Лидл 119 - Септември

• 124 302
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 795
Сега са такива

# 796
При нас маслините бяха наредени още в сряда вечерта, но на редовна цена и имаше доста. В четвъртък след работа минах да взема, но от каламона бяха останали само кашон и половина. Сега реших да отида до Лидъл, но в друг град с надеждата тук да намеря, но уви. За сметка на това пък бяхя изкарали XXL промоциите и взех от тях.

# 797
В сливенският Лидл имаше само 3 буркана от каламон и колкото искаш от зелените.
Взех от рибените пръчки ххл 900 гр., но не си спомням цената им.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 17:58 от йоко

# 798
  • София
От 24.09 - алпийска седмица и олекотени якета за възрастни и за деца.
От 27.09 - бебешки жилетчици и панталончета.
И от 24.09 - ще продават книга с детски рецепти срещу точки.
25 лв = 1 точка, за книгата искат 5 точки.

# 799
  • София

Тези са същите като в гръцката седмица. Само буркана е с друг етикет.
Много са хубави.

# 800
Рибените пръчици ХХЛ са около 7 лв, и аз ще взема от тях. Peace

# 801
  • Пловдив
Стават ли? Не са ли от пангасиус?

# 802
Ако е за рибените пръчици- скоро не съм поглеждала, но преди пишеше, че са от мин-тай (което може и да е пангасиус newsm78 ). Вътре е филе от риба, не е мляна.  Heart Eyes Много се харесват вкъщи.

# 803
Днес бях в Лидл. От празно по-празно. От маслините нищо почти няма. Единствените зелени маслини, които харесвам с аншоа, ги няма. Взех едни черни. Пилешките бургери и тях ги хванала липсата. Взех брюле, пудинг с грис (много ми хареса), и напазарувах набелязаните две неща от другата седмица. Така че няма скоро да го посещавам магазина.

Чудя се за бонбоните. Дали имат 20 бр.?

# 804
..Единствените зелени маслини, които харесвам с аншоа, ги няма. ..
Не ги жали много. И аз се бях засилила за тях. Напълних кошницата с кенчета и добре, че погледнах състава в последния момент, преди да тръгна към касата - с мононатриев глутамат ги консервирали. Веднага върнах всичко обратно по стелажите.

# 805
  • Където морето целува небето...
И аз взех две кутийки брюлета, като се ядосах, че няма маслини. Взех и XXL маргарити, които още от днес бяха на промо цената.

Какъв е този пудинг с грис?

# 806
Забелязвам, че този път доста добре са заредили с брюлето... Mr. Green

# 807
  • В къЩи.
Ако е за рибените пръчици- скоро не съм поглеждала, но преди пишеше, че са от мин-тай (което може и да е пангасиус newsm78 ). Вътре е филе от риба, не е мляна.  Heart Eyes Много се харесват вкъщи.

Не знам от какво са ,но последния път малкия изяде 11бр. ooooh! Много са вкусни и с една салатка айсберг... Heart Eyes
Обикновенно за по 15бр и са по3,50(ако не се лъжа) ,сега са 30бр за 7лв...т.е. не е някаква далавера,а просто по-голямо количество в една опаковка? Thinking

# 808
  • Варна
И аз днес посетих Лидл. Огледалото не става този път съотношението цена/качество се разминава значително. Взех и аз крем брюле (за първи път ще го опитам Grinning ) иииии моите прословути френски макарони ги нямаше...

# 809
*Л-и-я*, нормалната им цена е около 3,69лв.  за 450 грама, но ние естествено, не ги купуваме толкова заради цената, колкото да се намират винаги вкъщи в достатъчно количество.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт