Обсъждане на имотни обяви-5

• 50 971
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И аз така разсъждавам и според мен вече се повлиявам от дългото търсене. Човек си казва толкова чаках искам нещо наистина хубаво...
Дори мисля да пусна отделна тема с идеята за насоки, защото явно не мога да преценя сама, а сама трябва да реша Grinning

Помислете все пак за компромис в някоя посока или за изчакване за евентуално падане на цените.

# 331
Няма да си играя да смятам квадратни метри, но погледнете размерите на хола - 395х627. Това е доста малко за комфортен хол. Ако имах деца, щях да искам доста по-голяма кухня, а не 3м преко сили. Място за маса за 6-7 човека, щото и гости идват, и нормален диван... И няма мокро, всичките ви мопове и метли ще са на показ.

да добавя, че тази холокухня е много дълга; бокса ще е винаги тъмен и със светната лампа (дори да са френски прозорци, не мога да разбера такива ли са) - и няма тераса към холокухнята, и май едната спалня граничи с асансьорите

# 332
Мисля, че със стълби само граничи (което за мен е по-неприятно от асансьора). Ако граничи с асансьор май дори трябва да се води ателие.

# 333
За този апартамент на Каблешков само да добавя освен всичко друго, че и изложението е доста кофти (северно).
Хола и кухнята със сигурност гледат на запад.

По-скоро е северозапад. Няма какво да го мърдим има си компас на едната снимка с разпределенията.
Мен ми изглежда много добре осветен. Може и затова да се бъркам.

# 334
Здравейте, какво бихте казали за това разпределение?

Сравнително много добре, за хора с ограничен бюджет. Прилично големи (малки спални) с правилна форма,  два балкона, банята е добра - може да се сложи параван за прилична душ зона. В антрето има място за хубаво пртманто с гардероб.
Само холчето е доста малко, ама това ще е компромисът. Ако се измисли някаква повдигаща се и разтягаща се холна маса ще стане, а вместо тази кръглата да се направи П-образна кухня, за да има плотове. А на новодобаевеното крило на П-то може да се закусва или да се похапва от двама души.
Това, че няма мокро помещение, наистина е голям минус. Асансьорите днес обаче не са проблем - не се чуват изобщо.  А за площта не вземам страна - всеки си решава. Като цяло обаче за мен е приличен бюджетен апартамент.

Последна редакция: ср, 19 сеп 2018, 18:28 от Черна станция

# 335
да, това или си мислим да изчакаме вече.

ако този 4-ти не е реално 5-ти-значи бива?

# 336
Кой търсеше под 130 000 евро в Лозенец? Ето едно добро предложение според мен. https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15355505217630 … k=429xk3&f1=1

Последен етаж, стара сграда, категорично НЕ, липсата на асансьор е само допълнително неудобство.

# 337
4 ет не е толкова високо, а старите сгради категорично превъзхождат новите.

# 338
сериозно ли апартамент в подобно състояние се продава за 1500Ем2?

# 339
Апартаментът всъщност е с ниска цена за местоположението и квадратурата си. Ако беше един етаж по-ниско, сигурно щеше да е 150-160 К.

# 340
уау, ок, не гледам Лозенец, затова се зачудих, няколко поста по-назад казах, че успявам да намеря коптори за по 1000-1100Е с уговорки в Младостите, но това не го очаквах . Явно отиват на зле нещата

# 341
Апартаментът всъщност е с ниска цена за местоположението и квадратурата си. Ако беше един етаж по-ниско, сигурно щеше да е 150-160 К.
Но не и за състоянието си. Това не е апартамент, това е погром. В апартамента, който постна Нико, за 130 000 евро, влизаш и живееш,макар и да не е лукс. А за тези в Лозенец ти трябват 50 хил.евро и минимум 6 месеца за ремонт. А ги дели един парк реално. И 50 години, в полза на новата сграда.
Не бих взела нито едно от тях и честно не вярвам,че някой разумен ще даде четвърт милион лева за тази старотия. Нито банка ще отпусне такъв голям кредит, нито семейство, пестило с години и знаещо как се изкарват парите, камо ли някой богаташ,който има хиляди други алтернативи.
Не знам дали тази обява е истинска, но за мен ето това си заслужава:
https://m.imot.bg/details/1c153659661964850#&gid=1&pid=11

Последна редакция: ср, 19 сеп 2018, 19:16 от Анонимен

# 342
Кой търсеше под 130 000 евро в Лозенец? Ето едно добро предложение според мен. https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15355505217630 … k=429xk3&f1=1

Последен етаж, стара сграда, категорично НЕ, липсата на асансьор е само допълнително неудобство.
На последните етажи само таласъми ли живеят? Асансьора само е проблем, нищо друго Wink

Последна редакция: чт, 20 сеп 2018, 09:32 от DonJon

# 343

На последните етажи само таласъми ли живеят? Асансьора сами е проблем, нищо друго Wink
Не. Последния етаж в стара сграда е двоен минус:едно покрива ще протече и второ живущите са набори на  сградата и не се знае имат ли заделени пари за фонд ремонти. Цената иначе си е ОК за състоянието (тоталка) и район (луксозен).

# 344

Сериозно? За мен не си струва.
Което показва колко сме различни и как няма смисъл да спорим за апартаменти Peace

Общи условия

Активация на акаунт