Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим, да обсъдим... - 5

• 74 097
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
  • София-Младост

Тук винаги пишат референтни стойности. Прогестерон е изследван на 21 ден или в т.нар. лутеална фаза

# 676
Всяка лаборатория си има нейни референтни граници.Зависи как са калибровани машините с които работят и какви реактиви използват.

# 677
Здравейте, вечерната иглика кога е най добре да се пие-вечер или сутрин, и може ли да се пие и магнезии с В комплекс.

# 678
  • София-Младост
Аз я пия сутрин, 30 минути след закуска.
Магнезии пия вечер преди лягане. Но напоследък го спрях, чат-пат се мажа с магнезиево олио.

# 679
Аз пия вечерната иглика и сутрин и вечер, а вечер я пия заедно с морски магнезий ,комбиниран с витамини.

# 680
Аз също пия вечерната иглика сутрин и вечер. 2 по 1300мг на ден приемам аз, 3 месеца приемам, един почивам.

# 681
Да се включа и аз по темата..Simple Smile Знам, че соята има отношение към симптомите на менопауза. Забавя ги или ги облекчава. Особено соевите изофлавони. Това са фитоестрогени, които помагат за образуване на естрогените.

# 682
Соята и конкретно изофлавоните са абсолютно противопоказани за жени с проблеми със щитовидбата жлеза, осибено при автоимунни талива. Преди да приемате нещо със соя, убедете се (изследвания), че не сте в тази група Hands V

# 683
Соята и конкретно изофлавоните са абсолютно противопоказани за жени с проблеми със щитовидбата жлеза, осибено при автоимунни талива. Преди да приемате нещо със соя, убедете се (изследвания), че не сте в тази група Hands V

Много вярно и важно уточнение.

# 684
Соята затормозява работата на щитовидната жлеза, дори и да нямате проблеми с нея. Отделно, че почти всичката соя и соеви продукти са ГМО.

# 685
Аз взех да попия малко Герикапс, за вит.А и Е, обаче има и соево масло, в Геритамин също. Знаете ли някой такъв продукт без него?

# 686
Соята затормозява работата на щитовидната жлеза, дори и да нямате проблеми с нея. Отделно, че почти всичката соя и соеви продукти са ГМО.

Фемарел е със соя и изрично е упоменато че е без ГМО. На мен ми действаше добре но цената ми идваше прекалено висока. По 45 лв на 28 Дена.

# 687
  • София
Вечерна иглика и див ям подобен ефект ли имат?
Че си купих див ям и пия от 14 ден до цикъл за облекчаване на пмс, но се чудя дали пък вечерната иглика не е по-добро, гледам всички го пиете?

# 688
Аз не пия, на мен ми обърка цикъла след едномесечен прием и я спрях.

# 689
  • Добрич
Lemy, последно купувах витамин Е от слънчоглед.

https://www.iherb.com/pr/Healthy-Origins-Sunflower-E-400-IU-120-Softgels/59800

Можеш да намериш и други без соя.

Общи условия

Активация на акаунт