Магията на изтока - тема 55

• 52 136
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Териус
Поредният сериал, който ще бъде запомнен евентуално от феновете на Джи и то само заради неговото участие. Гледа се за загуба на време, но нищо повече.

Тази година май ще си останем без тотален корейски хит. Такъв, за който да се говори от всички и, който да чакаме с нетърпение всяка седмица.

# 496
  • DE
"When I Marry A Stranger" започна не лошо, но
Скрит текст:
главните преспаха и се ожениха набързо и като се почна една гонка. Очевадно бяха влюбени, но мацката постоянно увърташе и бягаше от мъжа си. Милия, чак ми стана жал за него, нищо че при всеки удобен случай я целуваше  Mr. Green
Издържах до към 6-7 еп.  изчетох коментарите за другите и набързо минах на последния, който бе толкова розов и напудрен, че чак ми загорча от толкова романтика.
Скоро няма да погледна тай продукция, отивам да се любувам на Барон  Heart Eyes поне превеждат по два епизода на седмица, има надежда...
Оста на "Three Lives Three Worlds, Ten Miles of Peach Blossom" в миналогодишното "Пей с мен"

Гледала съм го до 6 еп, но ми се стори много заплетен и неразбираем, някой ден може и да го догледам  Thinking

# 497
2в1,казваш,че дори и заради Джи не си струва да се гледа.

... отивам да се любувам на Барон  Heart Eyes поне превеждат по два епизода на седмица, има надежда...
Ама май няма надежда за сезон 2.
Сериалът не успял да впечатли старите фенове и да привлече нови. Leo Wu е отказал да подпише за продължението и е препоръчал друг артист -  Liu Haoran.
Обаче феновете не се оплакват от каста,а от действието, развитието на сюжета и най вече от  неясните взаимоотношени между Xiao Yan и Xiao Xun Er,които в книгата не били такива,а на съвсем различно ниво и е ясно
Скрит текст:
че се обичат,та дори и целувки имало

# 498
  • DE
Вероятно, защото героите им са много млади  newsm78 Ако има някакъв завършек, дори незадоволителен по-добре да не правят друг сезон. За сега на мен много ми харесва, добре че нямам база за сравнение с книгата  Grinning
Оказа се, че вече дори съм го гледала Leo Wu в "Nirvana in Fire" където си е направо 15 годишно бебе  Crazy но ролята му бе на много способен млад боец, вечно нацупен  Grinning , но много интересен образ.
Страхотно младо поколение актьори изгряват на хоризонта Heart Eyes

# 499
Toй и Liu Haoran си е малчо,приятелче на  Leo Wu
Скрит текст:

А и не се налага по-възрастен артист,няма незнамсиколко години по-късно.
Пък и в сериала имаше мним момент от бъдещето и дори не се бяха постарали с грим да ги състарят.
Няма развръзка и не се соближава до това което видяхме в началото - злото,което се надига.
Но феновете казват,че това,което следва било по-интересно.
Главно мрънкат,че няма изаснена любов,целувки и по интимни моменти.

# 500
Тази година май ще си останем без тотален корейски хит. Такъв, за който да се говори от всички и, който да чакаме с нетърпение всяка седмица.

И миналата година по това време нямаше хитово заглавие, но на 22 ноември tvN пуснаха Prison Playbook и нещата се промениха.
И сега ще е така, ще оставят всичко за самия финал на годината, защото любимката на корейската нация (която меко казано не понасям) ще ги зарадва от Алхамбра през декември. Ще се топлят корейците по празниците с кадри от Испания.

Териус, след феноменалната сцена с Човекът-амфибия и Уондър Аджума, го зарязах. Режисьорът и сценаристката са се напушили здраво.

Две реклами с един бивш професионален бейзболист, който се превърна в страхотен актьор.

# 501
Рос, права си, че има още малко време и дано си добър пророк, та да се окаже, че все пак ще си имаме хитово заглавие. Освен Алхамбра с любимката на нацията, където участва все пак и Бини, да видим какво ще направи и кака Сонг с приятелчето на мъжа си в Encounter макар, че нямам големи, да не кажа никакви, надежди.

Тюон, може и да съм малко по-критична, но след като си гледал Джи в Каин и Авел или пък Rough Cut, това тук си е много под нивото, което очаквам от него. За абсолютните му фенове, които са доволни само да си го гледат може и да не е така, но аз не съм от тях.

# 502
Правилно ги усещаш нещата със сериала на корейското гумихо. Никакви надежди.
ИБХ и Хьон Бин се спасиха, както и още два-трима, за които публично не се каза нищо, но Катеричката изгърмя. Горката Катеричка, а можеха да се вземат с Дивото и всичко да приключи с хепи енд.

Днес/утре и се сбогуваме с... Ще ревем ли финално, няма ли. Ще видим.

# 503
2в1, ти позна.

Скрит текст:
Убиха го. В същият стил като с Шон Бийн в "Задругата на пръстена". Насълзиха ми се очите.
Принцът да действа финално и да отмъщава за всички.
Айййш, пълно капо за мен в този сериал. Ни До Джи Хан, ни Ким Дже Йонг живи на финал.
До Джи Хан поне го дадоха в спомените на принца в този епизод. Не е за такива кратки участия, как можаха да се изгаврят с него в този сериал?!?

И епизодът е с продължителност 1:24 мин. Подобриха рекорда. Много разтеглен сериал, много. Филъри колкото искаш.

# 504
Познавам си хората аз Mr. Green. След толкова години гледане, корейски сценарист рядко може да ме изненада. Трудно излизат от стереотипите.

Да се редактирам.

Дже със завръщане на японски.

Скрит текст:

Не са точно моите песни, но пък е хубаво да го видя отново да прави нещо, което обича. А и японците си го харесват и го канят във всякакви предавания в момента, докато е на турне в тяхната страна.

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 21:15 от 2в1

# 505
Японките си го обичат Дже Джунг-сан, защото той е много хубав, талантлив, възпитан и говори отличен японски.
Дже Джунг-сан е кавай. Тотемо кавай.

# 506
  • MJF
Аз съм на кънки и миналите дни гледам далекоизточния фронт само на лед. Да се включа с 3 неща от 2 фигуриста:
За жалост музиката от кратката попада във филтъра на тубата  затова като https://youtu.be/zzNM1nihKrc?t=290  - гладни без бенто няма да останете, а и без шапка  Wink
И само като гиф с него от волната му програма
Уакаба Хигучи кратка програма

# 507
Много е гадно когато ти свърши текушия сериал ,който ти е харесвал и си чакал епизодите с нетърпение. Pensive
Още не съм си харесала нещо за убиване на всремето.

Тик в жълто Heart Eyes
Скрит текст:

тук повече ми харесва
Скрит текст:

# 508
  • DE
"Доктор Х" - от 16.30 по България еар. https://www.bgonair.bg/film/2018-10-15/meditsinska-etika-i-brily … ir-ot-22-oktomvri
Сега потърсих даже са 4 сезона https://www.bgonair.bg/film/2018-10-15/meditsinska-etika-i-brily … ir-ot-22-oktomvri старичко, но има надежда да излъчат и нещо по хитово  Praynig началото е поставено.

# 509

Тик в жълто Heart Eyes
Скрит текст:

Хубав цвят за оправяне на настроението в мрачен ден.

Аз напоследък нищо не съм гледала, затова и почти не пиша в темата тези дни, но редовно ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт