Магията на изтока - тема 55

• 52 042
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Let Me Introduce Her
Хареса ми. Не превъртях нито веднъж въпреки, че като действие не беше интензивен. Успяваха да поддържат интригата. Подходящи актьори за всяка една роля, които се справиха повече от добре. Засегнаха темата за домашното насилие. Показаха една жена, която успя да се пребори не само със себе си, но и с насилника си. Малко в повече ми дойде буквалното тотално преобразяване, но пък то си беше ключова част от историята.
Синът на доктора беше страхотно хлапе, а с този пусански акцент беше голям сладур като вземе да ръси мъдрости.

Mr. Sunshine
Финал като по учебник за корейско... Mr. Green.
Скрит текст:
...и всички умрели щастливо...
Очаквано като се има предвид историческия период, за който се отнася действието в драмата.
Най-готиното в сериала бяха тримата мъже около главната и бромансът между тях Smiling Imp.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 11:06 от 2в1

# 256
Mr. Sunshine
Финал като по учебник за корейско... Mr. Green.
Скрит текст:
...и всички умрели щастливо...
И Lee Byung-Hun ли?

Вече ще им излъчват Fights Break Sphere само сряда и четвъртак с по 2 еп. Scream Cry
Първо те зарибявата, а после ти спират епизодите.Не е честно.
След здраво сполване (защото трябва да знам Blush) знам,че сериала не се движи като в мангата,а след средата почват и някои волни съчинения.Освен това мангата е много по-интересна и много по-обемна.
Освен това Тюон ще чака сезон 2.Ама разбира се,че ще се навия да гледам нещо с повече сезони. Imp Обичам да чакам,ще култивирам търпение.Някъде пише,че ще е през 2019,на други места,че е сниман и ще го излъчат непосредствено след първи.
В новите постери Барон е с черна коса Heart Eyes
Скрит текст:

# 257
Понеже няма какво друго да споделя в темата, а си ви чета редовно, музикален поздрав от мен:

https://www.youtube.com/watch?v=BjoZXo8gGMU

# 258
  • DE
Ново от iKON - GOODBYE ROAD, приятно без претенции да е гениално.

Преброих 4 различни жени, може и повече да са били  Thinking Grinning

Мммм, Барон много бива с черна коса, дано му е по качествена перуката, а не като каска  Rolling Eyes

# 259
  • MJF
Caseworker's Diary 5  изгледан.
Тематиката която захванаха в този епизод ми хареса но ме подразни наивитета и недостига на интуиция типична за държавни институции - социална, здравна ..... Героите продължават да се разкриват добре. Доволна. Чакам 6  atwork  Mr. Green . Аааа да не забравя, въпреки че цял епизод току ми се мотаеше нато на екрана, не ми се прияде  Wink.

На клипа от bell_87 една жена няма . Ама и мъж няма  Wink

Tuon, крачиш бодро към отбора на крайно търпеливите като мен. Следващ епизод чакам......... Wink

# 260
Мммм, Барон много бива с черна коса, дано му е по качествена перуката, а не като каска  Rolling Eyes
Няма качествени перуки.Всики са им китайски Joy
Примерно сивата на снимки е чудесна и много ми харесва Барон с нея,но в сериала е кошмарна.
В последните епизоди е сърдит на ученика си и не се появява,но ми се струва,че ще се появи отново.Незнам с каква точно косица ще е.
В началото също го дават с черна.Съвсем за малко,за един кадър.
Скрит текст:

# 261
  • DE
Мммм, Барон много бива с черна коса, дано му е по качествена перуката, а не като каска  Rolling Eyes
Няма качествени перуки.Всики са им китайски Joy
[/img][/spoiler]
hahaha
На някои използват собствената коса поне отпред и не изглежда толкова ужасно, смятала съм, че ако поне една година не се подстригват могат правдоподобно да им направят нормална прическа. С възможностите на съвременните екстеншъни(дори не знам как се пише това  newsm78 Grinning  ooooh! ) би се получило нещо прилично Crazy
Примерно Уолас съм забелязала, че повечето пъти е със собствена коса с добавена само за дължина
Скрит текст:

И с каската  ooooh!
Скрит текст:

# 262
Да, в Where Stars Land всичко е много "звездно" (като паднал от звездите точно на летище Инчон).

Скрит текст:
Не знам как ще обяснят тази суперсила, която има героя на И Дже Хун в дясната си ръка. Дори да е изкуствена, няма как той да се противопостави на тази огромна сила, еле пък сцената с колата, когато той буквално в подпря с ръката си?!?! Точно в стил Кларк Кент е дотук.
Огъва желязо все едно е дъвка и лепи всичко като магнит (кламери, компаси).
Нищо нито в тийзърите, нито в резюмето говореше за нещо подобно.

Обаче е толкова добър И Дже Хун, има такава харизма на екран, че ще се гледа. Поредната корейска фантастика с главен герой, притегателната сила, а и в ролята на младата му версия ще е Слънчицето... Как да не гледам.

Новата реклама на Коки, малката дъщеря на Такуя Кимура.
Всеки път като я видя имам чувството, че виждам Кимура, като много млад. Висока е като майка си, но в лице е същ Кимура. Родена е за това. Гледах и новите й фотосесии, браво на нея. Говори отлично английски и испански, което за японка е истинско чудо.

# 263
Малчо си е с неговата,но е къса,но всички остана,които трябва да са с дълги косища са барнати с перуки в различен цвят.
Осверн този,но неговата прическа е друг тип.

Meрнах инфо,че  The Little Drummer Girl на Парк Чан-Уук ще го гледаме тази есен -  19 ноември,а на 14 октомври ще представят първите 2 еп. (от общо 6) на Ллондонския филмов фестивал. Серият е създаден  по романа на Джон льо Каре.Освен режисьора нищо друго не е корейско.

Шош,поне преводачите са на линия и не съм мрънкала,а епизодите бяха всеки ден до тази седмица от понеделник до петък.

# 264
..........................
И Lee Byung-Hun ли?
...........................
Скрит текст:
И него душо, и него, а и другите двама. Всички бастисаха. И главни, и второстепенни, и старци, и жени, и деца... сал една главна остана накрая и един-двама от второстепенните. Брутално беше. От години не бях гледала да стигат чак до тази крайност.

# 265
  • DE
Докато чакам превода на китайците набързо прехвърлих японската "Хана Йори", напълно съм забравила какво се случва там. Сякаш гледах за първи път и... отново се влюбих  Heart Eyes След това дойде апетита ми за старите работи на Шун и от там се прехвърлих на  "Tokyo DOGS" и съответно любим ендинг в изпълнение на EXILE Heart Eyes което пък от своя страна ме доведе до "Just The Way You Are" на Бруно Марс в изпълнение на Атсуши  Crazy

Колко приятно да видиш твой любици, които имат свой любимци, които са общи   #Crazy Mr. Green

# 266
2в1,аз мислех,че са спрели с масовата смърт в драмите Blush

Трейлър на  Shadow на Yimou Zhang

Много добри отзиви има за филма и нямам търпение да го видя.

Видях ,че и  Apichatpong Weerasethakul тази година се е отчел с филм Ten Years Thailand Smiley
Трейлърът е представен с 3 клипчета - 1, 2 и 3

# 267
Where Stars Land среща се и с името Fox Bride Star - епизод 2

И Дже Хун е като герой на Марвел. Корейски авенджър.
И след този епизод не казват/ показват какъв е той всъщност. Загатват, че шефката знае и го прикрива, но защо? Какъв е той? Сай-фай ли гледам? Не става ясно, но точно това ми харесва. Не си спомням откога не съм гледала корейски сериал, в който дори и след първите два епизода да не мога да разбера какво ще следва и каква точно ще е историята.
Сериалът вдигна рейтинг с цели три пункта. Да, този път и на корейците им е интересно, както на мен.
Че Су Бин ме дразни малко с лиготиите в някои сцени, но като цяло държи линия. Харесва ми, че е наляла малко килца. Изглежда много добре (на фона на останалите корейски анорексички), а и са хубава двойка с И Дже Хун. Имат и разлика от 10 години, той е добър оппа.
Учудващо, но и И Донг Гон ми хареса. С тази прическа е много различен и някак по-симпатичен/ човешки вид има за мен.
Второстепенните роли са ми любимци - лудото шефче на затвора в Prison Playbook, който е отново в същата комична роля; братът на Чонг Кьонг Хо също от Prison Playbook, както и шефката - актрисата Ким Джи Су, която помня отлично като съпруга на шефчето О в Memory. Тя е на 46 години, но изглежда невероятно. Изобщо не мога да кажа, че с И Донг Гон имат 8 години разлика (тя е по-голяма от него).
Ооо, да не забравя и Роун от SF9, който отлично разкрасява пейзажа, както винаги. Дотук не го дават в много сцени, но колкото и да е малко - трудно отлепям очи от него.

Скрит текст:
Като го тества за болка (с леко шамарче) ми бяха много смешни. Не разбирам и защо само в дясната си ръка не чувства болка, а има такава огромна сила?!?!
И изкуствена да е - не се връзва. Това е някаква суперсила.

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 10:35 от rossonera

# 268
Дане, в 26 еп. Барон се появява с черна коса и Heart Eyes си е неговата.Само с екстеншъни е.
Скрит текст:
Няма да казвам как и къде,защото спомена,че ще го гледаш,когато се появят букви,но да си знаеш и да очакваш.

# 269
Tuon, и аз така мислех, ама ме опровергаха newsm09.

Гостче, къде си, четеш ли ни? Предлагам ти да погледнеш една от новите семейни драми.
My Only One
Поредната история за Пепеляшка и Принца, но поне е забавно за сега. Има драма в началото, колкото да завържат историята, но като цяло настроението в сериала не е тегаво.
Ulala Session изпълняват основната песен към сериала, която всъщност е римейк на No one else на Lee Seung Chul от ост-а на филма More than Blue.

Появи се вече и Mr. Swimmer, както и субтитри за него. Така че, ако някой иска да оплакне око с Майк има тази възможност newsm47.

Общи условия

Активация на акаунт