Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 262
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 4 155
Добро утро!

Рир, има, има Mr. Green В 7 се самосъбудих, обаче пак наспана, защото снощи припаднах рано-рано!

Чакам моичките да наскачат и пак на обекта. Доволно върви работата, вече боядисваме. В крайна сметка реших вискчи стаи да са целите бели. Първоначално мислех стените да са някаква ванилия (кухнята ми е така), обаче като ги видях изчистени и светнали на замазка ми се прищя всичко да си остане бяло. Подовете, дограмите и вратите ще са ми в различни нюанси на кафявото и реших, че по-добре стените да са бели . Имам много картини, а и по-свободно ще се заигравам с мебели и аксесоари. В хола едната стена ще си седи по тухли и греди, та с бели стени най ще си отива. А и е най-бързо за боядисване, няма чакане, няма облепяне с хартиено тиксо и внимаване, пердашим с валяците яко Grinning Остана ми малко от последната каса на врата да почистя и ще се заемам с напасването на вратите и после и тяхното боядисване. Абе много съм доволен Grinning

# 4 156
  • София
Добро утро.
Ползотворен ден на всички.

# 4 157
Някой може ли да ми каже сайт за обувки, най-добре европейски, за да поръчам с превозвач, в който има големи номера обувки.
Искам нещо такова.
Алина, намери ли обувки?
нещо подобно

И още предложения, от които може да харесаш нещо

# 4 158
  • гр.София
Добро утро!
Пия кафе в леглото, Маги е добре от вчера няма температура!
Ще сортирам дрехи и аз, трябва да готвя!
Честити да са всички рожденици Hug
Хора голям смях с пантофите на малката, котката явно си ги е харесала и като ги събуе само да тях седи Joy

Али, вижда му се края! Тая Коледа ще си си в новия дом Heart

# 4 159
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!
Хубав ден!

# 4 160
  • София
Ауу, Деси, много красиво коте! Не съм сред големите любители, кучо-фен съм аз, но твоето коте е наистина прекрасно Hug

Контес, пиши ми на лични тогава. Значи, интересуват ме работещи техника за - самостоятелно заспиване и игри на масичка без да се катери отгоре й и без да се очаква от мен да му правя разни чудесии с ръцете си, защото не умея, а и не ми е приятно. Мога да му дам да си играе с играчки. Ето, дори в момента ми се катери по главата, за да ми докопа кафето. Ще опитам всичко, но не съм оптимист. Досега децата ми са правили всичко, когато са готови и нито минута по-рано. Някак не вярвам, че може бебе да бъде приучено на каквото и да било без насилие. Но ще опитам техниките ти с интерес, пък ако нещо проработи, ще пращаме почерпки до Канада, няма как Grinning

# 4 161
  • В Космоса
Хахха, desivalko_, много мило ми стана от снимките. Приятелчетата еднорози. Blush А котката е страхотна!

# 4 162
  • Бургас
Ние с момичетата правихме мекички и сега ядем
Времето е кофти и май ще си кабини гостенчета да се разнообразяваме

# 4 163
  • Germany
Добро утро!
Чак сега прочетох, че Али97 е била рожденичка вчера. Али, да си жива и здрава и много щастлива!
И аз съм възхитена от ентусиазъма и енергията на Сбъдваща и Контеса! Колкото и да се пъна, не бих могла и половината от задълженията на Конти да свърша. А това всеки уикенд да ми е ангажиран със състезания, би ме побъркало. Май не са случили на майка моите деца...
Ние изкарахме много приятно гости вчера. Днес ще е ден за учене, че големият има 2 теста утре, а малкото има класно по немски във вторник. Добре, че от сряда са 5 дни ваканция!
И една питанка - приятелите, на които бяхме на гости вчера са любители на кестените. От няколко месеца са в нова къща, съответно с нова фурна и нещо не им се получава печенето. Опичат се, но не се разпуква вътрешната ципа и е почти невъзможно да се обелят. Пробва ли са и на висока Т да ги пекат, а снощи и на ниска и все същото, като резултат. Някой да има идея защо се получава така?

# 4 164
  • някъде ... тук ...
Добър ден!
Бухти със сирене опържени и изядени.
Времето изглежда обещаващо за екстра пикник край реката. Пътуваме вече...

# 4 165
Добро утро,
днес си поспахме доволно до 8, кеф. Навън вали и е мрачно и предразполага към сън и търкаляне по диваните.
Предстои ми сменяне на чаршафи и ходене до Пловдив за моткане по магазините.
Хубав ден!

# 4 166
Мони, аз без значение дали варя или пека, винаги предварително си цепвам кестена.

# 4 167
  • В Космоса
Честит рожден ден на Али!

Ние май ще правим пици и ще караме колелета. Приходило ни се е някъде, от две седмици не сме, но колата има нужда от някое и друго леко ремонтче и тогаз.

# 4 168
  • София
Не съм пекла кестени, но варя много. Винаги ги цепвам и аз. Дори не знаех, че стават на фурна.

# 4 169
  • София
Добро утро!
Каних се да спя до по-късно,но не се получи.
Девойки благодаря за пожеланията за рождения ми ден! Hug
Надявам сте да сте пили по едно за мое здраве,ако не,тази вечер го направете! Wine Glass
Попрочетох Ви и да кажа,че на режима на Сбъдваща и Контесата,не бих издържала.Както и на този на Алечка.Може би е въпрос на настройка и организация.
Не мога да повярвам,че някъде вали и е мрачно,а в София грее слънце.
За съжаление при нас почивните дни ще са натоварени тази година и всякакво мърдане извън София ми изглежда химера.Освен,ако не е ваканция.
rire да знаеш мъжът ми е решил да ме отказва от Pure. Mr. Green Да видим дали ще поддам...
Мони никога не съм правила кестени.

Общи условия

Активация на акаунт