Удължаване на косата, тема 13

• 67 327
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
100 грама коса е много малко. Трябва естествената ти да е мнооооого рехава, че само 100 гр да са ок за удължение

# 346
Здравейте на всички Simple Smile виждам много мнения за цените на косите ,но аз имам и друг въпрос- можете ли да споделите и колко плащате за слагане и поддръжка на екстеншъните? Аз знам ,че за един ред слагане е 10/15лв ,но накрая все не се разминаваш с 100така хаха. Някой може ли да даде повече разяснение кое и колко е нормално?

# 347
Жанет, аз ходя в Дима стил, където не е евтино по принцип, и плащам грубо 25-30лв. Таксува се на см от тресата (на широчина, не дължина). Аз съм с два реда. За мен това е нормално, и средно това са цените и по другите салони.

# 348
Как се прави конска опашка с обикновените треси без да се виждат щипките?

# 349
Как се прави конска опашка с обикновените треси без да се виждат щипките?

Връзваш твоята коса на опашка и около ластика плътно навиваш и защипваш клипсите. Накрая увиваш и един дълъг кичур да изглежда като "ластик" на косата,  така не се виждат никакви клипси.

# 350
Момичета поръчах 200гр но не мога да чакам да ми я правят на редове и ще я правя сама.Интересувам се на колко тройни излиза и ако са тройни няма ли да са мн дебели. Моята е около 120гр в момента на 3 двойни реда.Много ще съм ви благодарна

# 351
Момичета поръчах 200гр но не мога да чакам да ми я правят на редове и ще я правя сама.Интересувам се на колко тройни излиза и ако са тройни няма ли да са мн дебели. Моята е около 120гр в момента на 3 двойни реда.Много ще съм ви благодарна

Няма да са дебели,  заший тресите една под друга (самия шев),  за да не надига - поставяш шевовете последователно,  а не един върху друг. Не знам ясно ли го обяснявам.....

Аз винаги си правя 4 реда,  най-долния го държа двоен,  защото от постоянното триене в дрехите и яките се заплита и разваля косата най-бързо. После правя един троен от ухо до ухо,  и най-отгоре два еднакви (четворни ми излизат понякога),  нямала съм проблем с надигане. В повечето случаи ги давам на шивач,  че много време отнема шиенето. Иначе не е кой знае каква философия.

# 352

Няма да са дебели,  заший тресите една под друга (самия шев),  за да не надига - поставяш шевовете последователно,  а не един върху друг. Не знам ясно ли го обяснявам.....

Аз винаги си правя 4 реда,  най-долния го държа двоен,  защото от постоянното триене в дрехите и яките се заплита и разваля косата най-бързо. После правя един троен от ухо до ухо,  и най-отгоре два еднакви (четворни ми излизат понякога),  нямала съм проблем с надигане. В повечето случаи ги давам на шивач,  че много време отнема шиенето. Иначе не е кой знае каква философия.

Да питах я да ми ги направи тя, за да не я съсипя

# 353
Ам имам странен въпрос , до сега не ми се е случвало взех си нова коса , и при носене цял ден става на клечки и иска постоянно да я реша , а вече съм я мила боядисвала ,пробвах с различни финиши, може би трябва съвсем различна козметика ли не знам ,дайте съвет

# 354
  • София
Попаднах на една снимка във ФБ, реклама на салон и ми стана интересно, на вас така ли са ви сложните косите, с толкова много кспси една до друга ли? Сигурно затова всички говорите за изтощаване на косата ви. Моите капси са само 9, а на тази снимка виждам поне 20 Hushed и ми е съвсем стабилно на главата закрепена. Но това на снимката е просто абсурд според мен.

# 355
Попаднах на една снимка във ФБ, реклама на салон и ми стана интересно, на вас така ли са ви сложните косите, с толкова много кспси една до друга ли? Сигурно затова всички говорите за изтощаване на косата ви. Моите капси са само 9, а на тази снимка виждам поне 20 Hushed и ми е съвсем стабилно на главата закрепена. Но това на снимката е просто абсурд според мен.

Това са кичури, не е треса. Няма как при този метод.
А за тресите първите две в края през 1 пръст, след това през два горе долу.

# 356
Здравейте дами,сложих си екстеншъни за постоянно,като поставянето им е с капси.Старая се максимално да я поддържам в салона.Та въпроса ми е следния няма как всяко измиване да ми е при фризьорката.Вие как миете вашите косо(начин),каква козметика използвате? Как я връзвате вечер,за да не се заплита и да ви пречи:на опашка ниска или висока,на чоко?За първи път съм с такава ,,екстра’’ и затова са много въпроси.Да подчертая доста се изръсих около 1700лв за 226гр и съм много доволна наистина качеството е от значение.Благодаря предварително

# 357
Момичета, един въпрос: на страницата на Milk & Blush само треси на щипки ли се продават? Питам, защото поне няколко от вас бяха споменали, че са си взимали коса от там и са доволни. Може би аз нещо не намирам там опции за нормални треси? https://www.milkandblush.com/

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 16:44 от *Benita**

# 358
Здравейте, дами! Преди месец и половина си закупих коса от фризьорката ми, косата беше на кичури, боядисахме я руса, но сега имам нови екстейшъни и продавам старите. Носени са за месец и половина с метода с щипки. Три треси са, като косата се боядисва, изправя и къдри. Ако някоя от вас проявява интерес, може да ми пише на лично, цената е символична.

# 359
Слагали ли сте си коса със пластмасови клипси у дома? Държат ли здраво като металните?

Общи условия

Активация на акаунт