НОЕМВРИйчето може вече и да скача, а майка му започва да откача

• 13 171
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Добро утро мами,

Йоско пак скача цяла нощ.Не стига ,че заспа в 01 часа,ами и се буди през два часа с рев.Не свива крачета,не го боли корем,май пак зъбче се обажда,защото след като го намажа с Дентиникс мирясва.
И аз на Йоско още не съм се карала дори,но с кака му разправийте са постоянни.Много ме ядосва понякога,прави ми инат,спори с мен.отговаря и на наколко пъти изяде по един два шамара.Иначе редовно се цупи,ако нещо не стане като нейното.Simple SmileАбе малки деца малки ядове,големи деца големи ядове!:-)
Хубаво време и приятно изкарване на срещата ви пожелавам:-)) Ние ако може ще се класираме следващия път.Но днес просто абсурд:)Да показвате после снимки:-) Grinning

# 106
  • София-там нейде в западната част
ДУ  Hug много хубава сутрин smile3508 само за срещичкааа  newsm47 може и да превали ама ако е като вчера ще е доста по-късно ... мами какво мислите за срещата ЩЕ ИМА НАЛИ
жмото и бубуто дечицата са ви страхотни ... Виктория-Александра има страхотни къдри и тази снимка е точно за аватара ти , а Филип нямям думи той ще проходи първи така както гледам по снимките лекарката  #2gunfire
сердика не знам що не се харесваш  Thinking сигурно вкусове де ... ама на мен ми харесваш с чупливата коса след то и аз не помня от кога съм с дълга коса тя ми леко чуплива и все искам нещо да променя ама нещо не мога да се престраша  да не заприличам #Silly а много ми се иска нещо по-завъртяно
коте браво на баткото наистина вчера ви е бил двоен празник ... нека със същите успехи да продължава в живота   bouquet

# 107
  • София
ДУ,
днес черпя по слу4ай първата ни годишнина от сватбата Party Party txtloves

newsm38   party023  newsm38   party023  newsm38 - за сладкоядците;)
 и  beer beer3 beer2 Wine Glass beer2 beer3 beer за любителите Wink
на срещтата няма да идваме - ще нагласям режима, че мама да може да погледа беб, а ние с тати да поизлезем следобяд, а и 11 някаде по принципси папаме кашата....айде др път една по-следобедна среща към 3 примерно....  bouquet
на вас приятно изкарване - 6те 4акаме снимки  Hug

# 108
  • София
Ей я тръгвайте за среща, че и на вас шамарчета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 109
  • София
Ей я тръгвайте за среща, че и на вас шамарчета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha Joy hahaha

# 110
ние с клара ще се срещаме квартално. не щем да ни вали дъжд по жълтите павета.

# 111
наш тати не дава на среща. щяло да вали. сигурно е прав. макар че на мен много ми се идваше, макар и с натежала глава.  Tired
елена, той ще идва вторник или сряд към студ.град и ще се уговорим да ти даде билета, споко  Hug пък може и ние с кейти да се намъкнем на разходка до там.

# 112
  • Карлово
абе идете на среща бре, нали трябва снимки да гледам довечера.
Peace

# 113
Ми то остана ли някой за среща? Майче, тъкмо щях да ти предлагам да те вземем с колата, я сериозно сега, ще идва ли някой на срещата, или не?

# 114
  • Gabrowo->Sofia
ми ние тръгваме за срещата,ще чакам поне Елена и Деситка

# 115
  • София
Е,явно се състои срещата в края на краищата.Дано не ги завали.
Жмо,мн е пораснала малката и какви коси наистина имааа..страхотни.Не изглежда в никакъв случай ноемврийче.
Бубу-то и твоя малчо мн пораснал.Май наистина не се спира разбойника.Очите ми ей такива станаха ShockedSimple Smile)Браво!
Аз както се досещате,спах до 11:30-срещата пропуснах.
А какви сънища пак сънувах..... Rolling Eyes
Юка,как мина срещата-бързо разказвай,търпение нямам...  Wink

# 116
е, среща имаше в края на краищата.
юка не дойде. и били не дойде. чакахме до 11.35.
бяхме аз, клара, елена, деситка, ружа, диди. май други нямаше, а? всички бяхме с мъжете си, с изключение на клара, чиито мъж работеше. нашите явно ленивци и затова неделно го даваха. поговорихме, повървяхме, постояхме, хранихме кой с каквото... филков се маймуни като за пред хора. абе хубаво беше. но ние с клара си тръгнахме след 30-тина минути, че петра навън не може да си яде пюрето щото се разсейва. ХАРЕСА МИ Simple Smile
но много 'нерентабилно' ми излиза среща в другия край на града - пътуваме 50 минути из метро и пеша, стоим 30-40 и после пак 50 на връщане. не е гот така. аре другият път тия дето имат коли да се придвижат около тия дето нямат. или поне срещата да е на междинна дестинация - напр. на народния театър - близо и до метро, и до трамвай, и до тролей. 2 часа вървяхме пеша, а подлезите на метрото и на су не са от най-гостоприемните.
снимки от другите ще чакате. аз направих 2-3 само и то само на семейство филкови.
заваля точно когато излизахме от метрото на нашата спирка, т.е. към 13.30. с клара доста точно изчислихме дъжда Simple Smile.

Последна редакция: нд, 11 юни 2006, 15:06 от majceto

# 117
здравейте гледам че майчето доста точно е описала срещата,моята мома спа през цялото време дълбоко и се събуди като си тръгнахме явно коремчето е заскърцало
нас малко ни понамокри дъжда но явно апетита на моята мадама дойде или я е досрамяло  от дружинката днес и за моя изненада хареса плодовото пюре(няколко лъжички се има в предвид)и не правише муцки на отвръщения ,доволна съм дано и утре е така, явно спането и беше само за пред хората и до сега неще да придремне а вече изкривява а до сънчото има още 4 часа явно ще ме ядосва
купих си преди малко и аз басейн с рибки видях и тоя с палмата ама не ми се понрави
качила съм малко снимчици  но не са от срещата

Последна редакция: нд, 11 юни 2006, 18:00 от Клара

# 118
  • Gabrowo->Sofia
даааааааааааа имаше среща, който не успя да дойде само може да съжалява. след като майчето и клара тръгнаха ние се помотахме още малко и заседнахме на биричка и приказки под чадърите на едно кафе. първо имаше идея на пейките, но добре, че вербувахме кафето, щото после и дъжд ни пра....с деситка издържахме най-дълго, но после и най-много ни е валяво (предполагам) докато стигнем до колата аз носех ванката, а такто му ни бутна дъждобрана от количката на главите и то джапа с количката в дъжда. деситка да каже те как са се прибрали  Simple Smile ама ми хареса срещата, много даже и искам пак....
снимки след мако
п.с. исайкова, елена упорито ти звъня да ви вика на среща, ама нечувате нещо

# 119
  • София
Диди, тъкмо и аз щях да разказвам за лудия ни късмет. Как 15 мин преди да завали се тюхкахме че няма свободна пейка, а после бяхме рахат, че се настанихме навреме на сушина. Мъжа ми първо се правеше на скромен, аз ще карам казва. Но после като видя всички как разхвърляха бирите, не издържа. Дъжд не ни валя много. Но се наложи да си ходим и то не заради децата, а заради мен. Дано Боян не ви е отказал от второ дете, а имайте предвид че той беше добър. Може ощеееееее щуротии. Да похваля и малките. Бяха прекрасни бебетата. Послушни, нямам думи. Абе супер беше. Имахме голям късмет -хванахме най-слънчевата част на деня. Скоро пак срещичка. Нали след 15ти ще настава пек.
Ако знаете Александра на мама Ружа каква коса има, за чудо и приказ. Цели две опашки.
Майче, моля те само с най-добри впечатления сме от Филков.  LaughingА Петра -нямам думи, оранжева бузанка.
Нур спа завита през глава, та не видяхме прослувутите сини очи.

Общи условия

Активация на акаунт