НОЕМВРИйчето може вече и да скача, а майка му започва да откача

• 13 158
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Mики,Честит Рожден ден!Да си жива и здрава.
Мечето бързо да се оправя и да забравя лошите случки.

аз пък сънувах че тити има р.д.

# 76
Браво бе,мами!Заскитам за малко и цяла тема съм изпуснала!
Пак бяхме на път,този път с влакчето,че колата още не е оправена и се прибрахме благополучно вчера.Сега качвам снимки,после ще чета каквото съм изпуснала и ще пиша пак.
Само за протокола Виктория вече е 7,750кг и 66см,тоест +750гр и +3см за месец.Изследванията ще си ги взема в понеделник.
Честит рожден ден на Мики!
Добре Дошла на новата мама Териса!
Това засега....

# 77
Да, колкото до кърменето - не разчитам на медицински лица. Иначе отдавна да не кърмя! Прибрах се от родилния "дом" с препълнени гърди и добре, че беше майка ми да ми помогне! Информирам се за всичко от Кърмаческия форум, ходих и на няколко Кърмачески срещи - мамите са много отзивчиви, показват нагледно.

шошка снимките са на фотобг, което пак не работи, затова не ги виждаш. Но аз ги имам и тук:
http://shim1.shutterfly.com/procgserv/47b6da09b3127cce98548a685c … 7100AZOWrhk2bMWMg
http://shim1.shutterfly.com/procgserv/47b6da09b3127cce98548a69dd … 7100AZOWrhk2bMWMg

vivita, питаше ме в предишната тема как е минало раждането. писах навремето тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=57027.0;all
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98083.msg1723978#msg1723978

Момичета, я кажете нещо за зъби (бебешки)? малката е нервна, търка си венците...мрънкоти...май се почва Sad Мажете ли с нещо вашите бебоци?

За захранването - засега всичко е ОК. Яде с удоволствие оризова каша, пюре от ябълка, круша, морков и сладък картоф. Обича дълго време да мляска с устни все едно казва "па-па" или пък "дъвче". (А преди правеше сукателни движения с езиче).
Има нов номер. Повечето бебета правели така, разбрах, пробвайте ги и вашите. Заставам фронтално срещу лицето и и казвам:" Мини, направи муцинка!", при което аз сбръчвам нос и почвам бързо да дишам и издишам през носа. И хлапето прави същата муцуна! Щях да падна първия път, майка ми ми го показа тоя номер! Носът на Мини става на копче Grinning!

Вчера ходих да си ъпгрейдна фризурата и сукалчето не ме позна в първия момент. Имам драматичен вид на танцьорка на танго. Преди да забременея успях да заведа мъж ми на няколко урока по милонга. Той е антитанцьор, но се нави за мое учудване, дори овладяхме заедно няколко стъпки. Много ми се танцува отново. Тангото учи мъжа да поема отговорност, да води двойката, да внимава да не катастрофират, а жената я учи да се оставя да я водят и да украсява с движенията си живота. Това би съживило и сексуалния ни живот. Обаче на мъж ми не му остава време за танци, а не му е приятно да ходя сама в същото време!

Отивам да поработя докат малката спи.

# 78
  • София
jmoto - колко много коса има сладката бебааааааааа - чакам снимки с нетърпениеWink
Мики - честит рожден ден Wink

Последна редакция: сб, 10 юни 2006, 14:04 от bubu_to

# 79
jmoto - колко много коса има сладката бебааааааааа - чакам снимки с нетърпение;)
Мики - честит рожден ден Wink
bubu_to точно това и аз цях да кажа  Laughing

# 80
добър ви ден
ние поспахме тази нощ. будихме се само 3 пъти. това е ок за мен.
днес поскитах. имам 2 нови рокли. но затова пък са еднакви Simple Smile т.е. моделът е един и същ и само десените са различни. и номерата Simple Smile едната е мааалко по-опъната от другата. за стимул...
освен това си поръчах нови очила. бая пари натресох, но този път не правих компромиси. ще имам изтънени глазанти. и нови лещи имам. този път обикновени, а не цветни. но са с високо водно съдържание и мога да спя с тях до 1 седмица. но няма да го правя. диоптрите ми са се нормализирали - 7.0 и -7.75. това е добре. докато бях бременна нещо бая се бяха увеличили. нямам търпение да дойде вторника и да ги взема. толкоз от мен.
по всичко личи, че утре ще вали.
за лекарите - аз само веднъж съм имала проблеми. докато бях в 8-я месец решихме, че филков е пипнал шарка. и се притеснихме. но бързо се справихме. и бая лекари насмотахме по пътя си. но филков е спец в това отношение - да насмита хората, де. нали с това си изкарва хляба - да стъпва на вратовете на разни хора. аз в такива ситуации изпадам в истерия и започвам да крещя. обикновено нищо не постигам, но поне свалям напрежението си и опъвам до краен предел нервите на "врага". после идва филков да отсече главата. добър тандем сме. дано не се налага да го правим често. мече, дано и на теб не ти се налага да го преживяваш пак.

# 81
Бяхме на разходка,но сега заваля и се прибрахме.Още не съм изчела,но ето снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=42509

# 82
  • София
а ето и от нас - http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=12123&AlbumId=55606 - Филип на крачета Wink

jmoto - мн сладка и пораснала малката Simple Smile

# 83
аууууууу, бубу-то, супер снимки на изправен Филип - браво на пъргавелко - а лекарката искаше да го връзваш  #2gunfire
И Виктория-Александра има супер бузи за щипане и коса огромна!
исайкова, а аз сънувах делфини - много делфини играеха в залива.
Малчо още не си харесва платненото легло. Все едно съмв го пъхнала в аквариум. Е, ще трябва да свикне.

# 84
аз послучай срещата довечера бях на фризьор. само не знам защо ми хрумна да променям нещо в прическата точно сега. по закона на мърфи хич не се харесвам  Thinking, за първи път, откакто ходя при тази фризьорка, може би вече има 6-7 години. според мъжът ми съм добре, ама той какво друго да каже. яд ме е на себе си. а пък като се видях там в огледалото, на тия ярки светлини, ужас- някаква мумия- едни тъмни сенки, едни изпъкнали очи, хлътнали бузи. сега ще поправям нещата с обилно количество маскировка за тъмни петна.
времето ужасно. а си бях приготвила сандали и разни летни парцалки. абе и аз да тръгна някъде, светът ще се понесе. сега сигурно за капак ще ми се паднат и най-лудите таксиджии в софия  Crazy
хайде, отивам да се гримиросвам. дано не ме питат- вие от випуск 56-та ли сте  ooooh!

# 85
  • Gabrowo->Sofia
микиииииииии честит рожден ден! да си жива, здрава, щастлива, желана, обичана.....
Юка на теб ще ти пожелая приятно изкарване и се съмнявам някой да се обърка и да пита за випуск 56-ти, ще ги разбиеш съучениците....
майче, мерси за инфото, аз питах за нигованка
Филип на бубу, направо ме разби...какъв е пъргавелко  Grinning
исайква, готин ти е новия аватар

# 86
Стига бе, Юка, няма страшно. Ще видиш като видиш старите съученици, колко хубаво ще стане. При нас беше така: семейните или с поне гадже бяха оплешивели (мъжете) и/ или надебелели (мъжете и жените). Сингълите бяха се разкрасили до неузнаваемост Mr. Green Но ти ще им докажеш, че може и обратно!!! Приятно изкарване.
Що се отнася до фризьори: никога повече няма да отида. Ето защо:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=42556

# 87
е забравих дееееееее - честит рожден ден , Мики, жива и здрава!
сердика, че хубава ти е косата вдясно - къдравка.

# 88
Привет!
Аз съм една много ГОРДА мама.
Днес на ПЪРВИЯ си конкурс по пиано Ванко взе ПЪРВА награда, а също и наградата за НАЙ-ОБЕЩАВАЩ МЛАД ИЗПЪЛНИТЕЛ.
Преди 5 години на същата дата ПРОХОДИ!
/Като Ви изчета ще се включа пак./

# 89
  • Gabrowo->Sofia
браво на батко Ванко  bouquet все така да е мамина гордост

Общи условия

Активация на акаунт