Лидл 119 - Септември

• 124 969
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Чаят от жасмин хубав ли е, горчи ли?

# 241
Какво чистите с магическите гъби и доволни ли сте?

Магически гъби мм носи у дома. Поръчвал е и от Китай, ползвали сме и на Сано, въобще различни видове. Можеш да чисти всичко. На мен ми харесва най-вече ефектът им върху бялата ми дограма-светва. В банята също ги ползвам, за мивката например :=)

И в Лидл ли ги продават, не съм ги виждала?

# 242
Много ти благодаря! Има ги тази седмица в акция Чистота, по 2 бр. в кутийка. Но понеже написали маса неща - какво да не се чисти с тях, започнах да се чудя какво може да се чисти изобщо в моето домакинство.

# 243
Ще видя как изглеждат и Лидълските. Иначе с обикновенни магически гъби може да се чисти абсолютно всичко. Препарат не се слага(той разгражда гъбата), ползва се само вода.

# 244
Как е бельото - дамско, мъжко, и за двата вида питам Stuck Out Tongue Winking Eye Да се наредя и аз за по една кутия.

# 245
Някой пита за авокадото - да, това в мрежичката е намалено на 2.99...

# 246
А магическата гъба как се почиства след ползване?

Бельото е добро, хареса ми на мен. Hands V

При вас има ли още таблетки за съдомиялна (за София ме интересува)?

# 247
  • Пловдив
А магическата гъба как се почиства след ползване?

Бельото е добро, хареса ми на мен. Hands V

При вас има ли още таблетки за съдомиялна (за София ме интересува)?
Не се почиства...тя се топи от търкането Wink

# 248
Разпада се направо...моята е на Сано и буквално падат парченца, като търкам подметките на кецовете например...много фира дава Joy

# 249
Разпада се направо...моята е на Сано и буквално падат парченца, като търкам подметките на кецовете например...много фира дава Joy

A kaква цена са, че съм ползвала други и главно за плочки и мивката ги ползвах?

# 250
  • София
Моля, кажете впечатленията си от дамските потници /от предни пускания/- събират ли се при пране, пускат ли боя, разширяват ли се бързо..
Благодаря.

# 251
  • Пловдив

A kaква цена са, че съм ползвала други и главно за плочки и мивката ги ползвах?
1,99лв. 2 броя

# 252
В София-Люлин има таблетки за съдомиялна както на щанда с промоциите за седмицата,така и на постоянното им място(погледнете там,обикновено се задържат)!Малките мокри кърпички все още са си на цена от 0,33 ст.,току що взех с краставица(др.видове съм пробвала).Има на две фирми карначе Стара планина-Тандем и на Ловеч-кое е по-хубавото?Различни са и опаковките им и вътре съдържанието!

# 253
Dkoki, не съм виждала 2 вида карначета при нас....но ще погледна тези които съм купила какви са newsm78
Вчера имаше 4-5 опаковки кайма намалена допълнително от миналата седмица- ами, беше розова каймата, а не червена както тази която купих аз (т.е. на свинска кайма приличаше, а не смес). Та направи ми впечатление тогава, че каймата беше 2 вида като качество, но като производител не се сетих да погледна. Thinking
От детските часовници по малко ли бяха заредили???? #2gunfire
Вчера на излизане от магазина до изхода имаше наредени вързани брошурки- готови за разнасяне  Simple Smile

# 254
  • София
Моля, кажете впечатленията си от дамските потници /от предни пускания/- събират ли се при пране, пускат ли боя, разширяват ли се бързо..
Благодаря.

Имам същите купвани миналата година по същото време. Не са мръднали, като нови са и гащите също. Нося си ги постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт