НОЕМВРИйчето може вече и да скача, а майка му започва да откача

• 13 164
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
мале колко са пораснали бебоците
жмо много яки снимки какви бузи какви коси и позирате, а бубе то много добре стои изправен малкия сладур пу пу сладурски, и много ми хареса басейна какъв е като гимнастика е искам и аз такъв
сердика косата и преди и след е страхотна сега както пише тити къдравка
юка разбий ги, приятно искарване на срещата
коте браво на ванката представям си каква гордост е това  newsm44
при нас нищо ново
утре дано е хубаво времето поне до към 14 че та бъде приятна срещичката на която ако не вали  до към 10 часа когато мисля да тръгвам ще дойда

# 91
  • София
Клара - то така като чета май само вие сте останали без такъв басейн - купувайте - мн е готин.
а някой има ли с палмичката - мн ми е интересно да видя какво представлява Wink

# 92
и ние имаме, но още не съм го отворила дажe. срам голям...
лека нощ

# 93
лека вечер и от мен

# 94
  • Sofia
bubu_to,ма Филип нали слабичък бил,недохранен:-)Я виж какво жилаво бебе имаш,на крачета стои и как хубаво седи.....пу,пу да не му е уроки!
жмо,кави са тез коси какво е туй чудо:-)))трябва да сканирам някоя снимка на Марина да ви покажа какви пружини имаше тя:-)))Пуи на вас да не ви е уроки:-))
Били,браво на юнака.Един ден може на концерти да ходим:-))
басейн и ние нямаме,ама ще вземем за морето:-)

# 95
привет  Wink
сутринта писах, но се изтри и се ядосах та пиша пак  Wink
почна футболното и са опънали един екран на площада пеят, свиркат, развяват байраци - веселба голяма - показвам ги на Саши - много им се радва а и те му се радват  Wink
ходихме на пазар и после на басеина  Wink водата още е студена затова Саши си има собствен басеин малък, надуваем ,син и много обича да седи вътре и да пляска водата с ръчички.
клара - басеина в който сте пускали Нур колко градуса вода имаше ?
аз пък как и къде успях да настина и сега ме боли отвратително глава.
иначе тук е топло- явно нашите студове са се изнесли при вас, но ще мине бързо и после настава жега  Wink Wink Wink
ту - аз тези ноемврийски теми ги изпуснах - нямах достъп а псоле много ми се бяха събрали - след 4-5 месеца та не ги четох. интересно иначе, хвана ме носталгията по тогавашните дни  Wink но по раждането носталгията няма да ме хване - няма начин!  Wink
по повод на кърменето - и аз щях да имам неприятни проблеми, добре, че касата плаща на акушерка да наблюдава и майката и бебето 10 пъти и после ако има проблеми пак! та жсеки път след прегледите на бебето, на корема ми идваше ред на гърдите и даже правихме нагледно кърмене и масажи (заради ени бучки) та се разминах без температури и подобни. слава богу. като слушам колко е тежко ...

Последна редакция: сб, 10 юни 2006, 22:15 от vivita

# 96
  • София
а espri - тя доки каза , че сега видиш ли като съм почнала да го храня и му дошли силите, та затова почнал да седи Wink още не знае, че се изправя - сигурно пак ще трябва да го връзвам Wink
а днес започна да се държи само с една ръчичка, а с другата да се опитва да хване разни неща, висящи наблизо, след ден -два няма да се очудя ако си застане съвсем без да се държи Simple Smile

# 97
  • София
За нас единственото безопасно място е земята. Много поврътлива е станала. Още не пълзи в истинския смисъл на думата. Но тайно от мен се транспортира на различни места. Премества се неизвестно как. Иначе тя е много стабилна. Седи без да се удря и мята на страни. Сега достига играчки с отдалечени дестинации. И вече стига тези на батко си. Започнаха се първите скандали от типа: Мамоооо, тя ми събори къщата, кажи и да се махне. Днес бяха във фаза и двамата. Мнооого лоши. Дано утре да са по-послушни, защото на срещата може и да има двама набити. Аз не си поплювам. Малката още не яла шамарчета, ама батко и горкия  Embarassed Абе дисциплина си требе. Ще ми се тръшка, до тоалетната не могеш да отидеш. Хайде не на мен тия.
Е лека нощ, че много се разфилософствах.
Да не забравите фотоапаратите утре за срещата.

# 98
  • Карлово
Благодаря ви момичета за пожеланията!
Четох, ама на две бири Embarassed забравих на кой какво да кажа. Гостите по живо по здраво изпратени, мъжа и детето приспани, а аз форумствам. Купона беше на ниво, като на гости в къща с бебе Mr. GreenТихо и спокойно Laughing
Лека нощ!

# 99
добро
и свежо е...

# 100
добро утро
времето е на кантар но май клони към дъжд
вивитке водата като градуси не знам колко е но ми се видя топла то времето беше много горещо та от там и водата се е стоплила и ние се къпахме даже от към сянката на басейна
майче ти какво мислиш за срещата?
малката сега си играе и дядосва от време на време пищи с цяло гърло та сигурно към 11 ще е парцал и ще спи дълбоко

Последна редакция: нд, 11 юни 2006, 07:53 от Клара

# 101
клара - мисля, че ще вали. вече не е свежо, а нагорочено. няма да рискувам. ще ви видя в по-добри времена Simple Smile

# 102
Аз не си поплювам. Малката още не яла шамарчета, ама батко и горкия  Embarassed Абе дисциплина си требе. Ще ми се тръшка, до тоалетната не могеш да отидеш. Хайде не на мен тия.
ей туй нящо си струва в подписа си да го сложа - хем ми отива на натюрела, хем да дразня добрите мамки  Mr. Green

абе идете на среща бре, нали трябва снимки да гледам довечера.

Много да ви се похваля - цяла нощ детето кротко си спало в новото креватче, а мама му кротко - в другата стая. Сутринта станало и си играло, докато мама се наспи и тя.

# 103
Добро утро! Дисциплина - да! Шамарчета - не! Много рядко, но все пак се е случвало майка ми да си изпусне нервите и да ме шамароса и до ден днешен си спомням колко унизително беше за мен. Винаги си мислех, че не е честно, защото аз съм по-малка и няма как да отвърна със същото. Е па не е честно.
Абе МАйче, тук още не мяза на дъжд, а не сме толкоз далече? newsm78 Ай да видим.

# 104
уф, като пияница съм - само се лашкам - ще вали, няма да вали, отиваме- не отиваме. а, пусто, нали нямаме кола, та с налага пешак-пешак Simple Smile
клара - ще звънна като се натуткаме - ние към 9.30-10 ядем попара. после задължително сме на разходка. само дето не се знае кварталана/паркова ли ще е или до ез. ариана.

Общи условия

Активация на акаунт