Лидл 119 - Септември

• 124 069
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 1 260
Наденах се и аз в едно якенце - от момичешките😂. И малкия намаза. Каква тълпа беше в 7, 30 и грабят, грабят. Чудни са за сутрешния студ.
И при нас беше същото. Отидох към 9 и хората грабеха и мереха. Аз лично на касата  видях 2 жени, които си тръгнаха с по 3-4 бройки. Shocked Сигурно за цялата рода.
Аз мислех да не взимам, но баткото намаза 1(по случайност  Grinning)

# 1 261
  • София
И аз се сдобих с яке и то от модела, който не бях харесала на снимката, този с високата яка. Отидох в 8 часа сутринта, а навалицата беше огромна. Всичко разхвърляно, , разпечатано, из целия магазин гледаш якета, жени награбили по 3-4 броя и мерят пред огледалото. С голямо ровене успях да си намеря от розовите 42 номер (асиметричните) и от сивите (с трикотажните платки отдолу и на ръкавите). Намерих и едно синьо с качулка и много хубаво стои, но пусто цвета не ми отива. Това с трикотажната платка, по-късо е, не ми хареса как стои, приличам на борец с него, издува някак, розовото асиметрично стои много добре, но тази асиметрия ме притесняваше как ще стои разкопчано, макар че не беше зле на пръв поглед... В крайна сметка реших да взема него, но в последния момент съзрях едно от сивите с високата яка и се оказа моя номер - най-доброто попадение, по-дълго е, по-хубава линия дава, та него взех... Дългите също стоят добре, но аз не нося такива, видях ги облечени, не са никак зле. Иначе материята... за това сутрешно хладно време стават, но за по-голям студ - не.
Специално гледах за 44 номер - нямаше от нито един модел, поне в нашия магазин.
Не знам защо е тая истерия за тези якета, има ги във всеки магазин, може би заради цената, по-евтини са с десетина лева...

# 1 262
Сетих се за 1 пропуск - чанти не продават в Лидл. Друго всичко мога да си закупя от там, сега ще ходя да търся .

# 1 263
Тези дни ми е на дневен ред вентилаторна печка. Тъкмо щях да поръчам една Ровента за 75 лв и хоп...пускат в Лидл.
Хем е по-евтина, хем има 3 години гаранция. Преди пускали ли са, не съм срещала като че ли?
Ако имате мнение, моля споделете.

Утре и аз отивам за яке за мен, дано останат.

# 1 264
  • София
За инхалатора от новата брошура, някой би ли споделил мнение?

# 1 265
Печка имам от миналата година, доволна съм.

# 1 266
  • София

Съмнявам се до утре да остане нещо с тия темпове, с които се купуваше днес. Но пък може и да върнат някои.

# 1 267
  • Пловдив
Аз поръчах на моя човек да ми вземе черно с качулка.В 7:03 звъни да ми каже,че само дългите били с качулка.Казах му взимай черно късо,пък ще го връщам.Имало само един модел черно Rolling Eyes Праща снимка вече в колата като е,опааа - с ластик взел FlushedRolling Eyes Говоря за магазина на Пещерско шосе.Сега до работата ми е близо на Ботев стадиона,чудя се дали да не скоча да видя за 44 късо с качулка.Мацки от Пловдив,нещо да кажете?

# 1 268
Освен "само Ботев" да ти кажат, друго какво ли?Simple Smile)) отивай, после ще съжаляваш, ако не си

# 1 269
  • София-Младост
В Борово имаше доста якета, дълги, къси, мъжки, дамски...грабнах (не ме питайте колко), за да пробвам, че уж исках само късо синьо, но сивите са доста по-добре изглеждащи.
Сдобих се и с книгата.
И авокадото в мрежичка е намалено на 2.99.

Някой тези дни май беше питал за ютии...видях в брошурата за следващата седмица, че ще има.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 12:56 от Ала-Бала

# 1 270
Тези дни ми е на дневен ред вентилаторна печка. Тъкмо щях да поръчам една Ровента за 75 лв и хоп...пускат в Лидл.
Хем е по-евтина, хем има 3 години гаранция. Преди пускали ли са, не съм срещала като че ли?
Ако имате мнение, моля споделете.

Тези печки са един от топ артикулите. Купувай.Simple Smile

# 1 271
  • Пловдив
Сметаната 20% на Май дей дали е ок  newsm78

# 1 272
  • Перник
Яке моят син има от миналата година. Той е зиморничав и го носи тези дни и до към -5 градуса. За по-студено не. Мъжът ми има подобно от друг магазин, пак от миналата година. Изкара с него цялата зима само с тениска отдолу.
От следващата брошура не си харесах нищо.

# 1 273
  • София
И аз нищо не харесах, което е добре за бюджета. Simple Smile Пак дрехи за по-малки деца.

# 1 274
Сметаната 20% на Май дей дали е ок  newsm78

не бих рискувала.

Общи условия

Активация на акаунт