Обсъждане на имотни обяви-5

• 50 511
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
 Вторият лукс като цяло не е лош. Американски рустикален стил е. Много е претрупано с предмети и джунджурии, но ако се намалят ще стане хубаво според мен.

# 91
Аз втория лукс също го взимам, ако някой има желание да ми го даде Simple Smile
Първият лукс е лишен от топлина, няма никакви лични предмети, все едно никой не е живял. Като се напълни с вещи ще се доближи до втория лукс.
На мен ми харесва ей тоя лукс, ама не ми е по джоба:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=2k150436699586983
И този също: https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1j153428862787451

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 23:44 от jeniqa

# 92
  • София /Абсурдистан
Последният е много хубав.

# 93
 Нещо не са ми много уютни тези две къщи. Липсва им личен почерк в обзавеждането, прекалено са ми лъскави, обзавеждането е в стила на западноевропейските модерни хотели. Не ми харесват домове с хотелски интериор. Ако ми ги подарят ги взимам веднага, но не са ми мечта подобни по стил имоти.

# 94
Еее, кой си е позволил да дойде във вилите ми и да снима??? Вземам ги веднага - харесват ми:-)

# 95
  • София, Bulgaria
"Лукс" е паразитна дума, използва се за щяло и нещяло. Според мен въобще няма място в обявите.

# 96
До колкото разбирам по линковете, които сте пускали, харесвате пипнатите с ефекти снимки, така ли? Значи сайтът на луксимо ще е по ваш вкус, там почти всички снимки на апартаменти са пипнати.

# 97
Първият линк е страхотен, втория лукс ме депресира. Особено луксозните тапети от 3,50 ролката в коридора. Едно кафеникаво смотани.

Да, първото е страхотно - модерно, с вкус, скъпи материали и обзавеждане, и нескъпо по софийските стандарти за това качество, обаче аз не бих го взела, защото имам  чувството, че дизайнът е повече за "Уау ефект", отколкото за практичност. Нещо не виждам гардероби и шкафове в достатъчно количество. Така става за ваканционен апартамент Mr. Green

Аз лично поставям функционалността и практичността на първо място - може много да ми харесва някакъв минималистичен стил, или нещо наджиджано, ама животът си иска шкафове, гардероби и лесна поддръжка. Едно е да ахнат гостите като влязат, друго е да живееш в него с години. Винаги, когато съм обзавеждала, съм пренебрегвала ахването за сметка на удобството и практичността. Пък и ахването е въпрос на минути, докато след като гледаш нещо много "интересно" с часове може да ти писне от толкова интересност Twisted Evil

Второто по принцип не е лошо, но са загубили мярката. И в дървото (аз обичам естествено дърво и вкъщи го имам много) и в аксесоарите, и в разните украси. Ако бяха по-пестеливи щеше да е добре.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 10:20 от Черна станция

# 98
Последният е много хубав.
Само малко паркет да бяха сложили вместо този гранитогрес навсякъде.
Забележи, че тази обява е с най-семпло обзавеждане, няма нищо скъпо, всичко е от Икея и в същото време нищо не те натоварва да ти бърка в очите (то няма и какво), изглежда просторно, защото нищо не те захлупва. Моят стил на обзавеждане вкъщи е същия...минималистичен Simple Smile

п.п. "Лукс" с мебели от Икея...

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 10:23 от DonJon

# 99
  • София
Мен това ме втрещи, досега чак такава цена на панелка в Младост от 70-те не бях виждала.. било то и с ремонтиран хол.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15361257119795 … k=40xlhd&f1=1

Не знам как си ги мислят тия неща... вярно преутройството е направено функционално наистина, но все пак... 1500 евро на квадрат.

# 100
Мен това ме втрещи, досега чак такава цена на панелка в Младост от 70-те не бях виждала.. било то и с ремонтиран хол.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15361257119795 … k=40xlhd&f1=1

Не знам как си ги мислят тия неща... вярно преутройството е направено функционално наистина, но все пак... 1500 евро на квадрат.
Не разбирам функционалността аз. Спалнята тъмна ли е? Какво е това мокро пред спалнята и на банята там ли е мястото...Странно ми е. Цената е последния проблем.

# 101
Как ги събират тия двустайни на 45 квадрата. Колкото и да е преустроена си е гарсониера с някакви преграждания.
Каквито и преустройства да правиш, за да е функционално си искат определената квадратура. 45 квадрата няма как да бъдат наречени двустайно жилище, колкото и гипсокартон да бутат вътре.

# 102
Преустройството мн ми допада. И мокро има, и баня и спалня, и голяма просторна стая, цената бива. Все пак е завършено с всичко. С наеми ще си избор парите, защото ще р минимум 600 лв

# 103
Лъки, мокрото е коридорът към кухнята, просто са зазидали вратата.

На мен не ми допадна. Такова преустрийство виждам за първи път и не мога да преце я дали ми харесва. Ама с тази печка хич не й там мястото. Като вдигнеш капака, за да готвиш, ще опира в стъклото или щората.

# 104
Класическа панелна гарсониера,с усвоени тераси. Такива преустройства правеха още 90-те години. Банята си е там, точно срещу входа,така са си по проект. Спалнята е била кухня, холокухнята е била предвидена за спалньохол. Т.е.каква дума измислих,ама сещате се, кухня отделно,пък се спи в частта,която е и хол. С това преустройство спалнята ти се проветрява и осветява през усвоената за кухня тераса. Изключително функционално.

Общи условия

Активация на акаунт