Магията на изтока - тема 55

• 52 126
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Градинката ни не е голяма, повечето е цветя, но тях ги "командва" свекито. Аз отговарям за косенето на тревата. Листата ги събирам и тях с косачката. По-лесно ми е. 
Скрит текст:
Дюля имаме на село. Мама прави желе и сладко от тях, и няколко компота за нея си, че ние не го обичаме. Аз от няколко години почти спрях да правя сладка. Замразявам си плодове и като ми дотрябва сладко си правя набързо в тигана. За десетина минути имам купичка прясно сварено сладко.

# 436
Днешният рожденик Кен Уатанабе

# 437
Този сериал ми стана интересен след първите два епизода, дори не превъртам и много кадрите с Джи Сопа.
На шести съм вече, но спрях, че като ги видя Quiznos-сандвичите и огладнявам. Голяма реклама им правят (спонсори са), във всеки епизод са в заведението. Видях, че в Сеул са има шест ресторанта от тази американска верига.
В Европа - няма от тях, само на Брекзитнатият Албион.

Сон Хо Джун е с герой душичка. Като дойде Джи Соп с колата и нахвърля охраната, а после като излязоха двамата от хангара, хаха, ох, много се смях на тази сцена.
Джи Соп с колата, когато паркира и излезе от нея - ми напомни на култовата сцена от Goblin.

# 438
Хайде, Шо, мятай се - епизод 2 на Ветеринарната клиника с превод.
Много са бързи фенките на Араши. Браво. В петък късно вечерта го излъчват в Япония, а в неделя вече и с английски букви.

Изгледах излезлите осем епизода на Териус Джи Соп.
Еххх, сега ще го мисля до сряда. Той е корейски авенджър и ще се спаси по някакъв чудодеен начин. Няма начин.

# 439
Шо, препоръчвам Dai Renai.
Това е едно от малкото заглавия тази есен от японците, които си струва да се гледат, а и има превод на английски.
Не е лека темата, но не е представена и трагично, напротив. Познаваш този тип японски human-драми.

Много грим, много. Не ми харесват, освен Бекс и Джонг Ин. Прекалили са този път и с цялата high speed-идея за завръщането. Не съм очарована, но се радвам, че все пак ги пускат след година и половина. За последно ще им е в този състав.

# 440
Един от всичките изпълнители от BTS -  Kim Nam-joon или RM с нова песен и феновете не спирали да плачат следкато я чуят - така пише тук

# 441
  • MJF
Значи се събраха текущи зрители на Териус.  Simple Smile
Kim Ji-Suk  общевам да го видя в идния му сериал. Тази скица , поне като прочетох ролята,  може и да се наиграе. Сега сценариста да внимава поне по отношение на неговия герой. Ей на , скромни са ми изискванията, останалото мишока ще "обира".
Ще прочета за Mayu Matsuoka.
 Hug  за линка  ветеринаря 2. Следва.
Dai Renai забелязах миналата седмица че ми е качено в раздела японски сериали но още не бях стигнала да отворя да видя за какво иде реч. Ок, сега наготово, значи го мятам и него в текущия ред.
От кънки и сие нищо на фронта не съм гледала миналите дни.

# 442
Heart Surgeons
Кастът ви е много добре познат. Съмнения за качеството на игра едва ли някоя от вас има. Сюжетът е обичаен. Наред с медицината и проблемите около нея са и борбата за власт, въздесъщите предразсъдъци на ниво авторитетни и не до там университети, произход, способности и липсата на такива, човещина и т.н. Няма кой знае какви изненади, но като цяло сериалът е приличен като за жанра си.

# 443
  • София
Един от всичките изпълнители от BTS -  Kim Nam-joon или RM с нова песен и феновете не спирали да плачат следкато я чуят - така пише тук

Ех, викам си поне една тяхна песен ще чуя, то пък никой не пее.Иначе този, който е написал текста спешно му трябва помощ, преди да е направил глупост.

# 444
Най-после официален трейлър на новия корейски филм Swing Kids.
Впечатлена съм, направен е точно в духа на американските филми от 50-60 години на XX век. Вкарали са наистина много суинг. Браво. Изпипали са го, а Кьонг Су е влязъл в роля. Няколко месецa снима този филм и помня, че имаше голяма подготовка, уроци и пр.
Няма точна дата, но премиерата се очаква да е през декември.
И е хубаво, че този път са взели истински амаерикански актьори за ролите, а не да гледаме поредния абсурд с наемането на актьори, които говорят английски със силен акцент и се чудиш какво за бога е това.

Снощи, тъпото SBS, заради тъпият бейзболен мач, който не завърши навреме - отложиха излъчването на 7-ми епизод на Where Stars Land и дори няма днес да излъчат двата епизода един след друг, а ще го оставят за другата седмица?!?!

100 Days My Prince - епизод 13
Какво превъртане му направих. На три епизода сме преди финала, а все така заспало, протяжно, без никакво развитие в историята. Толкова разтеглен този исторически сериал, такова губене на време, а всичко биха могли да съберат в 10 епизода по 40 минути, а не в 16 по 80 минути. Скука.
tvN да се откажат от правенето на исторически сериали.

# 445
Еее, най-после в 14-ти епизод на 100 Days My Prince действие точно като за исторически сериал.
Първите два-три епизода бяха така и явно сега са оставили всичко за последните три. Останалото беше в огромната част филър.

Скрит текст:
Екшън, действие, отмъщение - това се искаше. Принцът възвърна изцяло паметта си и си спомни всичко, включително и за бебето. Алелуя.

2в1, нашият човек е още жив. От промото обаче се видя и друго, което не ми дава големи надежди за героя, но все пак вярвам, че ще го пощадят на финала.
Предлагам - принцесата да роди и да умре след раждането, а той да вземе детето (което съм абсолютно сигурна, че ще е момиче) и да избяга далеч. Трябва и той да бъде щастлив, поне малко.

# 446
Where Stars Land a.k.a Incheon Airport - епизод 7

Все едно първите шест епизода гледах един сериал, а сега друг. В началото екшън, различни случаи на летище Инчон, а сега - любовна мъка.
Ох, довършват ме тези корейци.

Тайна, вече е 24-ти октомври, та...
Честит рожден ден! Жива и здрава. Всичко най-добро ти пожелавам.
Ето Джонг Ин. Помня, че го харесваш. Това е преди почти седем години, но няма значение. Хубавото си е хубаво. Не, че си го хваля, де, но е така. Самата истина. Най-добрият.

Отивам да спя, че се издразних на днешния епизод на Летището. Айййшшш.

# 447
  • София

Тайна, вече е 24-ти октомври, та...
Честит рожден ден! Жива и здрава. Всичко най-добро ти пожелавам.
Ето Джонг Ин. Помня, че го харесваш. Това е преди почти седем години, но няма значение. Хубавото си е хубаво. Не, че си го хваля, де, но е така. Самата истина. Най-добрият.

Росс, благодаря ти  bouquet ! Знаех,че ще се сетиш! Аз все викам ще си трая, но ти не ме забравяш!Сладък, сладък Кай.Все ми е в главата, колко млад загуби баща си, но продължи да снима и да участва в концерти.А какво му е на душата, само той си знае.

# 448
  • София
Аз  заради руския сериал, който загледах, 40 серии, даже втория сезон започнах, та бях изостанала с корейските, и днес цял ден наваксвам.Изгледах Играча,  Играта на криеница, Стая номер 9,сега ще изгледам и Вътрешната красота. И един японски, за медицински сестри ме чака, ма все не стигам до него.

# 449
  • BG
Тайна, честит рожден ден и от мен, бъди здрава и много щастлива!
Напоследък съм на вълна доглеждена на стари започнати и зарязани сериали. След като свърших с New Tales of Gisaeng сега съм на My husband got a family. После ще видя докъде са стигнали стартиралите наскоро сериали, които мислех да погледна.
Tuon, за кой вампирски сериал си искала да ме питаш, тази сутрин прочетох последните стр., че нямах време напоследък и видях поста ти.
Аз, за разлика от rossonera, много се радвам на новите тийзърни снимки на моите хора, ако не друго, поне ще ги видя на мотори, така, както  винаги съм искала да видя всички мои любимци-- с кожени якета и леко небрежни прически.
Вече не може да се използва старата версия, което е ужасно. Въобще не мога да разбера как се слагат изображения с тази.

Общи условия

Активация на акаунт