Лидл 119 - Септември

• 124 071
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 1 245
  • shumen
Риба вземаме у дома само от рибен магазин.
Анди,не се свалят мисля и аз.

# 1 246
  • София
  Взех синьо сирене. За нашия вкус е доста сухо. Харесваме датското в Била.  Исках да си купя и от черно белите сутиени и боксерки,  но повечето кутии бяха разкъсани и празни.  Останали само 75 В.  Аз нося 80 В,  дали ще са ми добре,  че не посмях да взема. 

# 1 247
  • София
Как стои въпроса с връщане на бельо, щото в други магазини не е разрешено?

# 1 248
Връщаш. Ние го сторнираме като дефектно. Прибираме и изпращаме.Simple Smile

# 1 249
Привет,въпрос към дамите,притежателки на раклите с текстилна повърхност-с какво почиствате?Гледам другата седмица ще има аксесоари за коли,има някакъв препарат точно за почистване на текстила в колата,дали е подходящ?

# 1 250

Да, в провинцията не го връщат. В София може. Все едно не са една верига..

# 1 251
Връщала съм сутиен....банелите ми ръбеха в ребрата.
Бикини не, защото при тях няма какво да не ми стане...големината преценям на място.

# 1 252
  • sofia
Дали са есенни или по-скоро зимни?
Водят се есенни.
Есенни, ама миналогодишните и аз, и дребното си ги носихме цяла зима и ни беше ок.

# 1 253
Хм....зимата могат да се носят, но по два броя един върху друг. Така излизах да се пързалям в снега с хлапето - със ски панталоните, отгоре дебел суитчер, и две якета едно върху друго...

# 1 254
# 1 255
  • София
Наденах се и аз в едно якенце - от момичешките😂. И малкия намаза. Каква тълпа беше в 7, 30 и грабят, грабят. Чудни са за сутрешния студ.

# 1 256
Дали са есенни или по-скоро зимни?
Водят се есенни.
Есенни, ама миналогодишните и аз, и дребното си ги носихме цяла зима и ни беше ок.
То миналата година нямаше зима. Поне при нас беше 1 седмица през март. Laughing

# 1 257
  • София-Младост
Дано останат дамски якета до обяд...то в началото с еграби, после се пробва вкъщи и други ден хоп, пак има налични...не винаги разбира се.

За връщането...мин.седмица, когато пуснаха от дебелите чорапогащи попитах и казаха, че дори и него мога да върна. Питането ми беше инспирирано от факта, че нямаше никакво оразмеряване на кутията.
Ужасно ми е странна тази политика на връщане на бельо, но е много удобна, стига да не се злоупотребява (като с пресеченото прясно мляко)...

# 1 258
Някой гледа ли по-малките детски якета? Интересува ме дали са различно дълги шарените с качулка и едноцветните.

# 1 259
  • sofia
С моето яке (от тези дългите с качулка и в една торба се събира) ходих и до хижа Мусала в сняг до коленете. Препотих се сто пъти, а отдолу бях с ватиран суитчер и тениска, нищо поларено нямах. На откритото кат забрули един вятър - пазеше перфектно.
Явно моите деца си ходят по-разголени. И двамата отказаха сутринта ветровалки - само по тениска и суитчер излязоха.
Настоящите може и да са по-тънки, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт