Обсъждане на имотни обяви-5

• 50 550
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Добре е направено, само от входната врата направо в мивката ми е малко странно...цветовете на много хора ще харесат, на много хора -няма. Въпрос на вкус.

# 136
Още една преустроена гарсониера. Доста ми допада крайният резулат. Много повече от този при гарсониерата в Младост: https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15358820606388 … k=411bec&f1=5

Колкото до клипчето... видяхте ли нещо повече отколкото на снимките? Уж да покажат кухнята, а показаха срещуположната стена за няколко секунди. Май от банята също се видя толкова. Напълно безсмислено. А в съзнанието ми се запечата притесненият брокер и нищо от имота Wink

Кухня срещу входната врата?! На малко хора, мисля им допада такова разположение. На мен тази в Младост много повече ми допадна като преустройство.

# 137
Голяма грешка е това с плочките. Когато правиш ремонт за продажба 😊 и то бърза 😊 нещата трябва да са изчистени с неутрални цветове. В Практикер продават преоценени плочки на бройка в момента.

# 138
Кухня срещу входната врата?! На малко хора, мисля им допада такова разположение. На мен тази в Младост много повече ми допадна като преустройство.

Единственият му минус е кухнята в коридора. Иначе е разкошен. В Младостката гарсониера
бих изринала всичко, защото сегашният ремонт има вид на поне десетгодишен.

oblazi, според мен пък точно плочките са страхотен акцент и апартаментът изпъква сред себеподобните. Само да не бяха местили кухнята в коридора...

# 139
Банята е ток Grinning Но по принцип харесвам португалски, марокански керамики. Не на сивите, метало-мрамороподобни бани!

# 140
  • София
Аз съм от тези, на които плочките много се харесват, много интересен акцент, само кухнята да я бяха изнесли някъде в дневната, а в коридора голямо портманто с шкафове, защото при малките апартаменти пространството за събиране на разни неща е ограничено. Като цяло в малките апартаменти отделна маса и отделен диван с ниска маса ми е загуба на пространство,  бих предпочела по-висок диван с трапезна маса (не разбира се разни кухненски ъгли и подобни).

# 141
Има достатъчно избор на мебели и разположения, за да се съберат нормална кухненска маса (може и разтегателна) със столове и удобен диван, дори да е по-малък. За същото пространство в Икеа има обзаведени примерни апартаменти и изглеждат доста по-уютно и удобно с всичко. А тия кухни в коридора как се проветряват и дали въобще има одобренен проект за изместване? Става мивка над коридора на съседите, плюс че абсорбатора сигурно е вързан към отдушниците на баните и ще мирише.

# 142
 В два апартамента съм виждала кухня в коридора. И двата бяха гарсониери. Проветрява се като се отвори вратата към хола и вратата към балкона или прозореца, ако балконът е усвоен. Това се прави с цел холът да е холоспалня, коридорът става кухня, а бившата кухня става детска стая. Така гарсониерата става пригодена за живот на семейство с дете, което трябва да има своя стая.

# 143
В два апартамента съм виждала кухня в коридора. И двата бяха гарсониери. Проветрява се като се отвори вратата към хола и вратата към балкона или прозореца, ако балконът е усвоен. Това се прави с цел холът да е холоспалня, коридорът става кухня, а бившата кухня става детска стая. Така гарсониерата става пригодена за живот на семейство с дете, което трябва да има своя стая.
Ако пържиш риба, ще се вмирише целия хол, спалня.

# 144
Ако пържиш риба, ще се вмирише целия хол, спалня.

Браво, намери кусура.

# 145
Не пържиш нищо. Пърженото и без това е вредно за здравето... толкова е лесно.

# 146
Не пържиш нищо. Пърженото и без това е вредно за здравето... толкова е лесно.
Аз по принцип не пържа нищо, но съседите ми пържат. Вчера миришеше на печени чушки целия вход, представям си ако кухнята е в коридора.
Апартаментчето е добре направено, само тази кухня в коридора е лек минус. Grinning

# 147
Ами кухня в коридора, е като да ползваш само кафе машина и хладилник ... значи по добре изобщо да я няма ...я за по голям лукс още една стая  Wink
И тиквички на грил тигана да си метнеш и шкембе чорба да си свариш пак ще се усмърди това има предвид So Lucky* не бъдете буквалисти ...дори и да не пържиш а да печеш или вариш .... вонята в ап. е гарантирана!

Имам в кооп. такива умници кухнята им е в средата на ап. във вестибюла, нямат прозорец, всеки ден като готвят или сготвили вече отварят външната врата за да не се опушват.... Sick целия вход съответно вони на манджурляци...

# 148
Дали кухнята е в коридора или е в хола, ефектът е все един и същи - холът ти се омирисва като готвиш. Аз не намирам голяма разлика в крайния ефект.

# 149
Дали кухнята е в коридора или е в хола, ефектът е все един и същи - холът ти се омирисва като готвиш. Аз не намирам голяма разлика в крайния ефект.
Ако ти е в хола, то абсорбатора  е вързан където му е мястото и не ти умирисва целия коридор. Peace
За кафета и претопляне на сандвичи може би е ОК  в коридора, но за любители гастрономи, по скоро не. В този смисъл по добре кухня на бивша тераса, въпреки че и там не е много ОК.

Днес даваха по телевизията как една тераса се откъртила и жена полетяла през дърветата и зад блока. Не знам кой е виновен, но имаше доста усвоени тераси в блокчето им. Жената е жива.

Общи условия

Активация на акаунт