Магията на изтока - тема 55

• 52 046
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • MJF
Туй за животните дано си намери читав преводач, аз веднага съм в кюпа  Laughing. Филма ще чака година, две ..........

Unnatural изгледан. Напълно доволна. Самия финал почти напълно задоволи чувството ми за справедливост. Почти защото за наказание някакво е и шефа на медията. Според мен. В предпоследния епизод и героя на Yukiya Kitamura  ми изпили нервите, защото прекалено дълго органите на реда го оставиха да си развява байрака, цяла книга издаде  ooooh! за това време. Въобще..... интересно инфо от японската съдебна медицина на моменти. Накрая вещо лице психиатър не получих покрай психопата, героинята на Сатоми свърши нужната работа в този аспект,  но ........ Mr. Green, прекалено хубаво щеше да е, щях да го обява направо за шедьовър  Wink Laughing.
Творческия екип получава пълно 6 за този жанр.

# 301
Ки Док не е за всеки.

Obsessed, No Breathing, Fly,Daddy Fly, Taegukgi (действиети се развива по време на война и е много,много тъжен,но огромния бонус е Won Bin ) A Wonderful
Moment/My Little Hero

Петъчно тайландче,но не Тик
Скрит текст:

От изброените мисля да погледна Obsessed. Изчетох им резюметата и това ми се стори най-подходящо за мен.
Петъчно от мен

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 12:17 от bell_87

# 302
Ами Unnatural е на Акико Ноги, как няма да ти хареса.
Сега нали от нея чакаме и Weakest Beast с Рюхей и Юи Арагаки, който започва в сряда.
Четох дори онзи ден, класации на различни японски сайтове за най-очакваните сериали през новия сезон, а той беше на първо място в три от тях.
Акико Ноги е любима сценаристка на японците. Обичат я. Ние с теб също.
А ти си гледала и други продукции от нея, така че имаш представа.

# 303
Изгледах Obsessed и ми хареса. Актьорите успяха да ме развълнуват, а и музиката беше хубава.

# 304
Бел,не е корейски филм,но участва кореец.Сингапур - Dance of the Dragon
Виж и филмите на Yimou Zhang.
Не почвай с най-първите му филми и пропусни The Great Wall

Шош,съвсем случайно попаднах на линк за гледане на Beyond the Clouds. Линк когато ти се догледа иранско. От режисьора на Баран - Majid Majidi

# 305
Бел, давам няколко корейски заглавия. Виж кое от тях би ти допаднало. Давам линкове към Спирита, ако искаш да прочетеш и коментарите.
A Moment To Remember
Addicted
Architecture 101
Champ
Come Rain, Come Shine
Like for Likes
Love 911
Lovers Vanished
Miracle in Cell No.7
My Brilliant Life
Scarlet Innocence
Searching for the Elephant
Sunny
The Beauty Inside
The Berlin File
Venus Talk
Само съвременни филми съм дала. За сега ще се въздържа да ти препоръчам нещо историческо Wink.

# 306
Търся един филм.Стар и съм го гледала,но ми щукна,че искам пак да го гледам.
Корейски.Той клептоман,тя се мисли за робот,но може и да беше обратното.Срещат се в психиатрия.Той или Тя трябваше да върне зъбни протези.
Whatismymovie не ми отговори на въпроса.

# 307
  • BG
2в1, на финала съм на многосерийната драма (107) еп., още малко ми остана, големи обрати имаше. Неочаквано и за мен се оказа, че изгубеният син не е истинския, а всъщност автомонтьора е.
Драмата, която ми предлагаш също ще я имам предвид, но толкова дълги сериали не се наемам да гледам текущо, само след като са излъчени и преведени.

# 308
  • MJF
 Joy оххх чета търсенето на Tuon  и се сетих от тук от там за корейски филм, за японски сериал но като нея, съвсем смътни спомени, а и туй с робота не знам дали не е в нещо трето дето съм гледала . И разбира се  за нито  едно име не се сещам ни на заглавие ни на актьор  Embarassed сори Tuon, дано някой се сети.  Hug ок, запазих си линка, като му дойде времето ще го видя.
Unnatural
Преди да ми обърне внимание rossonera бегло преди погеднах екипа. Сега виждам че Akiko Nogi е сценарист и  на The Full-Time Wife Escapist.  Интересно че в профила ѝ е даден My Teacher но там като се загледам не виждам името  Akiko Nogi. Режисьора познат с Reverse , Tower of Sand, Testimony of N.Ferris Wheel at Night - Yakou Kanransya... все шедьоври или близо до такива. Ayuko Tsukahara определено мой човек, заредил ги е заглавията като гледам все от моята кръвна група. Голям съмишленик ми е този Ayuko Tsukahara, небиваше аз да съм той и да си избирам историите които да снимам, чете ми мислите направо .  Thinking мда.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 21:43 от Шошулчо

# 309
Tuon, възможно ли е да търсиш I'm a Cyborg, But That's OK?

Гостче, епизодите всъщност са си стандартните 50 като за съботно-неделна семейна драма, но ти си знаеш кога и как да гледаш Hands V.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 22:00 от 2в1

# 310
  • DE
Вместо мъже да разчупя петъчната традиция с две великолепни дами  Heart Eyes

# 311
Hug Hug Hug
Toй е.Видях в трейлъра познати сцени.
Мерси Hug
Че и с Рейн:heart_eyes:

Дане, разчупя съботната традиция на нищоправене и дай две (може и повече или както дойде) великолепия да пеят.

# 312
  • DE
Може и да съм го пускала, но много обичам участието на Хуа Хуа в "Пей с мен"

Същата песен изпята само с пиано съпровод от участието му в "Аз съм певец"

Още в "Легенда за Чу Цяо" забелязах, че на галено повтарят името два пъти  Crazy Примерно Чу Цяо става Цяо Цяо, Хуа Чен У става Хуа Хуа, макар че Хуа май е фамилията  newsm78 направо се обърках с тия имена Crazy Mr. Green но повторено два пъти е умалитено  Heart Eyes
Отивам да търся китаист да ми обясни  Grinning

# 313
... Ayuko Tsukahara определено мой човек, заредил ги е заглавията като гледам все от моята кръвна група. Голям съмишленик ми е този Ayuko Tsukahara, небиваше аз да съм той и да си избирам историите които да снимам, чете ми мислите направо .  Thinking мда.

Аюко Цукахара е тя, а не той.
Представих ти историята на учителката, която ще се залюби с ученик в Chugakusei Nikki и точно Аюко Цукахара ще режисира епизодите.
На английски гледам, че го пуснаха със заглавието Meet Me After School, но не съм много съгласна, след като се превежда директно и точно. Такова е виждането обаче, а и знам как подхождат при някои японски сериали.
Chugakusei е ученик в японска прогимназия (това са учениците от 7 до 9 клас), а nikki е дневник.
Досега гледахме истории на млади японски учителки, които се увличат по ученици, но в гимназия (10 до 12 клас), но тая тук ще падне по-ниско, хаха, с 15-годишен. Да видим какво ни чака във вторник.
Днес беше представянето на сериала и срещата с журналисти в Токио.

# 314
Бел, давам няколко корейски заглавия. Виж кое от тях би ти допаднало. Давам линкове към Спирита, ако искаш да прочетеш и коментарите.
A Moment To Remember
Addicted
Architecture 101
Champ
Come Rain, Come Shine
Like for Likes
Love 911
Lovers Vanished
Miracle in Cell No.7
My Brilliant Life
Scarlet Innocence
Searching for the Elephant
Sunny
The Beauty Inside
The Berlin File
Venus Talk
Само съвременни филми съм дала. За сега ще се въздържа да ти препоръчам нещо историческо Wink.
Благодаря за предложенията! Разгледах ги и си набелязах 3-4 заглавия.

Tuon, благодаря и на теб! Гледала съм някои неща на Yimou Zhang и ми харесва като режисьор. Ще прочета внимателно резюметата на филмите му, които не съм гледала, и ще си избера сред тях.

Общи условия

Активация на акаунт