Аблация на сърцето - 9

• 53 007
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
И аз по същия начин.
С аблация.

# 676
Нормално . От студа кръвоносните съдове се свиват и сърцето страда . През лятото съм с много ниско кръвно , а през зимата си взаимодействам често със снижаващи го препарати .

# 677
Здравейте. Аз съм със аритмия, имам предсърдно трептене и мъждене и ми предстои преглед, за да се прецени дали аблацията е възможно решение, но не намирам актуална информация дали се поема по ЗК или се заплаща.Някой знае ли в Токуда каква е цената на аблация на предсърдно мъждене.

# 678
  • София
По последни данни трябва да се поема от ЗКаса, ако сте с направление. Плаща се само ако искате избор на екип.

# 679
Преди 5 години се доплащаше, 1200 лв.
Танчето да каже.
Сега всичко ли поема касата?
Има такса вход в Токуда, беше 150 лв.

# 680
  • София
За Токуда не знам, в 3 та градска не съм плащала, дано не съм подвела някой, но аз наистина не съм плащала, само избор на екип платих. Коронарографията също не олатих преди 2 години, ако се плаща вече прекаляват тези, защо си плащаме осигуровките тогава.

# 681
Ти за ПМ ли имаш аблация, Диде?
Коронарографията не се доплаща, те затова толкова злоупотребяват с нея.

# 682
  • София
Заради WPW и предсърдно мъждене накуп, може би затова не съм плащала. Графията се наложи, за да видят дали да сложат стендове, засега ще чакаме, но успяха да проходят проблемната вена. С тромб съм, затова ги беше страх.

# 683
Заплащаше се,както Дева писа и си заслужиха парите .

# 684
Не помня дали съм Ви питала вече,но при Вас екстрасистолите всекидневни ли са ?

# 685
Имах такъв период.
Сега не.

# 686
При мен от две години вече  са всекидневни,много рядко има дни в които нямам и вече не знам какво да правя. Вярно усещам по 10-20 за които казват че са нищо,но са досадни и стресиращи. Така и не разбрах какво ги причинява. Здраво сърце пък прескача...

# 687
На холтер колко излизат?
Ако са 10-20, нищо не е.

# 688
  • София
Не помня дали съм Ви питала вече,но при Вас екстрасистолите всекидневни ли са ?
И аз имах такъв период, но е нормално, така ми казаха. И сега се стряскам, като ги получа, но някак си вече не им обръщам внимание. Поне не е както преди.

# 689
И на мен ми се случва 2-3 седмично . И мога да предвидя кога . Имам ли ядове, има и екстрасистоли .

Общи условия

Активация на акаунт