Магията на изтока - тема 55

• 52 121
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • DE
Feng Shao Feng и Zhao Li Ying са се оженили. Много ги харесвам и двамата и въпреки, че и двамата съм ги гледала в много сериари не съм в проект в който са заедно  Thinking

Хонг Ги със солов албум  newsm78 скучничък, вместо да се запътят с бодра крачка към родната казарма те пускат солови проекти Rolling Eyes

# 406
The Guest - епизод 12

Скрит текст:
Това, че и отецът е замесен, си го мислех от началото, но все не ми се вярваше. Бааа. Лоша работа. Много им станаха противниците на нашите хора.
Хуа Пьонг със сигурност е чист. Убедена съм. Отчето е замесено.

Идея нямам как ще завършат след две седмици, но имам неприятното усещане, че ще убият героя на Ким Дже Ук.

В Devilish Joy - епизод 14 стана финално драматично. Ако оцелее - ще празнувам.
Много мъка стана в този сериал, освен и мъката, че няма кой да преведе последните епизоди на английски. Двойна мъка, ще си ревем с Че Джин Хьок (той си поплака в днешния епизод).

Отивам да сънувам Ким Дже Ук.

# 407
Лягам с Ким Дже Ук, ставам с Че Джин Хьок. Не се оплаквам.

Devilish Joy - епизод 13, изгледан и с английски субтитри

През нощта са го превели, качен е.
Така... Финално съвсем оплетоха конците с драмата, за да стигнем отново до това колко "добри и мили" са всички корейски роднини, особено в едно чебол-семейство, като това на героя на Че Джин Хьок.
С тази леля и останалите три нейни сестри, не ти трябват врагове. И те са достатъчни, нищо че са ти кръвни роднини.
Днес ще преведат и 14-ти епизод, но като видях вчера raw-версията - финално съвсем ще ни се стъжни.

Шо, ето ти една нова японска реклама. Главният герой го гледа точно преди няколко дни в един нов японски филм. Кой е той? Да пробваме Шо-паметта.

# 408
  • MJF
 Laughing bowuu Takanori Iwata
Terius Behind Me
Скрит текст:
Героя на Джи нещо го остреляха финално, че и в реката падна та потъна...... въобще бере душа та и ние с него  Whistling. Обаче Son Ho-Jun така игрея ролята си , че чакам героя му с  Mr. Green във всеки епизод.  Naughty да не вземат да го затрият рано, рано тоз герой, Son Ho-Jun е направо във вихъра си в нея. Героите на Джи , Son Ho-Jun и Kang Ki-Young са ми трите интересни героя в този сериал. Признавам че останалото има няма превъртам, за това и "хващам" комедията  Mr. Green.  
Caseworker's Diary 6 Все така повече от добре върви този сериал. В този епизод ме  Laughing героя на Кей Танака- шефа на отдела с проявите към подопечните си и най-вече към начина за комфорт на нашата героиня. Смях се на сцената в ресторанта. Идеално подбрани и показани са казусите до тук. Чакам си останалите серии. Търпеливо  Mr. Green

# 409
Браво. Позна. Шо-паметта работи на макс и рано сутрин.
Да те зарадвам и с новината, че започнаха превод на английски на новия сериал на Кахоко, за който ти говорих - Boukyaku no Sachiko: A Meal Makes Her Forget. Очаквай го и онлайн. Оглеждай се с лупата.
Ветеринарната клиника пък вече я превеждат двама преводачи на английски. За повечето сериали нямаме ни един, а тук цели двама, хаха. Ще бъде общо 9 епизода, днес в Япония ще излъчат втори.
С няколко думи - живнахме малко на есенният японски фронт.

Сон Хо Джун ми е голяма корейска любов на мен, но няма никакъв начин да гледам сериала, заради Со Джи Соп. Не мога да го дишам този човек и ми води всички корейски анти-класации. От дълги години.
Много е дълго да ти обяснявам кой е Сон Хо Джун и откъде го залюбих точно, но е свързано с две други мои големи корейски любови - Ю Йон Сок и Юно от TVXQ.  
Страхотен актьор, така че не се учудвам, че те радва в сериала.

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 11:36 от rossonera

# 410
  • MJF
Като гледам , Кахоко днес ще е отговорна за обяда ни  Laughing.
Нека живнат, какво е това есенно униние?! Какво ще правят дългата зима?!  Crossing Arms няма да им отпусна снегорина ни ако не се вземат в ръце.
Сон Хо Джун  ми е позната физионамия но като погледнах -графията му сега нещо се  Thinking от къде. Ясно че предимно от киноекрана остава да е но съм сигурна,   че съм го гледала в тв-филми , но този даден в рубриката Drama Special - Let Us Meet, Joo Oh не съм го гледала.
Поне това ме подсети че отдавна не съм разглеждала има ли за мен нещо в тази рубрика. Май 2017 и 2018 не съм ги проверявала.
Жалко че не щеш да се жертваш и да погледнеш сега. Направо е  Joy как играе меко казано диване , да не използвам други думи, обаче с такъв маниер , че просто гледам с наслада вместо да се  newsm43. Иначе за Джи няма какво да се лъжем , той е по-скоро рекламно лице навсякъде отколкото..... Поне не се изсилва в някакви театрални драматизми а си е в роли като..... за такова, за това и не се сърдя и го гледам спокойно като фон за останалите около него, ако има такива.  Peace
Иначе кор-сценаристите си продължават със своята "жено-мразна песен". Дамските образи до един са под всякаква критика. Ако ще и най-добрата актриса да ги играе то с тез сценарии....... не става.

# 411
Жалко че не щеш да се жертваш и да погледнеш сега. Направо е  Joy как играе меко казано диване , да не използвам други думи, обаче с такъв маниер , че просто гледам с наслада вместо да се  newsm43.

Миии, освен да се жертвам, но с голямо превъртане и да спирам само на сцените на Сон Хо Джун.
Аз и главната не я дишам, така че не се учудвам. Актрисата е подбрана за образа, 'щото си й идва отвътре. Натурално. Кифленско. Влудяващо.
Я, разкажи накратко каква е историята, за да схвана. Какъв точно е героят на Сон Хо Джун?

А да знаеш и каква е душичка... Ю Йон Сок си го отглежда, като по-малък брат. Никога няма да забравя пътуването им в предаването Youth Over Flowers. Беше култово, заедно с Баро.

Ето ги двамата от тази година, на White day, хаха.

# 412
Шоши, има някаква вероятност да си гледала Сон Хо Джун в Beyond the Clouds. Върти ми се нещо в главата, че този сериал май го коментирахме текущо навремето.

# 413
  • MJF
Актрисата играеща ГГ я виждам за първи път. Поне така ми се струва.
Накратко
Скрит текст:
Териус е прозвището на главния герой игран от Джи. Работел е към националната разузнавателна/защита служба или каквато там точно се води като агент. Преди време става фал при операция в Полша с негово участие. Приятелката му към онова време също замесена в този казус тогава е убита пред очите му а той от едно от подзвената в службата е набеден за главен виновник/предател за провала. И от тогава е в нелегалност. Към днешно време сериала почва с небивал наниз от случайности, свързани най-вече с появата в живота на нашия главен герой на съседката му, буквално врата с/у врата живеят в блок, и двете и малки деца близнаци-момиче и момче. До преди сериала  Laughing е нямало контакт м/у съседите но сега изведнъж стой и гледай.
Героя на Сон Хо Джун е изпълнител на място, в Корея, на организацията която е разследвана и замесена в главния казус преди години. Под прикритие на фирма търгуваща с чанти. Иначе организацията е свързана с търговия на оръжия, вкл. биотакива. Героя на Сон Хо Джун  има роля на лобист подкупващ лица в държавната администряция от които зависят този род държавни поръчки. Разбра се в последния излъчен епизод че героя е бил с друга самоличност преди това-име, лице. Фирмата-прикритие не единствената "връзка" на "лошите" на място. Имат и сътрудници на най-високо ниво в държавната тайна служба. Въобще сериозна мрежа  Mr. Green. Същите тези сътрудници са и най-силно издирващите -на всяка цена, приличат ми на контрольорите в софийския градски транспорт- кучета хрътки  Peace, нашия главен герой. До степен че в последната серия го "сгащиха" на един мост със сумати подкрепление и пистолети и сие пък той им скочи под носа във водата  Mr. Green.
Та тази скица - героя на Сон Хо Джун си работеше "мирно и тихо" с неговите чанти до момента в който съдбата не го срешна с ГГ или по-точно  когато  неговата дясна ръка- човекът за мокрите поръчки,  ликвидира мъжа на ГГ. Това се случи когато този съпруг съвсем без да иска , ама съвсем случайно, стана свидетел как "дясната ръка" уби в един подземен паркинг държавен служител , който отказваше подкупа на тази "черна организация". Съпруга в шок но съобрази че трябва да бяга от мястото на престъплението но убиеца го проследи до блока , където живее и нашия главен герой, врата с/у врата, и го уби.
За да е накратко от тук нататък само ще нахвърлям същесвените моменти . Главния герой разбра постепенно всичко за убийството на съседа си, кой го стори, кои са зад него. Стана детегледач за съседката си. Тя по голяма случайност, без той да знае, започна работа като секретар на героя на  Сон Хо Джун, т.е. за хората които убиха съпруга ѝ. Разбира се тя нищо за никой не знае. От тук и "сложната" личност на тоз герой. Главорез от всякъде но от съжаление нае жената , която той/неговите хора оставиха вдовиця с 2 малки деца. Интересните взаимодействия м/у него и тя не са едно и две- от секретарка, тя стана любопитна такава, стигна се до нейно първо отвличане, пълна комедия, после я уволни, после я търсеше и ѝ правеше оферти да се върне на работа, към момента пак я отвлече но този път на сериозно, защото ножа опря до собственото му гърло. Сега вече той е бита карта и "неговите хора" самите те го търсят да го ликвидират защото този герой бе изцяло разкрит от "добрите" в  държавния спец отдел.
Та в общи линии туй е за този нееднозначен и още не напълно ясен герой на   Сон Хо Джун. В момента е в немилост отвсякъде - и добрите и лошите са по петите му. Голяма загуба ще е ако го затрият и то още сега, ако не се лъжа сериала е само до средата. До тук е най-интересния ми герой заедно с този на Kang Ki-Young. Той пък е друга група герои- съседите на ГГ и по-точно родители чиито деца пътуват заедно към училище, заедно ги посрещат и изпащат и покрай това взаимодействията им с нашия главен герой-детегледач. Тази линия е пълна пародия-комедия. Комедийната половина ме  Joy, за пародията отговаря мишока.
Егати и краткото писание  Thinking. Улях се.  Embarassed Rolling Eyes
Ха, вярно 2в1  Hug. Преди като гледах списъка нещо не ми прозвуча познато това заглавие. Почти не помня подробности но там май имаше пак нееднозначно "лоша" роля Сон Хо Джун  newsm78.

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 12:31 от Шошулчо

# 414
  • DE
Когато се появи серия на "Fights Break Sphere" си пускам да се повеселя. Много ми харесва, но ме е яд че се превежда бавничко, е все пак го започнаха де. Не разбирам китайците защо си дублират толкова сериали при положение, че има наличие на китайски субтитри  Thinking чак пък толкова да не могат да докарат правилна дикция актьорите силно ме съмнява, а аз обичам да слушам гласа на актьорите. Когато гледам вечер късно гледам почти без звук, защото обикновенно ММ спи до мен  Grinning а не ми се слагат слушалки в леглото, но снощи исках да послушам гласа на Барон и останах неприятно разочарована, че е дублиран Tired Съмняваше ме в началото, че няма да му легне ролята на учител, но той е такъв образ, че отново се влюбих  Heart Eyes Много ме радва връзката учител-ученик страшни сладури са и двамата, а младия актьор е великолепен, толкова естествено играе.

И докато се наслаждавах на старички корейски изпълнения попаднах на нещо за Шоши.

Тя да си избере черния или белия  Grinning

# 415
Шо, значи накратко - корейска криминална трагикомедия с низ от "чисти случайности" в огромен град като Сеул. Познато и досадно.
Арасо, арасо. Камсамида. Ще прехвърля само някои сцени с Хо Джун. Повече не.

Петък е. Tunnel 2. Иска ми се, ама няма.

# 416
  • MJF
Прехвърли и някак си изтърпи актрисата играеща ГГ. За твой "късмет" въпросния герой в повечето време с нея взаимодейства. Ако не беше хландокръвен дзвер щях да го обявя за симпатичен шемет  Mr. Green. Иди кажи че цялото нещо не е пародия  Whistling.

# 417
  • София
Жалко че не щеш да се жертваш и да погледнеш сега. Направо е  Joy как играе меко казано диване , да не използвам други думи, обаче с такъв маниер , че просто гледам с наслада вместо да се  newsm43.

Миии, освен да се жертвам, но с голямо превъртане и да спирам само на сцените на Сон Хо Джун.
Аз и главната не я дишам, така че не се учудвам. Актрисата е подбрана за образа, 'щото си й идва отвътре. Натурално. Кифленско. Влудяващо.
Я, разкажи накратко каква е историята, за да схвана. Какъв точно е героят на Сон Хо Джун?
Главната си пасва идеално за образа - нагла и любопитна.Не мога да си представя другата в тази роля( тази от Тунел, чийто годеник загина в катастрофа) http://doramatv.ru/list/person/lee_yoo_young__1989_ Или http://doramatv.ru/list/person/yoo_in_na. на които първо е била предложена ролята.

# 418
Шо, това ще е прецедент в моята история на гледане на корейско.
Нито главният герой харесвам (меко казано), нито главната, нито историята, но пък да взема да се жертвам заради второстепенният герой, защото само него харесвам от целия каст.

Тайна, тя тази от Тунел, дъщерята на Че Джин Хьок, не съм я виждала още в кифленска роля, защото има само два сериала. Не съм гледала втория й с любимият ми хлебар Ким Так Гу, а тя там му партнираше. Та не я знам какви ги е вършила и дали ги умее и кифленските образи.
А тази в Териус-а, само като я видях в откъса с Хо Джун и ми настръхна косата.

# 419
Тунел има продължение ли? Нали детектива се върна в своето си време - пак ли ще пътешества??

Общи условия

Активация на акаунт