още мнения или случки от сблъсквали се с него момичета.
Благодаря!

# 80
Дианче, аз съм с микроаденом и висок пролактин. Контролира се с хапове, подтиска О или синтез на прог. А по някога и двете неща. Това би обяснило нещата при теб. Не се плаши, само на теория е страшно:) ако ти трябва нещо като инфо - на линия съм.

Има много забременели и родили с терапия!

# 81
Момичета и аз да поискам съвет. Както бях писала по-рано с ММ се разминахме този месец по-време на О . Не засякана- предполагаема. Последния път, в който бяхче заедно , ден след него си ми дойде Ц. Сега сме си заедно от седмица като О трябва да е минала преди повече от седмица. Днес трябваше да ми дойде, но нищо. Нямам случай да ми е закъснявало до сега. Страх ме е да направя тест, защото няма как просто да е станало и тея самотни чертички, не ми се гледат вече. Какво мислите?

# 82
Знаеш ли какво мисля аз ? От страх да си направя тест за бременност, изчаках 5 дни закъснение и беше късно - не бях уловила наличието на бременност, която се оказа извънматочна, та ми отстраниха и едната тръба. Сега се чувствам получовек, съветвам те да не се страхуваш...Направи го да ти е мирна главата...

# 83
Srety, честита дъщеричка, да расте много здрава и щастлива, а на теб бързо възстановяване! Simple Smile

# 84
Знаеш ли какво мисля аз ? От страх да си направя тест за бременност, изчаках 5 дни закъснение и беше късно - не бях уловила наличието на бременност, която се оказа извънматочна, та ми отстраниха и едната тръба. Сега се чувствам получовек, съветвам те да не се страхуваш...Направи го да ти е мирна главата...
Благодаря за бързия отговор, още утре ще го направя. Иначе -изобщо не съм съгласна да се определяш като получовек. За справка, приятелка на майка ми има 2 дечица (вече големи) след остранена тръба. Хем онези времена , не са били толкова напреднали в отношение на репродуктивното здраве. Хиляди момичета, забременяват и износват напълно здрави бебчета. Сигурна съм, че скоро ще се похвалиш! 😊😊

# 85
Много ти благодаря, но аз имам още една загуба преди това - спонтанен аборт в 9 г.с., та....вече надеждите и търпението ми са на изчерпване. Искам да ти дам кураж, знам как се чувстваш, но според мен го направи, а дори да е отрицателно, не губи надежда, защото явно не е било писано да е точно сега. Но...нека да имаш някаква яснота, че другото е страшно!

# 86
Srety, честита дъщеричка!!! Да е здрава и да  донесе много радост и усмивки в семейството ви!

# 87
  • София
Srety, честита радост! Да е много здрава малката Яна и да има приказно детство!

# 88
....отстраниха и едната тръба. Сега се чувствам получовек...
 Роза, тъй като и аз останах с една тръба и един яйчник разбирам чувтсвата ти...
Така и не ми стана ясно обаче останалият яйчник как работи и замества ли наистина дейността и на другия?! С няколко гинеколога съм говорила и всеки си има някаква негова теория. Колко време след отстраняването на другия се очаква да започнеш да имаш редовна О? Въобще стига ли се до ежемесечна О?
Ще се радвам да споделиш информация😊

# 89
Сън, благодаря ти. А твоите стойности по-високи ли бяха или горе долу същите. Притеснявам се да започна хаповете, защото не знам доколко са достоверни резултатите. Второто пускане на изследването беше доста екстремно, след успиване от моя страна, бързане за лабораторията, въпреки че там лежах 30мин...
И другото което ме притеснява, ако този месец са се случили нещата, дали няма да навредят хаповете 🤔

Общи условия

Активация на акаунт