Лидл 119 - Септември

• 124 949
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 225
Има ден на служителя? Стана ми интересно.
Винаги съм се чудила дали Лидл са добър работодател. В нашият магазин , е който аз ходя, служителите са от край време. Явно са доволни от работата си

# 226
  • Варна
Днес ходих да взема играчки за баня за детенце, огледах се и за одеалото от брошурата, но не го открих. Зърнах един останал мултикукър за 99лв от предни промоции и се сетих, че някой тук ме пита за отзиви, а аз забравих да споделя. Та доволна съм и поне за мен си заслужава парите. Пробвах готвенето на пара и фритирането. Едно от най-досадните неща от юношеството ми е почистването на фритюрника-голяма играчка (така ме наказваше мама)! Та с този уред почистването след фритиране е пеееесен Grinning

# 227

Аз видях кактусови смокини, някой коментираше. Как се ядат?

Не бива да се докосват с голи ръце защото са покрити с миниатюрни трънчета, които после остават в кожата и трябва да се вадят с пинсета, защото много неприятно боцкат. Може с ръкавици,аз с вилица забождам плода и с нож правя разрез по дължина с дълбочина колкото е кората (около половин сантиметър), след това с ножа натискам единия край на обелката и тя лесно се отделя. Пулпата вътре е пълна с много твърди семки, не могат да се дъвчат, мисля че може да се гълтат, но са много досадни. На вкус сладнее, на мен ми харесва като е престояло в хладилник

# 228
А, са да отваря хладилника може...
Еми то е така едни пълнят банковата сметка и изпразват хладилника други ... обратното Wink

# 229
  • shumen
За ден на служителя и аз не съм чувала.

# 230
  • Пловдив
Ходих за гащуря аз  Mr. Green и един чорапогащник.

# 231
В нашия Лидъл никъде не видях потниците с дантелка и бельото.Всякакви други глупости имаше и то намалени стари,от предните брошури ама тези не.

# 232
Да не са от днес..или ти за днес казваш ги няма ...

# 233
Това авокадо, което е намалено мрежичката ли е?
Пише 700 гр опаковка

# 234
Ами сега погледнах от днес 05.09 ще ги пускат.И без това снощи ММ бързо ме измъкна от магазина да не зяпам много.

# 235
  • Пловдив
Да не са от днес..или ти за днес казваш ги няма ...
от днес са топовете с дантелки по 2бр,боксерките,мъжки потници и боксери.

# 236
  • София
А нали щеше да има нова брошура от днес или съм се объркала? Simple Smile

# 237
  • have faith and be patient ..
не , вместо четвъртък днес пускат гащята Simple Smile за брошура никой не оповестява кога ще е мисля Simple Smile

# 238
Какво чистите с магическите гъби и доволни ли сте?

# 239
Пяната за дамаски на син диван дали ще стане да я пробвам?

Общи условия

Активация на акаунт