Удължаване на косата, тема 13

• 67 311
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, момичета. Аз малко да повдигна темата и с моя опит.

Вече година и половина почти съм с един ред коса, който първо слагах с капси, но от половин година попаднах на уникална фризьорка, която ми зашива реда, като прави плитка и върху плитката шие реда.
Никакво увреждане на моята коса, даже откакто слагам реда така, моята се сгъсти и порасна.
Мога да ви дам координати. За мен това е най-добрият метод за поставяне на коса.
Капсите ми увредиха моята, а и ми дразнеха скалпа.

За косата - поръчаха ми е от един салон в Студентски град - Студио 27 (там преди слагах капсите) и съм мнооого доволна. Косата не е мръднала и мога да я нося поне още година и половина, че може и повече. Обаче горе, където е зашита, започнаха да излизат косъмчета и варианта е или да си купя една сатенена лента и да я зашия или да си взема нова коса.
Искам да е от същото място, но като не ходя вече там, не знам дали ще ми поръчат, Някоя от вас дали е поръчвала от Студио 27 коса? Аз моята я взех 50 грама за 250 лв.
Също така - гледам, че хвалите Диверсо, но пък е ниска цената за хубава коса...

Здравей, ако е удобно може ли да дадете координати на вашата фризьорка?
Благодаря!

# 301
Здравейте! Вече ще полудея в този вид и искам да ви питам какво да правя. След химиотерапии съм и косата ми е има-няма 5 см, а цял живот ходя с много дълга. Какво да правя? Има ли варианти за мен?
Вероятно перука от типа lace front е най-добрият вариант за Вас, докато израсте Вашата собствена. Желая Ви успех и пълно оздравяване!

Колкото до "Ванет", взимала съм коса от тях - не беше с особено добро качество...

# 302
Е, аз казах в съотношение цена-качество.Те са евтинки. Ако искате нещо скъпо се консултирайте със топ фризьорите в София. Те ще ви намерят.

# 303
Здравейте! Вече ще полудея в този вид и искам да ви питам какво да правя. След химиотерапии съм и косата ми е има-няма 5 см, а цял живот ходя с много дълга. Какво да правя? Има ли варианти за мен?
Вероятно перука от типа lace front е най-добрият вариант за Вас, докато израсте Вашата собствена. Желая Ви успех и пълно оздравяване!
Много благодаря! На там вървя както изглежда здравословно, но козметично съм още леко трагедия май. Такива перуки носих като нямах никаква коса и надявам се никога повече няма да сложа такова нещо на главата си! Мразя ги🤣 Ще си ходя с къса коса. Грозна съм, но ми е удобно и съм си аз😊

# 304
Ако наистина държите на качество,  а не толкова на евтино (което после винаги излиза скъпо) -  препоръчвам на Дима стил косите.
Моята вече достатъчно я хвалих.

# 305
Здравейте! Аз искам да се похваля, че намерих моя начин за удължаване, с който се чувствам прекрасно. Удължена съм на треси, като косата ми е зашита ВЪРХУ капси, като това е метод различен от традиционните с капси, където се разполагат капси и върху тресата отгоре и се виждат. Косата фризьорката ми я купува от доставчик от Турция- това е най- най- уникалната коса, която някога съм имала- плътна от горе до долу, лесно я суша, не се заплита и като се намокри остава ПРАВА, не се накъдря или начупва. От моя опит с толкова методи на удължаване и коси ви казвам, че това е най- сигурният тест за хубава коса. Фризьорката ми тресира 1 треса на 3 двойни и уши за размерите на моята глава. Толкова съм доволна, стои толкова естествено и е толкова леко на косата. Препоръчвам ви този метод!

Здравей,
Може ли да дадеш кординати на твоята фризьорка, ако е удобно за този метод?
Благодаря

# 306
Здравейте, по нови мнения имате ли за косите на bguniqe?

# 307
Здравейте, момичета. Аз малко да повдигна темата и с моя опит.

Вече година и половина почти съм с един ред коса, който първо слагах с капси, но от половин година попаднах на уникална фризьорка, която ми зашива реда, като прави плитка и върху плитката шие реда.
Никакво увреждане на моята коса, даже откакто слагам реда така, моята се сгъсти и порасна.
Мога да ви дам координати. За мен това е най-добрият метод за поставяне на коса.
Капсите ми увредиха моята, а и ми дразнеха скалпа.

За косата - поръчаха ми е от един салон в Студентски град - Студио 27 (там преди слагах капсите) и съм мнооого доволна. Косата не е мръднала и мога да я нося поне още година и половина, че може и повече. Обаче горе, където е зашита, започнаха да излизат косъмчета и варианта е или да си купя една сатенена лента и да я зашия или да си взема нова коса.
Искам да е от същото място, но като не ходя вече там, не знам дали ще ми поръчат, Някоя от вас дали е поръчвала от Студио 27 коса? Аз моята я взех 50 грама за 250 лв.

Здравей,
можеш ли да ми изпратиш кординатите на твоята фризьорка за зашиване на коса?

# 308
  • София
Много се вълнувам, запазих си час за петък в салон Алегран, ходих там намясто вчера, видях косите, разбрахме с е какво, как, бяха много мили и обяснителни. Ще зашием два реда, за да не ставам много бухнала отзад, като единия ще е по-висок, другия по-към тила. Избрах си европейска коса, по-високия клас, доста добре изглеждаше, цената ми се стори приемлива, 300лв. Сега остава и да ми се получи добре , нямам търпение.

# 309
Много се вълнувам, запазих си час за петък в салон Алегран, ходих там намясто вчера, видях косите, разбрахме с е какво, как, бяха много мили и обяснителни. Ще зашием два реда, за да не ставам много бухнала отзад, като единия ще е по-висок, другия по-към тила. Избрах си европейска коса, по-високия клас, доста добре изглеждаше, цената ми се стори приемлива, 300лв. Сега остава и да ми се получи добре , нямам търпение.

Каква дължина

# 310
  • София
Самата коса беше 65 или 70дм дълга, иначе аз искам да ми е до кръста и така я мериха на мен, казаха, че ще стигне.
Ще сложа снимки в петък преди и след. Тя моята и в момента не е никак къса, но до кръста не ми достигат около 10-12 см, а и искам малко плътност да добие, защото моята е тънък косъм и сравнително по-рядка от нормалното.

# 311
буена есперанза, само за сгъстяване колко би струвала цената. Моята коса е до раменете, искам само обем, не искам дължина. Може ли да попиташ и да ми пишеш! Благодаря!

# 312
Самата коса беше 65 или 70дм дълга, иначе аз искам да ми е до кръста и така я мериха на мен, казаха, че ще стигне.
Ще сложа снимки в петък преди и след. Тя моята и в момента не е никак къса, но до кръста не ми достигат около 10-12 см, а и искам малко плътност да добие, защото моята е тънък косъм и сравнително по-рядка от нормалното.

Дано да е сполучлива защото за тези пари 70 см,е доста евтино.
Аз съм в дилема между косите на лиа и едни който една от YouTube препоръчва от olx.

# 313
  • София
Ами, ще си проличи утре , надявам се да е добре. Те ми показаха три вида коси и дори за човек, който не разбира много, то си личеше, че тази е много хубава. Може и 60см да е била, не съм сигурна, но не е била по-малко, защото нямаш да ми става иначе, тя щеше да е дълга колкото моята, ако беше 50 или 55...

# 314
Абсолютно НЕ И ФЛЬОР В Стара Загора!!! Само надути цени, поне да имаше качество. Има една Ренета в Стара Загора и отзививите са добри. Каквото и да сложите обаче, бъдете сигурни че цената трябва да е минимум 400 лв на 100 грама, за са е нещо наиситна читаво. От толкова опити се убедих, че и най-скъпата коса като на hair boutique, при постоянно носене, дали на капси, дали на керстин, се ИЗНОСВА и до 1 година губи голяма част от качеството си... ИЗНОСВА се.
За качествена коса аз мога да препоръчам Brilliance - магазин в София. За салони там незнам, в Стара Загора Паола Сербезова салон Диамант слага коси, също и във Фльор.

Общи условия

Активация на акаунт