Какво ще купя отново?

• 105 086
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Цитат на: basila 
Ядем доста нудълси у дома, но не всички са вкусни, купувам редовно "Choice" и "IndoMie".
Скрит текст:
Пристрастили сте се.

# 196
Е, чак пристрастяване, не мисля. Но са любимата бърза вечеря на дъщеря ми. Стават за 7 минути в микровълнова, отстрани яйце, месо или кашкавал, пресни зеленчуци и е перфектната вечеря. Wink

# 197
  • София
Ядките на ROIS са най-добри според мен (. Дюнерите и сандвичите на Мимас също. Нутелата от италианския магазин на Аксаков. Шкембе-чорбата в ресторант Славяни.
Обувките от тази марка:
https://www.fitflop.com/eu/en/
Тези вафли(изчезнаха)
https://www.germanshop24.com/sweets/chocolate/milka-nussini-hazelnut-single-bar/

каква е тази нутела и какъв е съставът?
иначе купешки дюнери, сандвичи и милка в съчетание с "добро" нещо не мога да го възприема...

Нутелата - уж същата, но някак различна Sad

И на мене ми е интересно съставът от етикета какъв е ?

# 198
  • Пазарджик
Можеш да ги замениш с оризови спагети. Поливаш ги с вряла вода и докато нарежеш яйцето и шунката са готови. Пускат ги в лидъл и в била ги има. По-здравословни са в пъти от инстантните, а и на вкус са по-добри.

# 199
  • София
филе от HIT

# 200
Да похваля белина Belex от Лидл - страхотно чисти, така се вдъхнових, че за два дни почти изхабих шишето. Още едно-две намазвания и всички петънца по фугите в банята ще изчезнат.

# 201
Молив за очи на Revlon, и да се запиша за темата.

# 202
Вакуумиран кашкавал "Ведраре", сурово мляко и масло "Нашенско".

# 203
Киселото мляко на Ведраре, напоследък само него купуваме вкъщи.

# 204
  • София
 Квасен ръчен хляб от серията Моят хляб. Истински и много вкусен, разбира се ако обичате хляб с квас, заради специфичния вкус. Аз лично купувам от този с ръж, но съм пробвала и другите. Уникални са.

# 205
Може ли да ми препоръчате марка хубав чеснов сос? (освен Heinz)

# 206
В Кауфланд има в пластмасови бутилки,за 2 и нещо,но не помня марката да му се не види!
На ДЕНИТО също е хубав,мисля че беше в кутийка,а не бутилка.
В Берьозка май също има.

# 207
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Лидл-ските - Каниа. Всички сосове са им хубави. Този го изядохме на 1 вечера целият. Страшно ни хареса.

# 208
Лидл-ските - Каниа. Всички сосове са им хубави. Този го изядохме на 1 вечера целият. Страшно ни хареса.
Благодаря!

# 209

а като състав как са? чеснов сос пък е много лесно да се спретне.

Общи условия

Активация на акаунт