Звездни компромати- 379 част

• 83 352
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Toчно днешните 40-годишни са хот мадами и нямат нищо общо с едновремешните 40годишни,които са си били вече лелки.Фитнеси,филъри,пластични намеси..щом е направено с мярка,се получава чудесен ефект.
Ирини се подмлади,след като започна да ходи в клиниката на Денкова или Дянкова(не помня точното име).Изглежда свежарка,а и работата й мисля,допълнително й носи задоволство и пълноценност...което няма как не си проличи и на цялостната визия.

# 391
Ирина и Вихра може да бъдат сравнени, защото безумно много си приличат. Спомням си едно интервю на Иван, в периода на развода, когато казваше за Вихра, че е жена, която просто си пие бялото вино и виси във Фейсбук и той не си представя живота с такава жена. Е, да, но Ирина е същия тип жена, която се суети около чашка и се чуди какво още да добави към свръхсуетата си. И двете все пълни уж с "идеи" - ето едната сега пише книга, другата върти невиждан ресторант...

Ама си личи, че Вихра няма пари, Иванушка май не плаща добра издръжка. Иринито много се е излъскала и изглежда доста по-луксозно, отколкото в началото, когато беше като леля с оранжеви букли до Иванушка.

# 392
  • Sofia
Не е длъжен да я издържа,издръжката я дава за Ава.

# 393
  • Бургас
Не е длъжен да я издържа,издръжката я дава за Ава.

Длъжен е! По закон дължи издръжка и на нея. Когато аз се развеждах далечната 90-та ме питаха
желая ли издръжка за мен.Това отделно от детето.

# 394
  • Далечният изток
По закон бивш съпруг дължи издръжка на другия само в определени случаи, а не така ако си поиска.

# 395
  • Sofia
И какви са тези причини?

# 396
Да припомня, че Ирина се е пишела приятелка с Вихра, докато е омайвала Иван.
А той и изцепките му по ТВ по адрес на Вихра?!
Нали Ирина е много интуитивна и интелигентна? Защо не го вразуми тогава? Пийвала е винце и се е наслаждавала на това реалити, което сама създаде.
Ох, ще ритам от смях, ако се окаже, че има нова жена на хоризонта и затова Ирина се освежава и подмладява!
Ама наистина много й вдигаме рейтинга!

# 397
  • София
Каква издръжка в Бг за бивши съпруги. Ще падна от смях.

# 398
Тоца с балконите показахме ли я? Защо толкова големи бе?!
https://www.instagram.com/p/BnY8LZAlxBb/?utm_source=ig_share_she … shid=cmg3iiors9yv

Кога викате сме бити карти и дърти чанти на 40 ли? Да си знам колко ми остава 😂😂😂🤪

Ирина сега изглежда по- добре от преди 5-6 години категорично. Не знам къде и какво прави, но и се е получило.
Вихра си е все така....

# 399
Да припомня, че Ирина се е пишела приятелка с Вихра, докато е омайвала Иван...
Хм, може и да бъркам, но ми се струва, че съм чувала как Вихра обяснява в интервю, че никога не са имали по-близки отношения, в общи линии на здравей-здрасти в работата. Може и да бъркам.
За другото - не бих обвинявала Ирина, ако е обичал Вихра, щеше да е с нея. Като не върви, създава семейство с друга. Разбирам с години да са мамили половинките си само заради единия секс или да скачат от цвят на цвят.
Може и да съм наивна, но според мен наистина си се обичат.

# 400
  • Далечният изток
И какви са тези причини?
В два случая - право на издръжка има лице, което е неработоспособно и не може да се издържа от имуществото си, казва законът. И то може да я иска не само от бивш съпруг, ами и от други лица, пак законът казва кои. И разни други подробности има, ама темата не е за юридически консултации.

# 401
На бременните гърдите порастват. С Тоца ходим при един и същ гинеколог.

# 402
Аааа, ако е от това добре:) Аз рекох да не ги е ремонтирала пак. Лека да и е бремеността и да си има здраво бебче. Изглежда си е намерила нейния човек.

# 403
На бременните гърдите порастват. С Тоца ходим при един и същ гинеколог.

Това е супер новина 🎉радвам се за нея макар, че визуално не я харесвам.

# 404
И какви са тези причини?

Ако съпругът по някакви причини е неработоспособен и не може да се издържа сам. Издръжката е за определен срок, а не до следващия съпруг или доживотна.

То, ако една жена си харчи своите пари само за себе си, а издръжката на детето ѝ е изцяло покрита от друг, в повечето случаи разполага с достатъчно средства, че да има що-годе поддържана визия, а Вихра съвсем ошмулена изглежда. Сякаш се лишава от харчове за външния си вид, за да посрещне по-належащи разходи.

Общи условия

Активация на акаунт