Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим, да обсъдим... - 5

• 74 144
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Сполетя ме и мен, два пъти с много обилен цикъл. Втория път четири дни се налагаше да се сменям на по-малко от час. Беше започнало да ми се вие свят. Пих овчарска торбичка, купих си таблетки Витекс и масло от вечерна иглика, но ми се стори, че от Витекса се засилва, и си карах на овчарска торбичка, докато спре. Сега пия таблетките.
 Някой пил ли е билки и какви?

на мен бял равнец ми помага.

# 586
  • USA
Здравейте! Аз отскоро, може би 10 дни, имам и нови симптоми. Изключително нервно ми е, целият ми стомах е свит на топка, трепери ми, без абсолютно никаква причина. Главата ми тежи и все едно е между менгеме, понякога и ушите ми заглъхват. Настроените ми се променя изключително бързо, не мога да се сдържам , крещя вкъщи, изобщо направо съм друг човек. Нямам представа какво се случва, но на доктор не искам да ходя, защото ще ми предпишат хапчета, а аз не искам. Взех си вит. Б комплекс, добавих кардио упражнения през ден, вечер се опитвам да медитирам и май има ефект. Продължавам и да си пия билковите чайове-маточина, лайка и още един смес за жени.

# 587
  • София
Привет, имате ли отзиви за този продукт?
В ужасно пмс съм и ми го препоръчаха в Аптеката, но след консултация с доктор.

# 588
Здравейте! Записвам се и аз при вас.  На 44г и съм с изчерпан яйчников резерв. От мин година януари месец,започнаха симптомите на пременопауза,но все си мислех,че е заради строгата ми диета. Имах цикъл януари 2018,после чак юни,така от лятото до ноември месец си идваше ,но от тогава до ден днешен няма никой.Декември пих дуфастон,но и след него не ми дойде. Вчера бях на лекар и ме уведомиха,че цикъл скоро няма да имам,лигавицата ми е едва 6мм. Та сега чакам ,да видим дали е края или ще ме изненада. Правихме опити за бебе,но всичко приключва явно.
Ендокриноложката ми каза,че докато не е минала година от последния цикъл,има шанс да се случи забременяване,но..ако е писано ще стане!

# 589
  • Sofia
При мен започна да идва цикъла през 2мес,но в месеците в които го няма си ме боли корема за 3-4дни,както винаги...

# 590
При мен започна да идва цикъла през 2мес,но в месеците в които го няма си ме боли корема за 3-4дни,както винаги...
А задържаш ли вода?
При мен започна нещо такова, и няма махане.

# 591
И при мен през два-шри месеца идва цикъла...

# 592
А задържаш ли вода?
При мен започна нещо такова, и няма махане.
Задържана вида се маха с пиене на мн вода или поне колкото можете!

# 593
  • Sofia
Да,задържам вода,и то не само в тези дни...не мога повече от 1,5л вода да пия

# 594
Де да ставаше изхвърлянето само с пиене на вода....
Доли, и аз така от няколко месеца, в чудо съм се видяла.

# 595
  • Sofia
Вече и с шкембе се сдобих и няма сваляне Tired Face

# 596
Същото. Никога не съм имала корем, сега се трупна един слой, въртя, суча, нищо не помага.

# 597
  • оттам, откъдето започва България
От два месеца съм с втори внук /да са ни живи и здрави внуците/ - 168 см/55 кг. Така не съм била и преди сватбата, т.е. преди 33 години.

# 598
Аз миналата зима качих 5-6 килограма, сдобих се и с коремче, цикълът ми беше сравнително редовен ( най-много на 60-65-тия ден да ми дойде). В началото на лятото реших , че трябва да отслабна, защото освен новите килограми, имах и още 2-3 излишни (при ръст 160 см, в началото на лятото тежах 60-61 кг и ми идваше тежко). Та, освен, че изключих сладкото и хляба (макар че правех пълнозърнест хляб в къщи, и него изключих), започнах всяка сутрин да закусвам следното : 1ч.лъж. мед, 1суп.лъж овесени ядки, 1 суп. мъж. чиа, 1 ч.ч. кисело мляко. Забърквам го вечер, сутрин го хапвам. За 4 - 5 месеца свалих 6 кг, след това още , освен това и коремчето го няма вече. В момента съм 51-52 кг, от декември хапвам и хляб , и сладко, но по малко. Не вярвах, но си мисля, че е от чиата.

Аз от декември нямам цикъл, предизвикахме го с Дуфастон, предишния беше през август. През януари пак пих Дуфастон, но цикъл няма. Гинеколожката ми изписа Трисеквенс. Пия го от четвъртък. Някой пил ли е Трисеквенс? Отзиви? Благодаря!

# 599
  • София
При мен като започна да прескача започнах много редовно да ползвам крема Муун Райз. По финансови причини го бях спряла за известно време, но като се объркаха нещата на бърза ръка намерих средства. И беше много точно. Цикъла ми се върна за още година и 8 месеца и след това като с нож спря. Не прекъснах ползването на крема и го ползвам и до сега. Не съм се подула, не съм се деформирала Simple Smile  вече 12 години. Продължавам да го ползвам и вероятно още доста време ще се мажа.
Ако има други симптоми като топли вълни има и за пиене - Муун баланс. При мен нямаше и не съм го пила.

Общи условия

Активация на акаунт