Лидл 119 - Септември

• 125 042
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Моля, кажете впечатленията си от дамските потници /от предни пускания/- събират ли се при пране, пускат ли боя, разширяват ли се бързо..
Благодаря.

Имам същите купвани миналата година по същото време. Не са мръднали, като нови са и гащите също. Нося си ги постоянно.
Благодаря, отивам да взема.

# 256
Здравейте ! Blush И аз често пазарувам от Лидъл, доволна съм от повечето неща, искам да попитам тези, които са опитвали пиците и лазанята заслужават ли си ?

# 257
Кои пици - охладени или замразени?
В нас се предпочитат замразените на Алфредо. Опитвали сме и охладените - но предпочитаме замразените. Стават за бърза вечеря, когато нямаш нищо сготвено или под ръка.

# 258
Здравейте ! Blush И аз често пазарувам от Лидъл, доволна съм от повечето неща, искам да попитам тези, които са опитвали пиците и лазанята заслужават ли си ?
У нас не се харесват, особено пък лазанята. По- добре си вземи тесто за пица или ако ти се занимава си омеси.

# 259
На нас ни харесва замразената маргарита х 3, 4 бр. в кутия. Чудесна основа за бърза пица:)

# 260
Ние харесваме замразената Специале с пикантния салам. Купували сме миналата година и др. вкусове, нямам забележки (но тогава им добавих отгоре допълнително продукти и не им знам вкуса без добавките). Simple Smile Лазанята някои я харесват, други не.

# 261
На мен ми хареса наденицата Барони от 1 кг на промоция тази седмица, от пуешко и свинско месо. В постоянният асортимент ли е?

# 262
На мен ми хареса наденицата Барони от 1 кг на промоция тази седмица, от пуешко и свинско месо. В постоянният асортимент ли е?

С глюкозата отзад на етикета ли?

...сутринта ги оглеждах и аз...но май тази с парченцата месо беше с глюкоза. То в тия малотрайните си има де...нищо, аз грабнах пък на Пикок май някаква - кучешка й викахме едно време, някаква такава...Simple Smile

# 263
За гъбата в Кауфланд също на промоция - 1,60 -2 бр

# 264
Лазанята се харесва много у нас. И на гости съм я предлагала - омита се, а са хора, които ще негодуват, ако не им харесва.

# 265
Здравейте,
Някой ако има дъската за тоалетна от тази седмица, може ли да сподели дали основният капак стои в изправено положение, без да се задържа. Сега монтирах нашия, но постоянно се спуска надолу. При положение, че има 3ма мъже вкъщи се замислям дали да го задържа, ако принципно е така или аз нещо не съм го монтирала както трябва. Благодаря!

# 266

С глюкозата отзад на етикета ли?

...сутринта ги оглеждах и аз...но май тази с парченцата месо беше с глюкоза. То в тия малотрайните си има де...нищо, аз грабнах пък на Пикок май някаква - кучешка й викахме едно време, някаква такава...Simple Smile
Знам ли, не и погледнах етикета, сигурно има, щом е вкусна.  Laughing Тази с парченцата месо е друга.

# 267
Харесваме лазанята. Купувам охладена пица (кръглите), или по-скоро купувах. Вече не ги виждам. Да не са ги спрели заради квадратните?

# 268
  • София
Някой взимал ли е от квадратните. Може ли отзив.
Кръглите охладени и на мен ми харесваха. Замразените също.

# 269
Леле, даже не знаех, че има и охладени, и замразени пици, ама то сигурно, защото все ги подминавам тия фризери, но ще пробвам и тях най-сетне.
Последно си взимах мюсли в някакъв черен пакет, не ги бях виждала, та да ги похваля дето аз не обичам мюсли особено, тия са вкусни и с много плодове вътре Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт