НОЕМВРИйчето може вече и да скача, а майка му започва да откача

• 13 174
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • Gabrowo->Sofia
ето ги снимките от нашето фото http://www.snimka.bg/album.php?album_id=42751
ама Нур сме я пропуснали  Sad тя вярно, че спинкаше през глава, ама Клара поне да бяхме хванали на някоя снимка...ама айде на другите апаратчета може да не е убягнала

# 121
дано това лято да не е като миналото- дъжд, дъжд, дъжд. ужас. така ме е яд днес за срещата. а и тия синоптици до последно все си менят прогнозите.
да ви разкажа за снощната среща на випуска. беше много интересно да ги видя след толкова години. общо взето всички бяха натежали, но ги познах от раз. равносметката на бебетата- три бебета си имаме, само аз съм мама от жените обаче (може ли тук да се похваля нескромно- въпреки че съм вече мама, съм най-слабата  в отбора  Embarassed) . иначе кейти вече скара двама татковци на двама момци  Mr. Green не можаха да си я поделят. не че аз я давам де. стоях само час и половина, защото пак не се разбрахме с тъпата помпа и трябваше да си тръгна рано-рано. после те са ходили и по нощен живот. аз си люшках бебето  Tired какво да се прави- всеки си има приоритети. ако ви е любопитно, качила съм снимките в www.snimka.bg, албумът е vipusk 1996- bastiliata, няма парола. ето и линк http://www.snimka.bg/album.php?album_id=42734
поне си подновихме контактите и само чакам да спра с това кърмене и да отвържа  Mr. Green
да ви питам- вашите мъници повръщат ли между храненията. кейти току върне по малко и целите дрешки стават в петна. 

Последна редакция: нд, 11 юни 2006, 18:05 от ukadreams

# 122
  • София
Майче, я виж Калина как се е заплеснала по Филков. hahaha

# 123
  • София-там нейде в западната част
привет и от мен  Hug ...явно Емата не можа да си отспи добре на срещата та като се прибрахме му дремнахме ... после не ясно защо беше недоволна и мрънлива  Tired
та така за срещата много приятно мина и всеки път си повтарям че трябва по-често да се събираме ама ... поразходихме се,кои похапнаха пюрета кои спаха абе изобщо всички бебоци са много сладки и пораснали и всяко си имама номерата вече  Wink Sunglasses ... наистина добр ече седнахме на кафето защото си поваля ама ние не му се дадохме на времето де  Laughing ... да с диди бяхме на-напористи и останахме последни да си дърдорим с татковците  Grinning а после и ние точно изчислихме кога да си тръгнем и да ни хване поредната порция дъжд в подлеза ама там си беше жив митинг и беше интересно на Емата да гледа дъжда ... абе изобщо много готино мина .... и сега една ИзненадААА не мога да сваля снимките  #2gunfire #2gunfire ще го утрепам фотоапарата за пореден път ми прави тоя номер ама като го занесохме преди в сервиза и взе че от раз проработи в ръцете на техника но ние му обяснихме какъв е проблема и той предположи че може да е от картата която я бяхме свалили  Tired абе късмет и сега пак тоя номер ... но снимките са станали много сладки - това беше за успокоение и ще ги пусна като го оправим
юка по снимките си личи че сте изкарали добре - хубави са тея срещи за да не се забравяме и да си припомняме готините моменти от тогава въпреки че ние на 10- та година не се събирахме
П.С. басейна е много як ... ама и бая надуване падна  Joy ... айде до после че да папаме таратор с куФтаци  Grinning

# 124
ууу, браво. Все едно и аз съм била с вас, а не на плажа  Mr. Green
досега гледах снимки и не мога да не отбележа какви коси вадят тези момичета, а петра даже си е много сладка, майче, да не съм видяла повече да се оплачеш нещо от нея, а деситка видимо се вталява, дидди също една слабичка изглежда, пу-пу, а майчето е с готина пола, а Калинка гледа много внимателно и умно, а Ружа не можах добре да разгледам, а с Били какво стана, що не дойде?

а я ме светнете, на четвъртата снимка има една мама с триколка - не е от нашите, нали?

юка, много хубави съученици имаш, мдаааа...... от моя гледна точка са млади и апетитни. За съученичките нямам какво да кажа - има няколко тьотки, има и добре изглеждащи.

Ние тази година правим 15 години от завършването. Никога досега не сме се събирали. Ще взема накрая да ги организирам, тъй и тъй съм в Бургас.

# 125
  • София
Абе Тити, това е Клара. Ах Диди как ни заблуди, че я няма на снимките. И аз сега забелязах. Чакай пак да видя, но е тя.

Тя е и бебето се е завило през глава.

# 126
  • София
    Здравейте и от нас!
Срещата беше многооооо хубава и ние искаме пак Laughing
Ама другият път да сме повече , че сега бяхме в намален състав.Бебовците са много хубави и бяха много послушни всичките.
Снимки ние нямаме, че не носехме фото.
И нас не ни валя много дъжд докато се прибираме, но за сметка на това един бесен шофьор ни окъпа целите като мина покрай нас с колата.
Тити ами аз предлагам на живо да ме огледаш по-добре Mr. GreenКато се върнете на някоя срещичка.
Явно и Александра не е могла да си отспи на срещата, защото и ние поспахме като се прибрахме.
Деси дано да оправите скоро фотото, че да видим и от вас снимки, че аз вече се канех да наддавам Mr. Green

# 127
ееее, ми да. Ама тя си е променила косата, пък и не съм я виждала по вталена тениска, пък и в сянка ми идва, сори. Ето, че и Клара има на снимките Simple Smile а за Нур нямам думи, ще я номинирам за най-завиващо се бебе Simple Smile
Ружа,  с удоволствие, но като гледам, по-скоро морски срещи ще заформям...с бургазлийки и с когото идва насам. А за оглеждането - хихи Simple Smile

# 128
  • Gabrowo->Sofia
ех, голяма съм блейка, вярно Клара и Нур ги има...е сега аз вече внесох смут Embarassed
Елена, на Калинка дрънкалката за количка остана да си допие бирата с нас  Wink прибрали сме ви я, не сте я загубили, ама не знам кога ще се срещнем да ви я върна
ууу, браво. Все едно и аз съм била с вас, а не на плажа  Mr. Green
това за плажа все едно не съм го прочела  Simple Smile

# 129
м да има ме цяла целеничка от моето фото нищо качествено не съм искарала ама ще ги кача после 1-2 снимки са май
тити за морето да не споменаваш че така ми се ходи и туко виж съм забегнала и аз на там  Grinning
моето диване явно добре си е поспало а после като имам работа не ще и до сега не е спала а само ми мрънкосва и аз съм станала като цирков клоун по забъвленията днес,сега се умълчи и какво да видя пак си е намерила някоя връзка на играчка така прави и с етикетите на играчките много и харесват и се спотайва и ги смуче
след малко ще ходим на баня и ще спи надявам се
хайде другия пън при на среща при нашите градинки и паркчета

# 130
аз пък изпуснах срещата и много ме е яд.Много са сладки всички бебоци много са порастнали.
Хайде другият път да се надяваме че ще е по-скоро
Юка-много ти е добре новата визия,харесваш ми с бретон,не съжалявай

# 131
  • София
Аз се чудех защо не можах да я позная Юка по снимките/познах я де Wink,ама се затрудних/.То заради бретона било Laughing
Забравих да кажа,че новата  прическа на Сердика много ми харесва.

Диди,Ели,съжалявам .Видях чак в 15часа че Ели е звъняла... ooooh!Просто винаги този тел е на вибрации заради малкия...Ама и аз в 11:30 още съм спяла така или иначе...
Но ако бях чула тела,сигурно щяхме да се довлечем до срещата.

Айде лека от мен

# 132
ДУ
тази сутрин сколасах да врътна една пералня, събрах старото пране и прострях новото. сега отивам на тръстиката, че имам един много смотан текст, който трябва и да превеждам. а нещо не мога да се справя, мамка му ooooh!

# 133
  • Sofia
Добро утро мами,

Ей браво,хубави снимки;-)И добре сте си прекарали:-)Е ние следващия път.Днес изпратих каката на зелено училище и най после мога да изчистя къщата.Wink
Да се похваля Йоско прави опити да пълзи,голям цирк е ,защото през цялото време се ядосва и вика:)

# 134
Добро утро!!!
Колко ме е яд - аз пък вчера реших, че среща няма да има, и тъй като така или иначе се бяхме нагиздили и наконтили, отидохме самостоятелно на разходка в Южния парк. Banghead Rage Rage
После с Дирк гледахме снимките и много съжалявахме, а Майче, той съобщи, че според него Филков просто му е сродна душа. Умилено гледаше снимката, където бута количката с Бекс в ръка.
Исайкова, колко съм глупава, аз забравих за другите линкове!!! Embarassed Embarassed EmbarassedМного се извинявам, не е било нарочно!! Сега биха ли ти вършили още работа?
Днес ни идват на гости едни от най-добрите ни приятели от Германия, Сандра и Дидие с бебе Пиер, който е декемврийско ноемврийче. Надявам се да им хареса тук.
Хайде хубав ден на всички и другия път да сме по-организирани за среща!!! Ние предлагаме две свободни места в колата - район Зап. парк, Красна поляна, може и по-далече.

Общи условия

Активация на акаунт