Магията на изтока - тема 55

• 52 082
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Гост, следкато видях " едва на 43 еп." реших,че сигурно са около 60 епизода и ти остават още някакви си 20 и  Scream 122.Браво на теб.
После може да ми разкажеш за новите приоми на свекървата/тъщата.
Hug

Дане,лека нощ.
Този път Барон е с дрехи,на кон,в кола и с гуми на кола.
Скрит текст:

Дали ще ме повози ?

# 661
The Last Empress - епизод 4

Гледам и не вярвам на очите си. Абсурд след абсурд. Явно за много пари се е съгласил да играе в този сериал Че Джин Хьок.
Остава единствено удоволствието да го гледам. Нищо друго.

# 662
  • DE
Хубав е Барон всякак, дано поне в следващия проект му е по-голяма ролята та да му се порадваме. Става все по-хубав с годините Heart Eyes

# 663
Чонг Ил У излезе днес от казарма.
Следващите дати, които чакам са: 10 април за Шиуан и 28 април за Чи Чанг Ук.
И веднага с нов исторически сериал за Ил У, както се говореше от месеци. Заглавието е Hatch и ще стартира през февруари.
На него му отиват историческите роли, ще се гледа, а пък каквото - такова. Жалко, че и той не е случил на партньорка. Го Ара, бляк.

Перфектен, както винаги. Висок е, строен, радост за окото.

# 664
Eun-Joo's Room видях, че го качват, но не ми се занимава да си правя преразказ по картинки като няма субтитри.

На Го Ара не съм ѝ кой знае какъв фен, но поне не е бездарна актриса. За сметка на това мъжкият каст компенсира. Куон Юл и Пак Хун добре се справят от това, което съм гледала с тях.

Едни излизат, други влизат. И Джунсу приключи със службата наскоро. Сега е време да се съберат JYJ и да пуснат някой албум.

В момента запълвам времето със Сота Фукуши и Асука Кудо  Flutter. Докато се наканя да гледам To Each His Own, му излязоха и бг буквички.

# 665
Куон Юл в Voice 2 беше голям гад, а и винаги го свързвам с отрицателен образ/герой.
Тройката няма да се завърнат така бързо. Не вярвам, заради всичко с Ю Чон.

Трябва ми бодигард...

# 666
На Куон Юл наистина му се отдават отрицателните образи. Запомнила съм го от She is Wow, макар че съм гледала и предишните му драми, но явно там ролите му са били по-незначителни.

# 667
1 декември е вече, а някой става на 30 години... Да е жив и здрав. Много го ценя и обичам.
Да излиза от казарма след 4 месеца и да се захваща отново сериозно за работа. Изгубиха две години от живота му в тази пуста корейска казарма.
Ще си пусна Misaeng. Най-великият корейски сериал за мен. Друг в този жанр едва ли ще създадат.
Корейците тогава разбраха посланието му и гледаха, гледаха, гледаха.... Да не повярваш.

# 668
  • MJF
Каквото е писана тук от предишното ми появяване ще наваксам тепърва на порции  Blush.

Сега се включвам с Sakanoue Animal Clinic Story 5
Много приятен епизод. Буквално от всичко имаше в него. Илюбимите ми вълнисти папагали дето "говорят"- лично съм имала такъв красавец. И типично японските прородители с издея да "вземат" детето. И възрастния собственик на клиниката с тактичните човешки включвания в делата на околните си . И нашите основни герои , вкл. животинките на клиниката белия Д и котето. Този път монаха почти пасивен  Mr. Green.

# 669
Dae Jang Geum is Watching - епизод 8

След първи епизод прелетях набързо през останалите седем епизода (излъчени). Юри си е завършена лигла, а тук се е развихрила, плува в нейните SNSD-води. Голямо лигавенe от нея и много превъртане за мен. Ще прехвърля набързо и останалите 4 епизода, когато ги излъчат.

Top Star U-Baek - епизод 3

Тук съм доволна. Много е рано все още, но върви интересно и се заливам от смях със селянката, топ-звездата и морския. Ким Джи Сок и И Санг Йоп в сериозна борба за сърцето на Чон Со Мин, хаха.
На фона на останалите корейски абсурди, които вървят в момента, този е направо като глътка свеж въздух, а и кадрите от острова са чудни.

# 670
  • София
Top Star U-Baek , едва изгледах епизод и половина и много ме изнерви, и се отказах.

# 671
На мен точно след първи епизод ми стана интересно, а и като включиха вече героя на И Санг Йоп.

Алхамбра-та тръгна днес, както и още един нов корейски сериал с Йонг Джун Хьонг - Coffee, Please. Свалих ги и двата.
На Хьон Бин искам само да му видя светещият меч. Да се посмея, иначе нямам намерение да го следя, само колкото да му се порадвам. Ако беше друга главната героиня - имаше шанс, но с тази - не.
А сериалът на Жокера ще го гледам. Няма да пропусна щом той е в главна роля, не е снимал от пет години. Взе да се изявява и той като актьорче.

# 672
Memories of the Alhambra - епизод 1

Излъчва се и по Netflix, едновременно с излъчването в Корея. Английските субтитри се качват веднага.
Впечатления. Амииии... Жанрово сериалът е описан като, цитирам: "Action, Suspense, Mystery, Romance, Sci-Fi, Fantasy, Melodrama".
С няколко думи - обичайната корейска яхния, с всичко в нея. Бих добавила обаче и още два "жанра" - видео игра и измислици-премислици.
Абсурдна история и само един Хьон Бин за гледане и удоволствие.
Любимката на корейската нация е в обичайната си светлина. Преиграва и отново го раздава невинна жертва.
Дотук бях. Жалко за Хьон Бин, защото показва и тук, че е невероятен актьор, но в последните години не може да се похвали с много добри проекти.

# 673
2в1, реших да го тествам. Щом е в само в събота, а и по 2 епизода накуп (4 х 30 мин.), може и да го издържа. Пак ги събират двамата след Cunning Single Lady, а там ги харесах като двойка.
Чу Санг Ук не съм го гледала отдавна, г-жа ИБХ също. Айде, ще пробвам.
Fates & Furies, къде ти, направо го преименувам на Fast & Furious по корейски. Той чебол, тя бедна, умна и красива, айгуууу - направо ще са "бързи и яростни". Корейска класика.

Принцът и корейската Пепеляшка

# 674
Рос, тествай, ама едва ли ще го издържиш като чета резюмето или поне не без помощ от Мишо. Предполага пълна корейска програма Mr. Green. Но пък с този формат от 4 епизода на куп, който приеха напоследък, е по-лесно гледането. Дори и да те подразни, прехвърляш набързо епизодите веднъж седмично. В крайна сметка са само 10 съботи Wink.

Феята и Дърварят ми е скучен. Разтеглят локуми и почти нищо не се случва. А и тримата приятели на феята, както и откачалката с розовата коса са абсолютен пълнеж. Опитват се да вкарат някакъв съспенс с онова хлапе, студентът, но не знам дали ще им се получи, ако продължат така мудно да движат нещата. Язък за Мун Че Уон и Юн Хьон Мин.

И при Канг Джи Хуан не върви кой знае колко добре. Предсказуемо развитие на нещата и опити за изкуствено създаване на напрежение. И, ако ще събират главната с някой дано поне е Гонг Мьонг, че с Джи Хуан никак не ми се връзва.

SKY Castle го водят черна комедия. Комедия не видях, че и труп вече си имаме, но пък снобизъм с нож да го режеш. Корейски родителски тела на подрастващи в действие или нагледен урок за това как да вкараме отрочето в най-престижния университет, ако преди това то не полудее. Изгледах епизод и половина и за сега ще го следя. Кастът е много добре.

Общи условия

Активация на акаунт