Лидл 119 - Септември

• 124 302
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 825
Аз бих се радвала, ако някой спомене нещо за обувчетата, благодаря Blush Също и чаените свещи, дали миришат осезаемо?

# 826
Аз днес ще ходя след работа. Ще пиша отзив за всичко, което сте заявили, много ми хареса светлата рокля, както и от чорапогащниците тъмно-червения.

# 827

Какъв е този пудинг с грис?

Кремче за 89 ст. Относително ново е. Пише пудинг с грис. Лекичко е и приятно на вкус. Стои при млечните десерти

# 828
Снощи взех Моцарела и лионски салам от новата промоция

# 829
Отзиви за тези купи имате ли: https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=15166
Пише, че са от неръждаема стомана, предполагам, че не е само покритие.

# 830
Отзиви за тези купи имате ли: https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=15166
Пише, че са от неръждаема стомана, предполагам, че не е само покритие.

По-скоро е само покритие. Отиди с магнит, ако залепи, значи не енеръждавейка.

# 831
От заострените обувки на Хайди - велурът на места е тежко изтъркан, все едно обувките са износени, вижда се основата, мъхчето е паднало. Моите велурени обувки дори и след 5 години носене не изглеждат така изтъркани. А имаше и един чифт бордо, който беше вече разкъсан на деколтето на обувката. За тези пари - слаба работа.  

Thirteen, каква е точната процедура (има ли такава?), когато клиент иска да замени един номер с друг от дрехите? Влиза в магазина и взима желания номер, после на касата прави размяната с показване на касовата бележка? Или отива на касата без да влиза в магазина, обявява стоката (или я връща?) и после отива да си търси желания номер? Или нещо друго? Днес стана дискусия при нас.

# 832
Може ли дамите, които казаха защо козметичното лед огледало не е добро? Малко повече подробности относно недоволството от продукта?

# 833
В нашия Лидл се опитват да правят нещо, и те не знаят какво. Първо, в и без това малкия паркинг, на пъпа, правят стоянките за количките. 10 паркоместа са неизползваеми. Освен това изглежда някак се опитват да разширят самия магазин до зоната, в която понастощем стоят количките. Или да го смалят - защото от вътрешната страна е преградено до фурната. всичко от рафтовете там е разнесено из магазина.

#2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 834
Взех блуза с късо ръкавче и я пера, че да видя как е....малко рехава енещо. Но за тия пари...една жена мереше панталони, добре седят, като поръчваните тип цигара от х и м. Шлифери и обувки не гледах

# 835
Не малко, много. Wink До степен да се откажа от тях. Не знам как е като се облече. Но в кварталните магазини може да се намери на половин цена такава тензухена материя, че и с къс ръкав.

# 836
  • София
Мисля, че влизаш (от опит) и връщаш обувките. Дават ти парите. После отиваш и пазаруваш (ако намериш номер и за каквото си отишъл), минаваш през касата и си плащаш нещото.

# 837
  • Варна
Аз като съм заменяла не е било така. Показвам на охраната, че ще връщам и евентуално заменям нещо, влизам вътре, ако има номера, който търся просто го заменям и показвам на касата бележката и новото нещо. Никога не са искали първо да сторнират, после да влизам и да купувам наново.

# 838
Роклите ми харесаха на мен, ако не бях бременна щях да си я взема. Не е много дебела, но стои плътна, за цената си, и за времето, което идва е страхотна.
Взех си и рибени пръчици, харесаха ми.
В мол Бургас Галерия имаше останали 2 детски, розови часовници, някой по-напред питаше.

# 839
Някой ще сподели ли мнение за пушената сол от Калахари? Също и за другите подправки от серията, за барбекю или нещо подобно бяха...? newsm78 Мелничката може ли да се пълни и използва повторно или е за еднократна употреба? Thinking Все забравях да купч когато бяха намалени Crazy , преди седмица-две... ooooh!
Като заменям първо се обаждам на каса/охрана, после отивам да си избера номер/цвят....почти никога не се налага да си оставям "нещото" преди да избера- но все пак съм се обадила и знаят. Само в началото се е случвало да вляза със стоката, да си избера и после на каса- от разсеяност, но много бързо схванах, че отстрани не изглежда добре това Laughing , всякакви тарикати има все пак... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт