Лидл 119 - Септември

• 124 315
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 780
Доматите в консерва и аз ги бях забравила. Но събота и неделя, както и вечер след работа си е кауза пердута да се намери нещо от промоциите.
Вчеря бяха разграбени и се въргаляха само празни кашончета....☺

Домашните комплекти не ми допадат. Не са ми удобни...наелектризирват се и полепват кончета и боклучки...

# 781
  • София
Снабдих се с букетчета - имаше по десетина бройки от вид. Герберите доста прилично изглеждат, хризантемите са ню-ню сорт.

# 782
От тези домашни комплекти имаше в намалението (всичко по 5 и 10 лв) - целият май струваше 10 лв. Имаше 2-3, но ми се видяха кичозни и не взех - точно плюш с пайети. Зелено - сивкаво.

# 783
  • have faith and be patient ..
Я покажете кои точно маслини хвалите ? Аз не обичам ,но да купят домашните .. сега ги погледнах ,те 100 вида

# 784
  • have faith and be patient ..
Я покажете кои точно маслини хвалите ? Аз не обичам ,но да купят домашните .. сега ги погледнах ,те 100 вида

# 785
На мен ми идват солени маслините (каламата).

# 786
То няма останали вероятно...как да вземеш..
В буркан голям..джъмбо каламон черни с костилка...

# 787
Мен пайетите на домашните комплекти ме устройват визуално Mr. Green По-скоро фукционално не знам дали не биха ме дразнили, за плюша ясно, че си иска поддръжка и че полепва какво ли не по него, за наелектризирането също....Като кройка как са? newsm78 На мен ми трябва широчко в ханша и да не е огромно в раменете и с някакви дълги ръкавища- на повечето комплекти (не от Лидъл) ако долнището ми става, в раменете и ръкавите са гигантски ooooh! Ако горе ми е ок, то долнището много тясно в ханша. Crossing Arms
Маслините на Тета Laughing на мен ки изглеждат черно-кафяво-лилави, не чак черно. Бурканите са с много хубави капачки, шоколадов цвят Laughing

# 788
  • София

# 789
Обаче тази партида са по-дребнички и заострени. Помните ли снимката..предните бяха цепнати и по-облички...тях съм ги купувала преди месец на редовна цена.
Та тези малко минали покрай джъмбо размера...ама карай Joy
Даже подозирам, че за това са на промоция...щото са по-дребнави..😆

# 790
  • София
Купувам ги постоянно маслините.Едно време не бяха цепнати и бяха по~едри.Да кажем миналата година.

# 791
Да...и аз така.
Даже се зачудих на тия рязнатите...но пак си ги хапнах.
Явно различни партиди...

# 792
  • Където морето целува небето...
При нас трети ден няма маслини... Взех някакви в пликче, да не съм без хич, че за маслини отидох. Не знам защо не зареждат повече от промо стоките. Има случаи в които пет минути след като отвори магазина и няма наличност.

# 793
При нас трети ден няма маслини... Взех някакви в пликче, да не съм без хич, че за маслини отидох. Не знам защо не зареждат повече от промо стоките. Има случаи в които пет минути след като отвори магазина и няма наличност.

Имаше, имаше, ама ако знаеш какграбеха, все едно магазини зареждат!

# 794
Последно, тези маслинки цепнати ли са или не? Mr. Green  hahaha При нас петък вечерта имаше много буркани с маслини....

Общи условия

Активация на акаунт