ама Нур сме я пропуснали
тя вярно, че спинкаше през глава, ама Клара поне да бяхме хванали на някоя снимка...ама айде на другите апаратчета може да не е убягнала
тя вярно, че спинкаше през глава, ама Клара поне да бяхме хванали на някоя снимка...ама айде на другите апаратчета може да не е убягнала
какво да се прави- всеки си има приоритети. ако ви е любопитно, качила съм снимките в www.snimka.bg, албумът е vipusk 1996- bastiliata, няма парола. ето и линк http://www.snimka.bg/album.php?album_id=42734
...явно Емата не можа да си отспи добре на срещата та като се прибрахме му дремнахме ... после не ясно защо беше недоволна и мрънлива
... наистина добр ече седнахме на кафето защото си поваля ама ние не му се дадохме на времето де
а после и ние точно изчислихме кога да си тръгнем и да ни хване поредната порция дъжд в подлеза ама там си беше жив митинг и беше интересно на Емата да гледа дъжда ... абе изобщо много готино мина .... и сега една ИзненадААА не мога да сваля снимките
ще го утрепам фотоапарата за пореден път ми прави тоя номер ама като го занесохме преди в сервиза и взе че от раз проработи в ръцете на техника но ние му обяснихме какъв е проблема и той предположи че може да е от картата която я бяхме свалили
абе късмет и сега пак тоя номер ... но снимките са станали много сладки - това беше за успокоение и ще ги пусна като го оправим
... айде до после че да папаме таратор с куФтаци
а за Нур нямам думи, ще я номинирам за най-завиващо се бебе 
прибрали сме ви я, не сте я загубили, ама не знам кога ще се срещнем да ви я върна

,ама се затрудних/.То заради бретона било
Просто винаги този тел е на вибрации заради малкия...Ама и аз в 11:30 още съм спяла така или иначе...