Лидл 119 - Септември

• 124 932
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 210
А как отстраняваш пяната от килима?

С прахосмукачката.

# 211
Както си пише на опаковката - с прахосмукачката, след изсъхване. Нанесох я снощи и обирах днес, та със сигурност е била изсъхнала добре.

# 212
  • have faith and be patient ..
Един вид препарата остава намазан в килима ?

# 213
Един вид препарата остава намазан в килима ?

То е като пяна, която изсъхва и става на прах. При всички случаи остава по-малко намазано в килима от течните препарати като на Медикс например, при които разтваряш препарат с вода, топиш четка в разтвореното и търкаш, а накрая забърсваш разпененото с кърпа.

# 214
Значи моя мъж го пращам в магазина само за хляб. Толкоз спънат кон е значи, че просто нямам избор Joy

# 215
Не ми хареса сешоара. Върнах го. Прави косата твърда, изглежда изгоряла и изтощена. Не видях ефекта от йонизиращата функция.

Купих си друг на Philips.

# 216
Здравейте днес си купих от мокрите кърпички за под ,но явно са за определен вид моп .Ако някой ги е ползвал да сподели.

# 217
  • София
Здравейте днес си купих от мокрите кърпички за под ,но явно са за определен вид моп .Ако някой ги е ползвал да сподели.

Такова чудо не съм ползвала.

# 218
Пъпешът не беше много сладък, хапнахме го, не намирам разлика с купените от друго място (тази година веднъж само сме случвали сладък пъпеш, купен от пазара).

Моят мъж пазарува от Лидл сам, но само хранителни продукти. Peace

# 219
Кажете в кой магазин в Пловдив мога да намеря от детските часовници за момиче с кончетата??? Praynig Praynig Praynig Купихме от другия вид, хубав е, но искам да видя и другите на живо (тях бях харесала в брошурата много повече) и евентуално да сменим купения, неотворен, за другия вид. newsm78
Взех карначета, 4 опаковки. И познайте- едната с 4-5 см разрез Crazy Уж оглеждам за продупчено с нокът Mr. Green и за какво ли не, но....Ще се опитам да се самоубедя, че някак се е скъсало случайно, а не че някой е резнал опаковката с нещо... ooooh! Вече сготвих едната опаковка де....
Също взех да опитаме новото крема сирене, както и голям буркан кафе разтворимо. Направи ми впечатление, че са променили лекичко етикета- сложили са скала и това (червеното от 5.99лв) е силно 9 от 10. Т.е. силничко си е май кафето newsm78 Всъщност, в края на юли купих такъв буркан за 5,89лв или 5,69ле, не помня, но не беше 5,99лв. Но...нов етикет/опаковка- нова цена Mr. Green Mr. Green Пак е по-изгодно от други.
Тъй като бързах изобщо не загледах почистващите продукти, и най-вече- забравих да видя пише ли нещо за работното време на 6-ти.

# 220
Значи моя мъж го пращам в магазина само за хляб. Толкоз спънат кон е значи, че просто нямам избор Joy
Малко се лъжат за втори път да отидат до магазина.
Причината в скрития текст Joy да не разводняваме темата.
Скрит текст:

# 221
А, са да отваря хладилника може...
Аз видях кактусови смокини, някой коментираше. Как се ядат?

# 222
  • София
Кактусовите смокини са си плод на определен вид кактус и при някои хора водят до сериозно разстройство. Това съм го научил от тунизийците.

# 223
  • shumen
В Лидл има ли някакъв препарат за петна от храна по килими?Моето диване онзи ден реши да вкарва чинията с граха и се препъна на прага на терасата и я изсипа и уж търках,но сега точно там стои едно петно по светло?

# 224
С нормално раб. време работим на 6-ти.
С намалено на 24 и 31 декември.
Не работим на 25.12 ,на 01 януари и в деня на служителя. Simple Smile
И винаги предварително се уведомяват клиентите.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 23:58 от Thirteen#

Общи условия

Активация на акаунт