Азиатска козметика и грим 4

• 54 956
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Падовете са си киселина. Мисля, че след тоник с ниско РН или ако измиващия продукт е с ниско РН може и след тоник first treatment. И след падовете 15-30 Мин не се слага нищо отгоре. После се продължава с останалите стъпки без да се изчаква между тях.

# 676
Аз ги ползвам след тоника през 2-3 ден, защото ползвам и вит. Ц.
Тази сплаш маска с мед и цитруси да ви кажа я ползвам директно като Зари65 от шишето като сипвам на тампон за грим и хубаво ги напоявам и  минавам като нулева стъпка. Има много приятен освежаваш ефект, но и моето мнение съвпада с нейното, че ако не беше намалено не си струва парите, хубава е, ама не е нещо уау.

# 677
Червените падове на COSRX кога се ползват - след измиване, вместо тоник?
Сините падове са хидратиращи с прополис и могат да се използват вместо тоник, червените падове са ексфолиращи с киселина -ползват се веднага след измиването или след нанасянето на тоник с ниско pH.

И като заговорихме за ет.масла да похваля маската с чаено дърво но Mediheal. Успокоява и в същото време хидратира, не е лепкава, есенцията е точно колкото трябва, а самата основа приляга идеално. Според мен ще е подходяща и за мазна/комбинирана кожа.
Скрит текст:

# 678
Виола -както винаги много полезно инфо. Flowers Hibiscus
Аз знам че етер.масла се използват като консерванти, ако обърнеш внимание на различните формули,ще видиш че винаги присъстват или парабени,или феноксиетанол или етер.масла.
Знам че има доста хора като мен с непоносимост към определени етер.масла, затова и на прехваленият тонер на Klairs му направиха версия без масла.Ако бръкнеш по ревютата,ще видиш че са 50 на 50 положит.срещу отрицат.

Затова е мн.важно човек да си познава кожата,но за съжаление единственият вариант е чрез проба-грешка, което струва време и пари.

Елария -да не стане грешка с очакванията за центела ампулата.За мен е хубав продукт,но пак казвам-действието е доста фино,не е продукт за самостоятелно ползване.

Сега да ви предупредя да не пазарувате от http://www.sehoonyolomall.com/
Поръчката ми е от 24.09
изпратена уж на 26.09.
днес си я взех от пощата-с печат от 05.10 от Корея-тогава е пусната в действителност
и от 2 продукта-единият липсва.Сложили са ми бележка ,че не могли да го изпратят и дали още съм го искала или съм си искала парите.
Е, трябваше ли да чакам 1 месец,като можеха да ме попитат по имейла отдавна ?
Супер некоректно ми се вижда.Отделно на сайта пише че дават и тракинг, а на мен не благоволиха да ми изпратят и не ми отговарят на съобщенията.
Какво да ги правя тези според вас?

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 21:02 от michelle_ma_bell

# 679
Miсhelle ако трябва пак 1мес да ги чакаш, за да получиш продукта ...

# 680
Няма как да ги чакам още 1 месец-още сутринта ги насолих пред paypal.Така са ми вдигнали кръвното ....

Зари Мелано СС го има и в yesstyle.

# 681
Няма как да ги чакам още 1 месец-още сутринта ги насолих пред paypal.Така са ми вдигнали кръвното ....

Зари Мелано СС го има и в yesstyle.
Правилно.
Аз гледам този серум  https://www.yesstyle.com/en/some-by-mi-aha-bha-pha-30-days-mirac … ml/pid.1068339119  и му се чудя, тези дни пак ще пускам поръчка от yesstyle. Чакам още 3 продукта като имам от
Pyunkang Yul - Essence Toner Mini 30ml 2бр.

# 682
Аз гледам този серум  https://www.yesstyle.com/en/some-by-mi-aha-bha-pha-30-days-mirac … ml/pid.1068339119  и му се чудя, тези дни пак ще пускам поръчка от yesstyle. Чакам още 3 продукта като имам от
Той е с доста киселини,не съм виждала много мнения за него защото е нов.
Pyunkang Yul е хидратиращ.Различни са.

# 683
Той е с доста киселини,не съм виждала много мнения за него защото е нов.
Pyunkang Yul е хидратиращ.Различни са.
Да, различни са. Ще го мисля май нямам нужда от толкова киселини.
В момента намаления на  Haba Labo, OXY, Acnes, Rohto Eye Drops, Mentholatum, Lipice and Sunplay
 https://www.yesstyle.com/en/mentholatum/list.html/bpt.299_bid.311904

# 684
В момента намаления на  Haba Labo, OXY, Acnes, Rohto Eye Drops, Mentholatum, Lipice and Sunplay
 https://www.yesstyle.com/en/mentholatum/list.html/bpt.299_bid.311904

Момичета, извинявайте, но отдавна ви чета и наистина не разбирам каква е причината да пазарувате от този сайт?
Цените там са бомбастични, да вземем примерно хитовият продукт:

https://www.yesstyle.com/en/mentholatum-hada-labo-goku-jyun-prem … ml/pid.1054928055

Наистина ли редовната цена извън цитираната промоция 60 % в момента е 36.90 долара?
В японските супери този продукт се намира за 10-12 лева, на едро сигурно е доста под тази цена...
37 долара са много, много пари за този продукт на редовна цена, тъй като нормалната постоянна цена на този продукт от японски магазини в Ибей е по-ниска дори от "намалената" е момента.
На мен ми изглежда тип българско намаление - магазинът вдига цената до небесата и после я намаля до нормалната й цена с етикет "намалено на 60 %"...Frowning

# 685
Наистина ли редовната цена извън цитираната промоция 60 % в момента е 36.90 долара?
Не.

Те рядко имат сериозни намаления-обикнов.между 10-30 %.
Но ако си член-имаш допълнителни отстъпки-Виола писа напред.
Отделно над определена сума често имат кодове за допълнит.отстъпки.
Всяка пратка е с реален тракинг.
На мен лично ми е по-удобно накуп да поръчам,не ровя за всеки търговец отделно, за рейтинг и условия ....

# 686

Момичета, извинявайте, но отдавна ви чета и наистина не разбирам каква е причината да пазарувате от този сайт? Цените там са бомбастични
И на мен цените на повечето продукти са ми много завишени и рядко пазарувам от Yеsstyle , но има някои марки, които са на прилични цени или ако са с намаление  и с безплатната доставка тотала е същия като от сайт с много ниски цени+огромна доставка, а има проследяване на пратката плюс сигурността на голям търговец.
Никога не гледам обявените "редовни" цени и проценти намаление, защото са абсолютна измама. Интересува ме само крайната стойност и доколко тя ме устройва, и обикновено сравнявам с обявената средна цена в ибей.

До преди малко си играх с поръчката на 3 продукта от една марка като сравнявах тотала в количката между Roserose, Rubyruby, Yesstyle и ebay. Понеже някои от нещата бяха намалени в сайтовете, но пък са по-тежки, в розата излезе към 51долара (40 продукти+11 доставка), ибей  около 50 долара, Yesstyle- 45долара (с 20% обявено намаление на марката плюс 10% gold member discount), в Rubyruby тотала е 43$ ( 41продукти + 2$ доставка). И друг път сам сравнянала и, като изключим някакви големи намаления от типа mega deal, clearance или цяла марка за по 9.99, обикновено реалната разликата в цената между различните сайтове е по около 2-3 долара на артикул.

TeAdoRa,  има доста видеа вече за Some by mi включително и при рускините. Със сигурност са коментирали и серума освен тоника.

# 687
Пазарувам от jolse и yesstyle като във втория съм gold member и  Hada Labo Goku-Jyun Premium Hyaluronic Acid Lotioкупих на цена 13долара. Продуктите винаги са ми намалени, е не с 10дол. надолу но цените са горе долу като в jolse.Има и в двата сайта много промоции всяка седмица ми излизат на приложението, плюс това yesstyle го имам за сигурен сайт и не се притеснявам от това дали ще доставят нещо или ще ми вземат парите без нищо.Чела съм много добри отзиви са сайта и как бизнес политиката на собственика.

В сайта https://beautynetkorea.com/category/hot-deal/407/?page=2 има шоково намаление на ELIZAVECCA, определено тук ще се възползвам отново от ХК на марката, просто съм влюбена в тази ХК.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 07:37 от Анонимен

# 688
  • Бургас

Елария, Soonjung pH5.5 Relief Toner е като водичка да. Сподели ако си намериш нещо подходящо за мазна кожа. Моята е смесена и аз си ползвам европейска козметика още. Повече измиващи и тоници си харесвам от корейската. Между другото  съм много доволна от дълбокопочистващото олио на DHC, което мисля е японско.

При мен разковничето за справяне с мазната кожа се оказа комбинацията от слънцезащитния на Inissfree и матираща пудра на Cosrx, никога гримът ми не е изглаждал чудесно в края на деня, а вчера дори не ми се искаше да го свалям. Разбира се основна заслуга според мен има и повишената хидратация на кожата, благодарение на корейските продукти. Изобщо откакто ползвам азиатска козметика и спазвам техните стъпки за грижа,  кожата ми се промени коренно - преди беше мазна и дехидратирана, и грим повече от 3-4 часа не можех да задържа без корекции, въпреки, че ползвах само продукти от висок клас.  Сега е свежа и сияе и сякаш не се и омазнява толкова. Имам още няколко неща от европейски марки и след тях ще премина изцяло на азиатски.
Много съм благодарна на всички в темата, за отзивчивостта и споделянето.  bouquet Помощта ви е изключително полезна.
Момичета, знам, че правилата на темата изискват да не се коментират ВВ кремове, и че си има отделна тема за тях, но в нея потребителите не са така добре запознати с азиатските марки и се коментират основно европейски. Дали не може да се помисли за промяна в тази насока или пък за отделна тема за корейски ВВ кремове? Аз поръчах на сляпо някои неща, но от три поръчки няма попадение, въпреки, че чета отзиви и ревюта. Сега пак чакам един на Елизавека и се надявам този път да съм уцелила.

# 689
Не мисля, че е забранено да се коментират в темата корейските бб-кремове. Все пак са азиатска козметика. Продуктите на Балеа например ги коментират както в темата за евтини продукти, така и в темата за магазините ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт