Магията на изтока - тема 55

• 52 135
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • MJF
Разцъках нашия сектор. Набелязах 6 заглавия. Остава и да станат налични/да стигна до тях.Tuon , много мерси за инфото , така по списъка мързел като мен може и да се разрови  Blush. Иначе за иранския-  
Скрит текст:
Vahid Jalilvand като гледам не ни е познат. No Date, No Signature (2017) звучи интересно. Wednesday, May 9 (2015) звучи доста неясно като резюме.  Thinking водя че още не е минало време от последния ми ирански- онзи дето те отказах да гледаш  Blush Laughing. Ама наистина неразбираем бе де .
Камбоджанския пише че е документален.

# 481
  • DE
Снимката дето я пусна Шоши и аз щях да я коментирам Grinning От къде я изкопаха, не помня да е публикувана в темата newsm78

# 482
Kaква снимка?Не виждам снимка.
И по-важния въпрос койе на снимката,а?

# 483
  • MJF
Eй така напрадват технологиите  и са в унисон една с друга  Tired. Даже снимките всички не виждаме, не могат да се качат и пр.

Ей на , туй ни е ракламата на темата във форума.

# 484
  • DE
Май се вижда само в старата версия newsm78

# 485
Сега я видях.
Мъжото мисля,че е Vivian Dawson
Скрит текст:

# 486
  • DE
Хонг Ги, самостоятелен, все пак на японски е по-добре, май ми хареса  Thinking

Модерен японски порцелан.
https://www.admagazine.ru/design/duh-drevnej-yaponii-novaya-koll … source=newsletter

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 19:23 от дането

# 487
Хареса ми Хонгстар.

# 488
  • BG
Хареса ми Хонгстар.
и на мен, но се отнася само за песента, допадна ми още на първо слушане, обаче това не се отнася и за него- с цикламено червило и същия грим, еми, въобще не му отива.
Айде и аз в групата на болните се записвам с първия есенен задължителен ежегоден октомврийски вирус.

# 489
Айде и аз в групата на болните се записвам с първия есенен задължителен ежегоден октомврийски вирус.
Дано бързо и леко да ти отмине!

# 490
  • MJF
Sakanoue Animal Clinic Story 2 нейсе изгледан.
Скрит текст:
Като цяло тъжен епизод. Подсети ме силно за нашия домашен любимец. Но светлите моменти ми помогнаха да го изгледам без прекалено много сълзи. Първо самото начало. В първи епизод в леглото, сега в банята. Тези трите са просто -------, разбра се и като как са такива поне. Сцената на спора на двете дами за обяда под чуденето на Пухчо и Мяу "за какво аджеба вдигат толкоз шум тез двете" добре заснета ,  hahaha ме. А в самия край и спора м/у нашия доктор и приятеля му за домашния им любимец, чий е . Монаха продължава да ме стресва.  Simple Smile

# 491
Ще шофираме последният модел Шевролет Екуинокс от тази година. Ти да видиш. Всичко трябва да е най-новото на пазара. Еххх.
И снимки, снимки, всеки ден снимки, а няма още видео тийзър.

Devilish Joy - финал

Голяма мъка беше този сериал. Локуми, драма, ще помни ли - няма ли да помни. Поредният корейски сериал изтърпян заради главният герой.
Ром-мелодрам. Нищо извън корейското статукво в този жанр.
С нищо няма да бъде запомнен, освен Че Джин Хьок. Дори и Хоя не го отразих много, в тази посредствена/ глуповата роля.

# 492
Петъчно - мандарин говорящи
Gao Wei Guang
Скрит текст:
Nicholas Tse
Скрит текст:
William Chan
Скрит текст:
Van Ness Wu
Скрит текст:
Jiro Wang
Скрит текст:
Chen Kun
Скрит текст:
Aaron Yan
Скрит текст:
Liu Dong Qin
Скрит текст:
Shawn Dou
Скрит текст:
Leo Wu
Скрит текст:

И филм съм гледала - Destiny: The Tale of Kamakura
По манга,но е страхотен.С наличието на много фантастични елементи,но и чисто човешки емоции.
Красиво направен с чудесно ОСТ.

# 493
  • София
Сега стигнах да изгледам новите серии от Детектива призрак и Гост, и в двата сериала всички около главните умират , а те гледат тъпо и нищо не правят.Сценаристите на двата филма дали не са се сговорили за  тези 2-ма непобедими злобни духове- психопати, избиващи всички наред и безпомощни главни герои, които само се силят и заричат,че ще направят нещо , но все нищо не  успяват да направят?

# 494
Не видя ли промото в края на епизода? Жив е, но направиха драма два епизода преди финала. Трябваше да има такава.
Мисля, че ще завършат с отворен финал и ще има втори сезон.

Преведоха двата епизода на новия сериал на Ким Хьон Джунг, но слабо. Като го видях и с английския превод - зле е. Отпада.
Четох повече за новия сериал на Че Джин Хьок с Чанг Нара - Empress's Dignity, който ще стартира след финала на Heart Surgeons. Резюмето обаче ме отказа.
Напоследък ми прави впечатление, че събират отново на екран актьори, които вече са играли заедно години назад в други сериали. Този ще е нещо като Fated To Love You 2, но без Чанг Хьок.

И вече по-голям официален видео тийзър на Mama Fairy and the Woodcutter

Общи условия

Активация на акаунт