Магията на изтока - тема 55

• 52 075
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Гледам го The 3rd Charm, но не мога да се отърся от чувството (в огромна част от сцените), че гледам телевизионен театър. Заснет е в стила на съботно-неделните сапуно-мехурки с по 50 епизода.
Кой знае каква интрига няма. Ще погледна и другата седмица 5 и 6 епизод, а след това може да се окажа направо на финал, когато го завършат през ноември. Не виждам с какво могат да ме изненадат. Нищо. Развива се по обичайната ром-драм корейска схема.

Шо, вчера излезе официален трейлър на Shoplifters за американския пазар, защото филмът ще тръгне по кината в САЩ на 23 ноември.
Мирише на Оскар, да знаеш, мирише.
Корееда днес е взел и първа награда на кинофестивал в Анталия. Където и да се появи с филма, по международните фестивали, печели първа награда.
Да знаеш, че на 24 февруари обличаме балните рокли и право към Долби Тиътър в Ел Ей за церемонията. Чакаме си Оскар-а.

Това много ми хареса, описва най-точно Корееда: "The work of a master in full command of his art." - LA Times

# 316
  • София
Малкото сладко топченце на Kwon Sang Woo, какво хубаво, високо момче расте.Прилича и на двамата и май ще е висок, като майка си.А дъщеричката на него прилича.

https://www.showasia.ru/article/592548

# 317
  • DE
Корейската модна индустрия достига нечувани висини  Crazy Lee Na-young на червения килим в Пусан, високи сандали с чорпогащник  Shocked
Скрит текст:
Късия панталон на червен килим на 39 годишната жена няма да го коментирам  Tired

# 318
# 319
Дане,може да и е било студено.
Обаче предпочитам да гледам мъжо и,а не нея.Heart Eyes

Реално това с чорапогашника и сандалките е някакъв тренд,не е само в Корея,но е толкова ужасно като чорапки със сандали с ток.
За панталонките ??? аз мисля,че е от тип сако-рокля.

Oбаче е сексиско,Сашо не отнесе никаква критика като се появи на наградите на MTV в този вид,но пък е с обувки,не със сандали Blush

# 320
  • DE
Никак даже не е сексистко  ppp
На наградите на МТВ може всичко, но на награди за филмово изкуство ми е нелепо, но ние всъщност какви ли не нелепости сме виждали, та един чорпогащник със сандали ще ни шокира  Tired
И аз съм 40+ но нося къси панталони само на плажа и у дома  Crazy а кльощавите крака на мадамата никак не са приятна гледка пък била и с рокля-сако  Tired

Гледам предаването "Библиотката" по БНТ и една от най-търсените книги била "BTS: Възходът на Бангтан"
https://egmontbulgaria.com/biografii-i-knigi-na-zvezdi-254/bts-v … -na-bangtan-p3403
паднах от смях  hahaha
Пак е нещо де, може да накара младите да попрочетат нещо Crazy

# 321
  • BG
2в1, започнах New Tales of Gisaeng след като свърших многосерийната драма. Исках да те питам финала хепи ли е, че драмата в досегашния ми дойде в повече и не ми се гледат сълзливи истории.

# 322
кльощавите крака на мадамата никак не са приятна гледка пък била и с рокля-сако  Tired
Корейките са принципно с кльощави и криви крана,но винаги държат да го подчертаят. Пък и те не са на показ за зрителките. За споменатите са плочките на Той.

клипе как са снимали някои сцени от Fights Break Sphere

# 323
Гостче, хепи е финала. А и като цяло май нямаше кой знае какви трагични драми до колкото си спомням, че отдавна го гледах.

# 324
  • MJF
E да му пожелая на наш Корееда към момента който гледам Shoplifters да е подържал американска статуетка.  Grinning
Е така е то на далекоизточния фронт,  име-снимка задължително иначе не мога да позная какъв е пола  Naughty Laughing. Значи в такъв случай творческия екип е дамски. Направо към пълното 6 им прибавям и 2 плюса бонус. То си личи, образите изпипани и като сценарий и като заснети. Да не ми се сърдят мъжките им колеги  Peace. Но .....масово личи, поне за мен.

# 325
  • DE
Gummy и Jo Jung Suk са се оженили, хубава двойка са.
https://www.allkpop.com/article/2018/10/gummy-jo-jung-suks-label … ly-wedding-photos
Супер Джуниър с някакво латино трио.

Почти го докарват на балкански ритми  Grinning но всички са много хубави  Heart Eyes

# 326
И Дже Хун е Man of Steel. Като показа ръката си и ме напуши смях. Сега остана само да каже, че е от планетата Криптон и работата "заспива".
Вкараха веднага финално в трети епизод и драмата. Започна се. И така 20 епизода, а който оживее до финал - тиквен медал.

На фона на останалите им парчета дотук, това е най-читаво. Хареса ми.
Объркаха ги от дебюта им и още не могат да намерят правилния път. Нищо общо с досегашните политики на компанията при бой-групите и точно това се оказа губещата карта, а са много талантливи - пеят и танцуват, радват на макс.
Ще изчакам обаче в петък и корейската версия на парчето, че с тази на английски са ми странни. Корейци да ми пеят на английски - не е добре, въпреки че Марк е канадец, а Джони - американец.
Не ми харесва, че Теил се губи в общата картина и няма как да блесне с певческия си талант в това парче. Жалко. Иначе останалите - на шест. Радват ме. Нямат грешка.

# 327
Финалът на 9-ти епизод се получи добре. В мига, в който я целуна и най-добрият му брат започна да пее.
Сърцето ми примря, когато чух първите думи и познах златното ЕХО-славейче. Този глас не мога никога да сгреша. Никога.
Нямам търпение парчето да излезе официално в Корея днес. Ким Джонг Де е велик! Цар на саундтрак-парчетата. Знаех, че някой от двамата му братя ще пусне ост към сериала му, а те ме зарадваха с най-добрия.

Иначе най-после се размърдаха в сериала. Крайно време беше, остават само 7 епизода до финал.

# 328
  • DE
Изгледах 2 епизода на "Fights Break Sphere" Много ми хареса, страхотен Барон(като изключим гадната перука) младия каст е прелест.  Ще си го следя, но за съжаление ще е на час по лъжичка, освен ако не изчакам да преведат поне половината  Thinking
Още в първи епизод дадоха Барон с черната коса, има вероятност до края да обърнат нещата, той да излезе от пръстена и да си стане пак хубав  Heart Eyes разсъждавам си само, още съм видяла твърде малко.

Ако някой не е слушал Хонгстар да пее "Миротик"  Heart Eyes

И в далечната 2008  Grinning

# 329
  • София
BTS печелят все повече и повече фенове  по света и обират техните овации, не знам друга корейска поп група да е имала такъв огромен успех навсякъде по света.Много са трудолябиви и неуморни тези момчета.Браво на тях!!!

Общи условия

Активация на акаунт