Звездни компромати- 379 част

• 83 348
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
На бременните гърдите порастват. С Тоца ходим при един и същ гинеколог.
Точно влизах да кажа същото за Антония и огромния й бюст.

Скрит текст:
Да припомня, че Ирина се е пишела приятелка с Вихра, докато е омайвала Иван...
Хм, може и да бъркам, но ми се струва, че съм чувала как Вихра обяснява в интервю, че никога не са имали по-близки отношения, в общи линии на здравей-здрасти в работата. Може и да бъркам.
За другото - не бих обвинявала Ирина, ако е обичал Вихра, щеше да е с нея. Като не върви, създава семейство с друга. Разбирам с години да са мамили половинките си само заради единия секс или да скачат от цвят на цвят.
Може и да съм наивна, но според мен наистина си се обичат.
Относно Вихра и Ирина. Точно обратното съм чувала, че са били в близки приятелски отношения. Затова ми стана още по - антипатична Ирина, освен че разби семейство с дете. Не си спомням колко време след като сключиха брак Вихра и Иван се случи раздялата.
Но, разбира се, това не пречи на моя живот. Просто тук си чешем езиците и вдигаме падналите акции на псевдо бг-звездичите.

# 406
И според мен Тоци е бременна, личи корем на 1-2 снимки под циците. Но те определено не се дължат на бременност. Ето снимка на същите балкони от януари:
https://www.instagram.com/p/BdiRnzvHMmC/?utm_source=ig_share_she … hid=1mmcofvcn6sbz

# 407
  • където ми харесва
Починал е Бърт Рейнолдс...
Да почива в мир!

# 408
На Тоцито мъжът е симпатяга - синеок, тъмнокос, с трапчинки. Е, дебеличък е леко и не е толкова добър фотограф като Сашенка, но то идеални няма.

# 409
Не е длъжен да я издържа,издръжката я дава за Ава.

Длъжен е! По закон дължи издръжка и на нея. Когато аз се развеждах далечната 90-та ме питаха
желая ли издръжка за мен.Това отделно от детето.

Аз имам някакви спомени, че Стрина беше подкокоро̀сала Иванушка дори да вземе джипа на Вихра, много грозни скандали бяха...

https://life.dir.bg/zvezdi/-10917553

# 410
Ирина ми изглежда като най-пресметливата жена на света. Може би не е такава, а просто така ми се струва. И затова не мога да видя никакви други нейни качества. Иван ако беше просто служител в студиото, никога нямаше да е с него. И някак това ми стига.

# 411
Стара снимка на Никол Ст., където е грозно слаба...

Скрит текст:

# 412
Разгледах инстграм-а на Антония и ми изглежда влюбена и щастлива, направо грее на някои снимки. Коремче не видях, но много се радвам за новината. Желая и лека бременност и раждане, и здраво бебе на финала!

# 413
Кой казва, че Антония е бременна?

# 414
Дамата, която каза, че са при един гинеколог.
И тая тема ще бъде издухана с Ирина..

# 415
Дамата, която каза, че са при един гинеколог.
И тая тема ще бъде издухана с Ирина..
Тя питала ли я е или гинекологът и е споделил тази жълтина? Хайде моля ви се... Тоци ще каже, ако има нещо.

# 416
  • Rock & Roll feeling ...
Шушончeто, негласно.

Никол Ст. никога не ми е харесвала в тяло (като линии).

# 417
Е как да каже Тоци, като Гала още е в отпуска? 😂

Иначе, хубава новина, ако е вярно!

И като стана дума - Ирина и компания (не знаех, че са приятели с Галови)
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 23:38 от Ванилия 🌸

# 418
Преди години, когато Николета показа чудни умения, за да примами Валери и се омъжи за него, бях убедена, че тя не го обича, а все още е влюбена в малката перука.
По същия начин, съвсем интуитивно, не от нещо конкретно, съм убедена, че Ирина не обича Иван, а е безвъзвратно и до живот влюбена в себе си.
Николета се събра с малката перука, а Ирина ще му бие шута на Иван, ако се появи някой на хоризонта, който й осигури по-голяма възможност за публична изява. Въпорсът е дали има желаещ Ако има, Ирина няма да има скрупули да развали и това си семейство и да създаде ново такова, перфектно, разбира се. Ни повече, ни по-малко.

# 419
Починал е Бърт Рейнолдс...
Да почива в мир!

Ооо, много тъжна новина. Много любим ми беше. Да почива в мир!.

Общи условия

Активация на акаунт