Звездни компромати- 379 част

• 83 627
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
А аз пък вярвам, че в един момент мъжът се кротва и освен къща , в която да се прибере и жена , с която да е , не му трябва друго. И според мен , Иван е стигнал точно до този етап.

Аз пък мисля, че много ги опростявате нещата. Освен това той тъкмо навлиза във възрастта, където се правят най-големите простотии. Поради което можем да поздравим Ирина, че го е накачулила с толкова деца.

# 436
Не, че не съм спала от мерак да ви давам тон, амаа айде да сменим малко темата - през пост чета как Иринка е хитра лисана, Йовето гадно копеле и Вихра безлична жертва. Тез тримата са толкова безинтересни и изтъркани, че ми е чудно как изобщо им отделихме толкова страници.
Ласкин и жена му още ли са заедно ? Тя ли ще е водеща рубрика на предстоящия ББ ?

# 437
  • Viena
Да, видях я кака Сашка рекламираше великото предаване. Прическа и грим-много зле.

# 438
]Мисля,  не е необходимо да се размахва пръст в темата за кой да се пише и какво... Неща, който не ми допадат ги подминавам.
Да, Сърчаджиева ще е ко водеща във Вип брадър. И да, заедно са Иван.

# 439
  • На брега на реката
Подминавам вече 3-4 страници! Айде малко по-сериозно, петък е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 440
Аз пък гледайки предаването с Тони Димитрова и Вихра, останах с впечатление, че на нея и се върти в ума “ щом така искате... ей сега ще ви покажа аз “. Не ми изглежда изобщо толкова захлупена и невинна колкото всички я изкарват.
Не симпатизирам на никого от тримата. И не заради развалените семейства, просто са ми един дол дренки.

# 441
  • София
Мегън и Хари
Скрит текст:
Скрит текст:
Парис Хилтън (с интересно екипче)
Скрит текст:
Скрит текст:
Парис Джексън
Скрит текст:
Зоуи Салдана
Скрит текст:
Скрит текст:
със семейството си
Скрит текст:

# 442
Мегън този път не ме очарова с рокля Sad

# 443
  • На брега на реката
На всички тоалетите са им странни. На Мегън все едно й виси.
Парис Хилтън няма ли да порасне? Много ме дразни това русо същество.

# 444
  • Sofia
На който му липсва сем.Джеферович,след малко в  Преди обед. Sunglasses

# 445
Мегън сакаш е бременна в 2-3 месец, за Тоци още преди месец подозирах.
Не мога да разбера защо обсъждаме толкова много Ирина, тя е гад, отдалече й личи, още повече, че се потвърди и затвърди с поведението й в Бб, ако ще златна да се направи, пак е гадина, ама от най мръсните женски породи, с лъскав имидж, но без съдържание. Няма какво да я мисля, поддържана ли е, отговаря ли на годините си, характерът й скапва всичко. Иван днеска има пари, утре нв се знае докъде ще я докара, той и бившия й мъж бил заможен, ама нещо накрая не било така..такава жена може да направи всеки мъж бедняк.

# 446
  • Rock & Roll feeling ...
Тази хлъзгава двуличност на Гала,колкото младолика и дипломатична да е, все някак излиза на първи план и така ме дразни. Когато Ирина и гостуваше след излизането си от ВБ, оппределено си личеше,че  залагаше на професионално отшение,отколкото наистина да има симпатии като при други гости. А сега семейно отшили на гости в стил г*з път (ресторант) да види.  Винаги са ме дразнели двулични натегачи,които се правят,че са им приятни хора,които реално не са.

# 447
Мадона яко опъната, не знам какво си е правила, но изглежда зле.

# 448

На първата снимка и дясната вежда е странна

# 449
Мадона придобива вид на Кен, ужасна е!

Общи условия

Активация на акаунт