Обсъждане на имотни обяви-5

• 50 893
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
А, значи има и триъгълни помещения. Ми супер, честито. Еманация на НС е тая сграда, скъпо, асиметрично, грозно, несъбразено с околната архитектурна среда. А балкончетата не са метър на метър, а трийсет на двайсет сантиметра, колкото някой да застане и да изпуши една цигара, поне фасадата откъм парка е така. За тези към пазара не зная. Тук някой спомена за гъзарски апартаменти - този е точно такъв - гъзарски. Бягам далече аз от подобна гъзария, но явно си има почитатели. Аз си харесвам класиката.
Защо не разгледа апартамента преди да го коментираш? Виж пак обявата и кажи кое помещение е триъгълно.

# 466
За автомобили, по околовръстното, е супер.
Да, супер е. Онзи ден от OMV срещу НИМ до колелото на 5-цата ни отне само 40мин с колата.
Ако си с кола, нямаш нужда от 5-тицата.
Това е маршрут с кола.

# 467
А, значи има и триъгълни помещения. Ми супер, честито. Еманация на НС е тая сграда, скъпо, асиметрично, грозно, несъбразено с околната архитектурна среда. А балкончетата не са метър на метър, а трийсет на двайсет сантиметра, колкото някой да застане и да изпуши една цигара, поне фасадата откъм парка е така. За тези към пазара не зная. Тук някой спомена за гъзарски апартаменти - този е точно такъв - гъзарски. Бягам далече аз от подобна гъзария, но явно си има почитатели. Аз си харесвам класиката.
Защо не разгледа апартамента преди да го коментираш? Виж пак обявата и кажи кое помещение е триъгълно.
Коментарът ми беше за частта от апартаментите от триъгълната част...ама и ти е добре да четеш преди да коментираш . Не харесвам такива имоти, блокът отзад ми стои по-добре. И само аз ли смятам, че сградата е като кръпка в околната среда?

# 468
Коментарът ми беше за частта от апартаментите от триъгълната част...ама и ти е добре да четеш преди да коментираш . Не харесвам такива имоти, блокът отзад ми стои по-добре. И само аз ли смятам, че сградата е като кръпка в околната среда?
Аз много добре чета, но в крайна сметка коментираме даден имот, който в случая е добре разпределен. Аз в тази сграда не съм видял триъгълни помещения. https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1d151240376173535

# 469
Аз в тази сграда не съм видял триъгълни помещения.
Офф! https://clay-wienerberger.com/images/format1920xy/20160914112441 … -aedes-studio.jpg
Викаш в триъгълна сграда няма как да има триъгълни помещения?

# 470
Аз в тази сграда не съм видял триъгълни помещения.
Офф! https://clay-wienerberger.com/images/format1920xy/20160914112441 … -aedes-studio.jpg
Викаш в триъгълна сграда няма как да има триъгълни помещения?
Който се е прежалил или не му пречи триъгълен хол вероятно си е купил апартамент на по-ниска цена. В дадения случай няма значение, защото коментирания апартамент е с добро разпределение и страхотна гледка, а и за момента това е единственото предложение в тази сграда.

# 471
Не триъгълни, ами ъгловати. В този апартамент в "Ябълката" ми направи впечатление, че с лукс-ремонта и претенцията са оставили да се вижда тръбата на кухненския абсорбатор.

# 472
Еми реално май няма триъгълни помещения. Формата на стаите не се ли нарича неправилен многоъгълник?

# 473
Не триъгълни, ами ъгловати. В този апартамент в "Ябълката" ми направи впечатление, че с лукс-ремонта и претенцията са оставили да се вижда тръбата на кухненския абсорбатор.
А на мен ми направи впечатление колко стилен и с качествени материали е завършен дадения апартамент. Тръбата на абсорбатора може много лесно и за никакви пари да се скрие. За човек, който си купува жилище е много по-важно разпределението на помещенията, състоянието на общите части, мястото на имота и т.н.

# 474
Добре де, на каква база се образуват цените на тоя тип сгради? С какво Ябълката или Диамантът допринасят повече за собствениците си от околните сгради?

# 475
Ябълката, знаете къде е. Никога не бих купил там. Ако ще подарък да ми направят, бих го отдал под наем.Предпочитам Княжево.

# 476
Ето тук има разпределение на двустаен и тристаен в същата сграда, триъгълни помещения няма: https://www.bulgarianproperties.bg/red-apple-development/index.html
И въпреки това точно тази сграда ми прилича на някое вносно гето. Вижте, другата нова сграда, точно срещу входа на Южния - над БАКБ - ето апартамент в нея https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=2e15236025296122 … k=42ujqi&f1=1 и тази срещу нея (над млекарницата) ми харесват страшно много.
Даже намерих една обява за наем от последната: https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=2e15149093794369 … k=42ujqi&f1=1

Последна редакция: вт, 25 сеп 2018, 23:02 от Анонимен

# 477
Ябълката, знаете къде е. Никога не бих купил там. Ако ще подарък да ми направят, бих го отдал под наем.Предпочитам Княжево.
Княжево е неприятен краен квартал  и цените на имотите там ясно го показват.

# 478
Не виждам Ябълката на какво базира цени. На целия шум и мръсотия.

# 479
Не виждам Ябълката на какво базира цени. На целия шум и мръсотия.
Явно не си от София и не познаваш добре града. Пак повтарям цените на м2 ясно показват къде е хубаво и къде не. Това е пазарната икономика.

Общи условия

Активация на акаунт